Tess iskrene čestitke od srca! Znamo svi koliko si ovo cekala! 🥳🥳🥳🥳❤❤❤ sad 🤞 za blizanceke i nek sve bude tip top🙏❤🥳❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Cure koje su bile u blagoj stimulaciji, bili je preporucili? Koliko vas je na kraju izasao postupak (privatno). U razmišljanju sam ako ovaj FET ne upali da bi daljne postupke obavila u Cita. Uzela bi godisnji zaletila se kuci i to obavila bilo bi mi svakako manje stresno nego ovde 🤦
A ta blaga stimulacija mi bas nekako se vrti po glavi pa eto sva iskustva su dobro dosla.
Točno 15000kn. Letrozol i pergoveris. Poznanicu 12000kn, letrozol i menopur jer je menopur jeftiniji. S tim da smo obje imale smrzlice, ako nema smrzlica onda je malo manja cifra.
A uspili ste i smrzlice dobit, super hvala ti
Cijene su one sto su im na stranici i plus lijekovi. Da, smrzlići sada čekaju.
Da gledala sam cijenik ali nisam uopce znala koliko jos bi lijekovi mogli izac. Naravno da je sve individualno ali eto otprilike da imam neki orijentaciju koliko bi moglo kostat.
Samo sto imas ok amh, ne znam da li bi ti uopce dr. P predložio blagu stim, najbolje pitati. Moj je nizak, imam po 5,6 antralnih i svih 5,6 mi se izvuce u jajne stanice blagom stumulacijom.
Da naravno konzultirala bi se svakako s njima, sta misle da je najbolje napraviti. Nisam ni sama pametna 🤷 Kako tvoje mucnine, jeli te jos muce?
A jesu🤢🤢🤢🤢, sve isto ako ne i gore nego ona prva tri mjeseca. Ja sam isla u cito samo zato jer su stvarno pre brzi, blizu su mi i nema cekanja ni dana i htjeli smo bar neku privatnost koju na firulama npr nemaš. Imala sam sve nalaze na konzultacijama koje mi nisu ni naplatili, samo je M napravio spermio do mog ciklusa i cim mi je dosla m bila sam u postupku. Ne uspijes se ni snaci, a vec si na pola puta.
Potpisujem za Cito! 😁
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
cure koje ste radile genetske testove na trombolfiliju, koliko ste cekale nalaz? Vadila krv 2.8 i jos ga nema🙄
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
trombofiliju* fat fingers🙈
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
cure koje ste radile genetske testove na trombolfiliju, koliko ste cekale nalaz? Vadila krv 2.8 i jos ga nema🙄
Ja sam ga dobila postom na kucnu adresu sigurno nakon 3 tjedna 🤔
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
grrrrrr
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Cure koje su bile u blagoj stimulaciji, bili je preporucili? Koliko vas je na kraju izasao postupak (privatno). U razmišljanju sam ako ovaj FET ne upali da bi daljne postupke obavila u Cita. Uzela bi godisnji zaletila se kuci i to obavila bilo bi mi svakako manje stresno nego ovde 🤦
A ta blaga stimulacija mi bas nekako se vrti po glavi pa eto sva iskustva su dobro dosla.
Točno 15000kn. Letrozol i pergoveris. Poznanicu 12000kn, letrozol i menopur jer je menopur jeftiniji. S tim da smo obje imale smrzlice, ako nema smrzlica onda je malo manja cifra.
A uspili ste i smrzlice dobit, super hvala ti
Cijene su one sto su im na stranici i plus lijekovi. Da, smrzlići sada čekaju.
Da gledala sam cijenik ali nisam uopce znala koliko jos bi lijekovi mogli izac. Naravno da je sve individualno ali eto otprilike da imam neki orijentaciju koliko bi moglo kostat.
Samo sto imas ok amh, ne znam da li bi ti uopce dr. P predložio blagu stim, najbolje pitati. Moj je nizak, imam po 5,6 antralnih i svih 5,6 mi se izvuce u jajne stanice blagom stumulacijom.
Da naravno konzultirala bi se svakako s njima, sta misle da je najbolje napraviti. Nisam ni sama pametna 🤷 Kako tvoje mucnine, jeli te jos muce?
A jesu🤢🤢🤢🤢, sve isto ako ne i gore nego ona prva tri mjeseca. Ja sam isla u cito samo zato jer su stvarno pre brzi, blizu su mi i nema cekanja ni dana i htjeli smo bar neku privatnost koju na firulama npr nemaš. Imala sam sve nalaze na konzultacijama koje mi nisu ni naplatili, samo je M napravio spermio do mog ciklusa i cim mi je dosla m bila sam u postupku. Ne uspijes se ni snaci, a vec si na pola puta.
Nemoj zezat, dobro te je namucilo. Ali neka je sve kako triba, jos malo ces i izdrzat. Bice se nisi ni uspila nadebljat nista kad ti nista nije gust od tih mucnina. To meni isto triba, brzina i privatnost i nije mi isto daleko. U ovoj klinici sam se toliko nacekala da jednostavno vise mi se ne da gubit vrime na cekanje. Ko sta radi ja nešto cekam 🙈 A sto se cijena tice i ovde moram platit 50 posto iznosa a pola plaća zdravstveno i opet me izadje skuplje nego u Hrvatskoj privatno. Vidit cu svakako kako ce se dalje odvijati ali Cito me bas privlaci da bi pokusala tamo.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
grrrrrr
Nemoj gristi😁
Nazovi ih i pitaj. Znam da sam morala ispunjat podatke di ce mi poslat nalaze
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Mene pere fobija praznih folikula 🤣
A tek 2i postupak! 🙈
Svaka cast cure sto ostanete i normalne i pribrane u svakakvim situacijama. Moram se malo izjadat. Ko i Anchy mi je,mm mi nema doma po cile dane radi pa glava ima viska mjesta za razmisljanje 🙈🤣
Razumim tvoj strah kad si to jednom dozivila naravno da te strah. Ali ja virujem da ce to sve biti kako triba 😉
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Roxy ipak se nadajmo da ti cito nece trebati😁
🤞🙏😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
Sortiraj odgovore