Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    26. Travanj 2021. 20:08

Cure moje, divne ste sve od reda i ovakve navijačice nema nitko ❤️
    Neće od ovog biti smrzlića, nisam pesimist nego realist, ali da bi se vraćeni mogli primiti, why not 😊Šta ste ono pisale čaj od maline, tople noge and stuff 😁
    MTBica oj zapisničarko, beta je 07.05.,11. dan, zato što je 12. subota.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

razigrana
    26. Travanj 2021. 20:21

Vi ste ovdje stvarno prave navijacice, toliko pozitivne energije! 🥰

Nakon ET-a, sljedeci dan normalno idem na posao? 
    Moram priznati da sam citala prve stranice i tamo pise jesti ananas, piti ciklu, malinu ... a onda sam na netu nasla i oprecna misljenja oko ananasa, sad mi vise nista nije jasno. 😂

30 g. oboje
    OTP 9.11.

stani
    26. Travanj 2021. 20:30

Lucyinthesky... pupo nasa 🥰🌸

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Emma05
    26. Travanj 2021. 20:47

Meto

Mattan beta je topcina😍🤞🍀🍀
    Piky savrsen rezultat, sretnoo🍀🍀🤞
    Lucy se nije javila?🙄
    Trudnice zgodnica sve do jedne😍
    Ruska jeeej, bravo za Katu i dojenje🥰 konacno sutra doma🍀
    Mtb, stani, rina embriji plivaju dok si ne nadju pravo mjesto.. sto se tice embryo glue, meni je svaki put stavljen i to ustvari traje samo kratko vrijeme, tipa nekoliko sati.. mislim da se najvise isplati za blastice pred izlijeganjem.. pa kome potrefi🙈
    Trudnice danas sam vadila urin i trebate mi ocitati nalaz, ujutro sam kod dr. Pretpostavljam da cu na urinokulturu, al ja od pocetka t nemam normalan mlaz mokrace, nego se kako da kazem, slijeva..🤷‍♀️ Nisam sklona upalama i nista me ne boli🤦‍♀️

Bez obzira na nedostatak simptoma nebi bio lose urinokulturu napraviti..ima masa bakterija i leukociti prisutni ako dobro vidim nalaz. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    26. Travanj 2021. 20:50

stani

Emma:Negdje sam na brzaka procitala da embryoglueminimalizira neželjeno kretanje embrija. Mene zanima sta njima znaci minimalno, jer meni to znaci stoj tu gdje jesi milimetar goli-doli, a ne da ode u jajovod🤔😬
    E sad, meni je receno da su mi stavili to… pa si opet puno nesto mislim da ovaj moj embrio jako dobro pliva 😂, nije ni cudo jer sam 15 god trenirala plivanje… znaci za sad 2:0 za moj gen.

I tvoji su dobri plivaci..moji znaju samo za kretanje desnom stranom!🤪🤣🤣🤣...
    Mtb mene ni super bond nebi spasia😆. I baj d vej...kad je meni ukljucen gynositol sam trudna odma ostala..just sayin'😛

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AuroraB
    26. Travanj 2021. 20:54

Matkiša woohohoo beta je super!! To je sad to! 
    Lucyinthesky maznula bih ti te krumpiriće dok rečeš keks! 🙏🙏🍀🍀 Samo pozitivnu šibamo sada!!
    Stani iste brige nas muče! Meni je dvoje doktora reklo da ponovno očekujem izvanmaterničnu  Jedan prije nego sam mu rekla da idem na hsg, jedan nakon hsg koji nije registrirao da sam išla... pa ne znam da li sam time možda ipak malo smanjila šansu da opet ne odluta, ili će tek sad htjeti vidjeti što ima tu unutra 
    MTB ja sam još saznala da embrij čak može odlutati u jajovod i najnormalnije se vratiti u maternicu, ali ako je npr. jajovod imalo zaštopan, embrij se zaglavi "u paučini jajovoda" i ne stigne na vrijeme vratiti se na pravo mjesto... 🕸️🕷️

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    26. Travanj 2021. 20:54

Piky 5 od 5?! Pa gdje si ti rasla? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Lucyinthesky
    26. Travanj 2021. 20:57

Stani ti si meni zakon ❤️
    AuroraB budeš ti uskoro svoje krumpiriće smazala 😁😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Matkiša 😎
    26. Travanj 2021. 20:58

Tuma ma već oni meni redovno prepisuju, ali s obzirom da pijem u prenatalima mislim da nema potrebe još i Folacin... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    26. Travanj 2021. 20:59

Meto

Mattan beta je topcina😍🤞🍀🍀
    Piky savrsen rezultat, sretnoo🍀🍀🤞
    Lucy se nije javila?🙄
    Trudnice zgodnica sve do jedne😍
    Ruska jeeej, bravo za Katu i dojenje🥰 konacno sutra doma🍀
    Mtb, stani, rina embriji plivaju dok si ne nadju pravo mjesto.. sto se tice embryo glue, meni je svaki put stavljen i to ustvari traje samo kratko vrijeme, tipa nekoliko sati.. mislim da se najvise isplati za blastice pred izlijeganjem.. pa kome potrefi🙈
    Trudnice danas sam vadila urin i trebate mi ocitati nalaz, ujutro sam kod dr. Pretpostavljam da cu na urinokulturu, al ja od pocetka t nemam normalan mlaz mokrace, nego se kako da kazem, slijeva..🤷‍♀️ Nisam sklona upalama i nista me ne boli🤦‍♀️

Sve ti je unutar granica, znaci uredan ti je nalaz🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.