Lindsay super🥳 4 blastice je odličan rezultat 😊
Razigrana koliko su stari embriji? 3dnevni ili blastice?
Andela rano je još za pozitivan test od trudnoće... Ovako samo možeš štopericu ispratit. Tek 9dnt dvodnevnog ako imaš crticu mozes znati da je od trudnoće
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Lindsay super🥳 4 blastice je odličan rezultat 😊
Razigrana koliko su stari embriji? 3dnevni ili blastice?
Andela rano je još za pozitivan test od trudnoće… Ovako samo možeš štopericu ispratit. Tek 9dnt dvodnevnog ako imaš crticu mozes znati da je od trudnoće
Trodnevni.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Lindsay odlican rezultat
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Tiina sretno danas, držim 🤞 😊😊
Miss_Ivy ne znam jesam gdje propustila, da li ćeš raditi test prije? Vidim da nam je isti dan beta. Ja ću u nedjelju pišnuti pa šta bude bude, nadamo se najboljem 😊
Sigurno hoću, ali ne znam kad! Probat ću se suzdržati do ponedjeljka, u nedjelju sam sa obitelji na ručku pa ne bi htjela biti tužna ako test ništa ne pokažeMeni se smirilo sve, tu i tamo nešto neznatno zaboli. Najgore je to čekanje i osluškivanje tijela… I još sam sama, MM je u Njemačkoj, ja tu. Bojim se tog neuspjeha više od svega. Nisam tražila posao zbog ovog svega, em smo razdvojeni.
Znači ti si moja beta sestradržim fige na najjače za pozitvni testić !
Joj Ivy i ja sam ti sama, ja ti imam vikend muža 😂😂 samo je vikendom tu, a preko tjedna radi u Italiji. Zbog toga ću ja u nedjelju napraviti test, pa ukoliko bude nešto da bar mm ide sretan na posao i da to zajedno doživimo 😊😊
A što se tiče simptoma, jučer sam imala taj svjetlosmeđi iscjedak gdje sam se sva prepala, ali danas ništa, pa sam sama sebe uvjerila da sam imala implatacijsko i danas sam već trudna i izgleda da sve umišljam simptome 😂😂
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Mtb evo s iducim ciklusom sklapamo dogovor- otprilike kraj ovog mjeseca.
Anchy krenulo na bolje, samo me nesto desni jajnik bas boli. Ignoriram uz brufen 😂 .
Hvala svima. Ja znam da je nas spermio bio jadan i morfoloski i brojno. Prizeljkivala sam 4 blastice najmanje i dobila sam. Ako je medji njih 4 moja beba neka bude i zadnja sto mi vrate ako treba 🙏
Ovo me je sve ranilo i promjenilo. Nisam ista. Mozda nekada i vi po sebi to vidite, tu psiholosku promjenu u borbi s neplodnosti. Ako vi kazete da je 4 dobar broj onda neka bude dobar . Hvala svima. Idem malo plakati.
Lindsay super ti je rezultat🥳🥳🥳🤞🤞
Darliv e pa dobro da nasatvljaš u OS pošto su se tamo promijenile stvari na bolje... Baš je puno lakše kad možeš obavljati takve stvari u gradu u kojem živiš, automatski i manje stresa i lakše se sve podnosi. Mi smo u zadnje vrijeme dosta nalaza radili u našem gradu, a ne u ZG i to mi je preporod bio.
Da, nastavljam u Petrovoj, danas krećem s pikanjem🙌🥰🧘♀️ Predobro je to što mi je sestra Irena odmah složila Menopure do prvog UZV-a, pa nemam bućkanja ni mućkanja😊
Sbjelis Žensko tijelo, ženska mudrost 🙂
Lucyinthesky jel pao testić jutros? 😺 Sinoć prije spavanja sam razmišljala o tebi i tome kako bih bila sretna da uspiješ ovog puta, iako te uopće ne poznajem..😏😘😘
Sanjich jel se čuješ sa Bozmom možda?
Lucka kad je FET?
Andela111 kako stavljaš utriće s tim noktima? 🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mtbevo s iducim ciklusom sklapamo dogovor- otprilike kraj ovog mjeseca.
Anchykrenulo na bolje, samo me nesto desni jajnik bas boli. Ignoriram uz brufen 😂 .
Hvala svima. Ja znam da je nas spermio bio jadan i morfoloski i brojno. Prizeljkivala sam 4 blastice najmanje i dobila sam. Ako je medji njih 4 moja beba neka bude i zadnja sto mi vrate ako treba 🙏
Ovo me je sve ranilo i promjenilo. Nisam ista. Mozda nekada i vi po sebi to vidite, tu psiholosku promjenu u borbi s neplodnosti. Ako vi kazete da je 4 dobar broj onda neka bude dobar . Hvala svima. Idem malo plakati.
Statistika kaže da u prosjeku 25% oplođenih dođe do blastice. Tvoji rezultati su izvrsni 😘
💔💔💔
Pa naravno da sam piskila testic 🤣🤣🤣🤣 teta u mulleru skoro pala u nesvijest i cudila se da su svi isti testici jer sam kupila sve sto su imali 🤪🤪🤪
Uglavnom, stoperica je bila 29.4. a ET 4.5.
Moooorala sam 🤣🤣🤣
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji