Marimare mozes imat vrtoglavice,mucninu,grceve,moguca i glavobolja.. sad se ne mogu sjetit ostalog ali pravo da ti kazem sa ovim hormonima ne mos nacisto bit dok ne napravimo test i betu🤣
Jer sve isto ko u trudnoci🤣
Bas tako..plus bolne i osjetljive grudi i bradavice, pospanost, napadaji gladi 😅😅 uglavnom sve ono što pomislis da bi mogao bit simptom trudnoće vjerovatno su utrići...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Marimare kazem ti! Izludit 🤣
Ja sam okej. Osim sto imam sve ove simptome i mislim da su od utrica🤣 nadam se pozitivnom ishodu. Vidit cemo za 7 dana🙈🤭
Anči tocno to! Treba ostat normalan u ovome🤣
E i cesto mokrenje pa ono🤣🤣🤣🤣
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Marimare mozes imat vrtoglavice,mucninu,grceve,moguca i glavobolja.. sad se ne mogu sjetit ostalog ali pravo da ti kazem sa ovim hormonima ne mos nacisto bit dok ne napravimo test i betu🤣
Bas tako..plus bolne i osjetljive grudi i bradavice, pospanost, napadaji gladi 😅😅 uglavnom sve ono što pomislis da bi mogao bit simptom trudnoće vjerovatno su utrići…
Znam da je pospanost i od utrića, ali meni se 2 do 3 dana pred vađenje bete užasno jako spavalo, nisam imala snage nimalo, pospremila bi 2 stvari u stanu i zaspala na kauču, zaspala u sobi, bila sam strašno pospana i troma i umorna. To mi je nešto što mi u prvom postupku nije bilo tako izraženo. I znalo me onako na sekundu štrecnuti dolje, kao da me netko bocne.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Bas tako..plus bolne i osjetljive grudi i bradavice, pospanost, napadaji gladi 😅😅 uglavnom sve ono što pomislis da bi mogao bit simptom trudnoće vjerovatno su utrići…
Znam da je pospanost i od utrića, ali meni se 2 do 3 dana pred vađenje bete užasno jako spavalo, nisam imala snage nimalo, pospremila bi 2 stvari u stanu i zaspala na kauču, zaspala u sobi, bila sam strašno pospana i troma i umorna. To mi je nešto što mi u prvom postupku nije bilo tako izraženo. I znalo me onako na sekundu štrecnuti dolje, kao da me netko bocne.
E da to je već tamo pred betu..i ja se nadam da ce se simptomi nastavit kod mene još tjedan dana a i duze 🤭 kad je dva tri dana pred betu eto već moze nesto znacit..mi govorimo za ovo sad 2-3 dana nakon transfera..ovo kod nas nema sanse da je nesto 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
SeniRemmus, mozes li pls napisati kako u ivf poliklinici izgleda kad dodes na transfer?
Mene muci to sto muz uopce ne sudjeluje u tome svemu, niti su ga pustili sa mnom na konzultacije, a cini mi se da necemo ni imat razgovor s dr prije transfera jer je rekla da muz moze doci, a i ne mora.
Nije mi jasno tko odlucuje o tome koliko se zametaka vraca i sto s ostalima? Vidim da ste sve tu pune informacija o tome kako se embrici razvijaju, ja ne znam nista osim da ih je 5.
Inace, ja jos uvijek lezim doma jer jos imam bolove od aspiracije i (.)(.) me bole ko u najgorem pms-u, nadam se da ce prestat uskoro 🙈koka007 muz nije bio sa mnom na razgovoru za transfer, cekao je ispred. Da, nije sudjelovao u nicemu niti prije trudnoce niti sad u trudnoći zbog cijele ove situacije s koronom,bio je samo na spermiogramu, dao uzorak za aspiraciju i izvanredno jednom kad smo trazili sastanak s direktoricom radi zbrke s labosom. Nismo zadovoljni bili s komunikacijom s biolozima bas zato jer nismo znali nista kako se razvijaju. Broj zametaka koje vracas ti sugeriraju oni kad te zovu 5.dan da zamrzavaju za FET, mi smo smrzavali 2 na slamku jer se nismo bojali blizanaca. Za ET ne znam kako ide i kad se odlučuje jer nismo išli u ET zbog hiperstimulacije 😔
Hvala ti puno🙂 meni smeta to sto nigdje ne moze sa mnom, kuzim da je korona, ali na razg.s embriologom bi ga po mom trebali pustit. Meni je sutra 5.dan i et, pa pretpostavljam da nece zvat nego ce.me.pitat na licu mjesta.
Jesi pisala ovdje sto je bilo s labosom? Ako da, mozes me uputiti koji vol?
Koje simptome si imala? I kako su ti to otkrili?
Mene su do jucer boljeli jajnici, danas su evo prestali, al su mi dojke uzasno osjetljive, narasle za broj, moram spavat s grudnjakom jer me bas bole ako nemam potporu. I danas me neka mucnina copila, ali moguce je da je i od lijekova (duphaston, utrogestan vag, folacin, andol).
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
SeniRemmus, mozes li pls napisati kako u ivf poliklinici izgleda kad dodes na transfer?
Mene muci to sto muz uopce ne sudjeluje u tome svemu, niti su ga pustili sa mnom na konzultacije, a cini mi se da necemo ni imat razgovor s dr prije transfera jer je rekla da muz moze doci, a i ne mora.
Nije mi jasno tko odlucuje o tome koliko se zametaka vraca i sto s ostalima? Vidim da ste sve tu pune informacija o tome kako se embrici razvijaju, ja ne znam nista osim da ih je 5.
Inace, ja jos uvijek lezim doma jer jos imam bolove od aspiracije i (.)(.) me bole ko u najgorem pms-u, nadam se da ce prestat uskoro 🙈
Evo, da ti ja odgovorim jer sam bila kod njih… Seniti je sve odgovorila… A sta se tice dolaska na transfer, ja sam se sama dovezla i odvezla nakon transfera kuci. Muz ti ionako ne moze unutra, eventualno da te vani ceka 🤷🏻♀️ Ti i muz odlucujete koliko zametaka vracate, oni vam mogu eventualno nest sugerirat(mi smo vratili 2). I mi smo tako odmah odlucili, nakon aspiracije. Ne znam dal se dobro sjecam, al tad ste ispunjavali one papire i tamo ste trebali napisati koliko ih zelite vratiti i sta da rade sa preostalim zametcima… Imas prvo razgovor sa biologom, odlazis u sobu di se skidas u spavacicu i odradis transfer. Nakon transfera, mislim da lezis nekih pol sata il mozda cak i sat(ne mogu se sjetit) i to je to! Ako te jos sta zanima, slobodno pitaj 🙂
E hvala ti, to me.zanimalo, koliko dugo traje. Jel ima uzv pregled jos prije et ili ne?
U papirima smo samo napisali za koji postupak dajemo suglasnost, ali nikakve brojeve nismo upisivali.
Nekak mi se cini da je prije korone to sve bilo malo bolje organizirano i da au oba partnera bila ukljucena.
Ne kazem da ja to sve ne mogu sama, nego mi je zao muza iskljucivat iz toga, pogotovo ako zbilja zatrudnim od prve, da ne moze npr na prvi ultrazvuk sa mnom 😔
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
Leli braavo 🤩 predobro duplanje, sretno dalje 🍀❤
Tess cestitam trudnice ❤❤ uzivaj koliko god mozes i drzi se 💪🏻
Ruska Kate je sve slada i slada 💗
Sretno svima 🍀
💛🧡
Koka da slazem se da su muzevi premalo uključeni..znaci u Osijeku je moj bio svaki put samnom..sjedio samnom u čekaonici kad god je mogao izostat s posla..na dan aspiracije potpisali smo hrpu papira i to je jedini njegovog kontakt unutar odjela...na dan transfera isto me dopratio i došao po mene..sto se tiče uzv koliko sam ja upućena i prije korone nije bas bilo pravilo da muza puštaju na uzv..mozda u privatnim klinikama, ali kod soc ginekologa mislim da to tek ide kasnije kad se radi uzv preko trbuha..ako sam u krivu nek me neko ispravi...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Inace, ja jos uvijek lezim doma jer jos imam bolove od aspiracije i (.)(.) me bole ko u najgorem pms-u, nadam se da ce prestat uskoro 🙈
Evo, da ti ja odgovorim jer sam bila kod njih… Seniti je sve odgovorila… A sta se tice dolaska na transfer, ja sam se sama dovezla i odvezla nakon transfera kuci. Muz ti ionako ne moze unutra, eventualno da te vani ceka 🤷🏻♀️ Ti i muz odlucujete koliko zametaka vracate, oni vam mogu eventualno nest sugerirat(mi smo vratili 2). I mi smo tako odmah odlucili, nakon aspiracije. Ne znam dal se dobro sjecam, al tad ste ispunjavali one papire i tamo ste trebali napisati koliko ih zelite vratiti i sta da rade sa preostalim zametcima… Imas prvo razgovor sa biologom, odlazis u sobu di se skidas u spavacicu i odradis transfer. Nakon transfera, mislim da lezis nekih pol sata il mozda cak i sat(ne mogu se sjetit) i to je to! Ako te jos sta zanima, slobodno pitaj 🙂
E hvala ti, to me.zanimalo, koliko dugo traje. Jel ima uzv pregled jos prije et ili ne?
U papirima smo samo napisali za koji postupak dajemo suglasnost, ali nikakve brojeve nismo upisivali.
Nekak mi se cini da je prije korone to sve bilo malo bolje organizirano i da au oba partnera bila ukljucena.
Ne kazem da ja to sve ne mogu sama, nego mi je zao muza iskljucivat iz toga, pogotovo ako zbilja zatrudnim od prve, da ne moze npr na prvi ultrazvuk sa mnom 😔
A gdje ste vi u kojoj klinici? Mi nemamo s tim problema, muž može kad hoce doći, a pogotovo je glupo ako vijest priopcavas samo ti jer realno, ti se možeš predomisliti i on mora potpisati isto pristanak za zamrzavanje. I odmrzavanje.
Kod mene nema ništa nova ni simptoma niti ičega danas je 7 dnt (5 DN) dakle jel bi već bilo poželjno napraviti test? Planiram ga napraviti tamo negdje u petak jer mi je na poslu baš brzo prošlo vrijeme, a za vikend sam umrla od dosade, a beta mi je tek tamo u pon poslije idućeg vikenda.
Leli, divno duplanje! Nek bude i dalje sve dobro. 🤞🤞
Tess odličneee vijesti. 🥰🥰🥰🥰
Sanjasss, da nama je očito suđeno. 😊 Kad ti krečeš?
Anchy 💕
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji