Miss Ivy da nazalost to bas ne zvuci dobro, znam kako se osjecas, ali ipak i dalje se nadam da ce ti beta poceti rasti 🙏, mislim da se negdje pisalo da moze ic sporije pa onda odjednom krenuti lijepo rasti, nemam pojma 😑 uh ti testovi ce nas izludit, ne znam jel bolje s njima ili bez njih.
Beba meni je dr rekla da ako ima sukrvice da dodam jos 1 utric dnevno. Mozda da sacekas da vidis dal je od vaginaleta tj oce li se ponovit pa se javis svom dr, i naravno probati mirovati (to su cure govorile da im se preporucalo). Nadam se da ce sve biti ok 🙏
Piky zao mi je 😔
Cure dal se netko sjeca da li je tko imao sugave testove (da nisu bas tamni) a da je zavrsilo dobro?
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Miss Ivy da nazalost to bas ne zvuci dobro, znam kako se osjecas, ali ipak i dalje se nadam da ce ti beta poceti rasti 🙏, mislim da se negdje pisalo da moze ic sporije pa onda odjednom krenuti lijepo rasti, nemam pojma 😑 uh ti testovi ce nas izludit, ne znam jel bolje s njima ili bez njih.
Beba meni je dr rekla da ako ima sukrvice da dodam jos 1 utric dnevno. Mozda da sacekas da vidis dal je od vaginaleta tj oce li se ponovit pa se javis svom dr, i naravno probati mirovati (to su cure govorile da im se preporucalo). Nadam se da ce sve biti ok 🙏
Piky zao mi je 😔
Curedalse netko sjeca da li je tko imao sugave testove (da nisu bas tamni) a da je zavrsilo dobro?
Ja sam imala testove gdje čim sam vidjela da je kontrolna loša znala sam da neće ni ova biti bog zna šta ..
Imala sam jedan taj loš, napravila ga u 12tt ako se dobro sjećam i crta mi bila kao da mi je beta 20 😅 tako da definitivno ima loših testova sa lošim crtama ali također crta mora biti ako je trudnoća u pitanju:) ovisi koji dnt i koji testić :)
endometrioza
Jutro zenske…
Rina bas jako navijam za tebe i nek ti beta bude savrsena..
Andjela super za test…
Bajo ekipa ti je savrsena… 😘
Anksi u kojoj si ti fazi? 🤗❤🐞
Osim GK 🙈
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jos sam na tom druzenju 🤣🤣🤣🤣🤣
Cekam mengu pa krecem u postupak ako bude sve u redu...
Trebala bi dobit krajem mjeseca... sljed tjedan idem na pregled i po lijekove...
Vidim da si ti super i tvoja curka... osim sta ti je malo mukica ali neka je... to te podsjeca na nesto divno u tvom trbuhu 🥰🥰🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dobro jutro cure 🥰
Andjela 🎉🎉🎉🎉🎉čestitam
Rina🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucyinthesky❤️❤️❤️❤️ ja ne idem s ovog foruma dok tebe ne ispratim da rodis! ❤️
Mtbkad će taj novi vol? Ovaj me izludjuje na najjače 😅
manemoj i Tuma drage ste cure,ali po toj logici ćete ostarit ovdje
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dobro jutro cure 🥰
Andjela 🎉🎉🎉🎉🎉čestitam
Rina🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucyinthesky❤️❤️❤️❤️ ja ne idem s ovog foruma dok tebe ne ispratim da rodis! ❤️
Mtbkad će taj novi vol? Ovaj me izludjuje na najjače 😅manemoj i Tuma drage ste cure,ali po toj logici ćete ostarit ovdje
Nemoj tako lucy 😘😘😘😘💋💟💟💟
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Jutro zenske…
Rina bas jako navijam za tebe i nek ti beta bude savrsena..
Andjela super za test…
Bajo ekipa ti je savrsena… 😘
Anksi u kojoj si ti fazi? 🤗❤🐞
Osim GK 🙈
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jos sam na tom druzenju 🤣🤣🤣🤣🤣
Cekam mengu pa krecem u postupak ako bude sve u redu…
Trebala bi dobit krajem mjeseca… sljed tjedan idem na pregled i po lijekove…
Vidim da si ti super i tvoja curka… osim sta ti je malo mukica ali neka je… to te podsjeca na nesto divno u tvom trbuhu 🥰🥰🥰🥰
Gigam puno🥰🥰🥰
I želim ti čak i mučnine od srca koliko god to zvučalo gadnjikavo uz sve naše poteškoće sa istom hahhaha...Ali znaš što želim s tim reći 🤗❤❤❤❤ 🙏
endometrioza
Beba, Miss_Ivy cure, ta smeđarenja i svježa krvarenja mogu biti hematom i to zahtjeva pregled preko uzv-a i obično doktori daju utriće za čuvanje. Ja sam u ranoj trudnoći imala u prvom mjesecu prvo mala krvarenja i onda naaagli ooooogromni izljev. Bila sam uvjerena da je gotovo a onda su mi na hitnoj rekli da je to bio veliki hematom koji srećom nije povukao bebu. Dobila utriće, izbacila aspirine koji su kod mene izazivali niz hematoma i sad imam veliku zdravu curu. Poanta - trk doktoru da se isključi hematom i eventualno doda kakva terapija.
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Cure, sada sam se čula s njima te su mi rekli da sada pojačam utriće na još 1 dnevno i estrofem umjesto 3x1,sada pijem 3x2 i mirovanje, pa sutra betu vaditi.
S tim da ja krv od vaginaleta mogu isključiti, jer utriće od početka pijem.
Baš se sad bojim jako.. I kičma me boli od sinoć, a ja onako kao sretna da da to jje simptom trudnoće 😥😔
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Cure, sada sam se čula s njima te su mi rekli da sada pojačam utriće na još 1 dnevno i estrofem umjesto 3x1,sada pijem 3x2 i mirovanje, pa sutra betu vaditi.
S tim da ja krv od vaginaleta mogu isključiti, jer utriće od početka pijem.
Baš se sad bojim jako.. I kičma me boli od sinoć, a ja onako kao sretna da da to jje simptom trudnoće 😥😔
To mirovanje shvati stvarno ozbiljno, samo ustat do zahoda i nazad! Tako su i meni rekli..i to onda mirni lagani pokreti, obaviš i nazad leći. Možda nebi bilo loše. ako ideš privatno vaditi betu, da im najaviš dolazak da ne moraš čekati/stajati. Reci da si na strogom čuvanju i primit će te odmah da se što prije vratiš leći. Krvarenje i boluckanje nemora značiti kraj ali je svakako to situacija za ne mrdat iz kreveta i svakako otkriti zašto dolazi do tog. Šta je još rekao doktor, jel ti radio uzv ikako od testa? Bebać se sigurno neće još vidjeti ali može vidjeti hematom
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Nema smisla raditi UZV prije bete, ni ti mali hematomi se ne vide, a, koliko kužim, krvarenje je sitno. Pojačati progesteron, mirovati i najčešće će samo od sebe stati. Preko 30% žena ima ta sitna krvarenja na početku trudnoće, to je normalno. Najčešće završi dobro.
Dan po dan
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji