ma2013 vidim da ima u nekim ljekarnama na webu, i na nekoj stranici Verbum, meni je rodbina iz BiH bila poslala kad sam dobila preporuku za taj caj.
Ja kad sam ga popila nakon toga mi se bakterija nije vracala, nekoliko godina je od toga vec proslo. Tako je isto bilo i sestri.
Ako ne nadjes javi mi se. Poslat cu ti ja iz BiH jer sam sad bas tu😘
e ak pricamo o ecoli, maloprije sam procitala da cuvarkuca ima antibakterijski utjecaj na tu bakteriju... ne steti probat... ja pojedem po jednu zlicu, 2x dnevno, cuvarkuce s medom zbog endometrioze

👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Dobra vecer drage moje 🤗 jeli rano raditi kucni test 7-mi dan,nestrpljiva sam 😖al opet bojim se rezultata da bude negativan jer je mozda prerano,ne mogu docekati Betu 🙈
Jel ti 7dnt blastica ili?
Da, 7dnt blastica 😊 da napravim? 😶
Mozes ujutro 🤞 kako ti je tako kasno beta onda 🤔
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Eloise ma ima nesto u prirodnim pripravcima sigurno, samo tu treba bit uporan ko mazga, i strpljiv jer nema ucinka za dan- dva.
naravno, ne mislim da se sve moze izlijeciti travama i zato hvala Bogu na naprednoj medicini🙏🏻
ali nista ne kosta probati jer najcesce nema nuspojava, a ni nekog negativnog ucinka😊
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Sanjas, javi obavezno sutra kaj veliju na UZV! 🥰🥰
Zoe, hvala, provjerim pa se javim tu ako nema. 💕💕
Eloise, hvala na savjetu. 😊🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dobra vecer drage moje 🤗 jeli rano raditi kucni test 7-mi dan,nestrpljiva sam 😖al opet bojim se rezultata da bude negativan jer je mozda prerano,ne mogu docekati Betu 🙈
Jel ti 7dnt blastica ili?
Da, 7dnt blastica 😊 da napravim? 😶
Mozes ujutro 🤞 kako ti je tako kasno beta onda 🤔
Sutra mi je 7dnt a 11-tog mi je napisano da betu vadim 🤷♀️
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Hej cure, iskrene cestitke od srca na pozitivnim betama i uspjesnim postupcima! Svim curama sa losim vijestima,zao mi je!❤❤❤❤
Nemam bas vremena pratit puno nego ovako kasno navecer.
Nadam se da ste sve dobro🥰❤
Anci ❤🧡💜💚
Maslacak jooooj! Oces li se najest ikako🤣😛
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Eloise ma ima nesto u prirodnim pripravcima sigurno, samo tu treba bit uporan ko mazga, i strpljiv jer nema ucinka za dan- dva.
naravno, ne mislim da se sve moze izlijeciti travama i zato hvala Bogu na naprednoj medicini🙏🏻
ali nista ne kosta probati jer najcesce nema nuspojava, a ni nekog negativnog ucinka😊
ma znam, al kao dok cekam pretrage, nalaze i postupak pokusavam razno raznim travama, cajevima rijesit tu endometriozu... nekak ko da ne vjerujem da ce pomoci, al postoji onaj tracak nade... cak sam narucila neki caj, mjesavina s jelenjim jezikom... to se kao kuha s 2 l vina i pije svaki dan jedna ona casica za rakiju... negdje sam nasla da je to bas za endometriozu... pa ako nekog zanima, budem nasla link

👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
Monkicazao mi je,drzim fige da sljedeći bude uspješan 🤞☺️🍀
Ma2013 nadam se da ces se se sto prije rijesit bestije 😌
Mila i Juricka navijam na najjace 🙏🌻
Kaca 🎉🤞🍀
Roxy kad je tebi planirani transfer? Kod mene ovaj put sve nesto ubrzano, na steroidima 😂😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Monkicazao mi je,drzim fige da sljedeći bude uspješan 🤞☺️🍀
Ma2013 nadam se da ces se se sto prije rijesit bestije 😌
Mila i Juricka navijam na najjace 🙏🌻
Kaca 🎉🤞🍀Roxy kad je tebi planirani transfer? Kod mene ovaj put sve nesto ubrzano, na steroidima 😂😁
Moj je vec u subotu 🤭 danas navecer uzimam stopericu. Hahha tako se i ja osjecam bas mi je proletilo, nisam se ni snasla vec transfer dogovoren. Jeli tvoj isto prirodni FET okej vidila sam da su ti sad dali tablete, ali one su samo za endometrij ili sam ja nesto pobrkala?
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji