Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    11. Rujan 2020. 11:18

Giny

Ruska1986

A sta se tice tih "grceva", ja sam se u par navrata morala sklupcat skroz i nisam se mogla izravnat valjda minutu.. Tako da ti to moze biti dobar znak! Kad radis test? 🙂

Ako si tako napuhana bila, a test bio pozitivan onda ću rado ovako još neko vrijeme 😂 primila sam onu injekciju u srijedu za bolju implantaciju ( ja nemam pojma kako se šta zove) tako da bi morala pričekati još bar dva tri dana. Mislila sam kao da neću do bete, ali to je u srijedu, izludila bih do tada. Planirala sam u ponedjeljak, to bi bio 10dnt 3dnevnog,šta misliš je li to rano?

Kakva je to injekcija za bolju implantaciju? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Giny
    11. Rujan 2020. 11:31

Samara

Giny

Ruska1986

A sta se tice tih "grceva", ja sam se u par navrata morala sklupcat skroz i nisam se mogla izravnat valjda minutu.. Tako da ti to moze biti dobar znak! Kad radis test? 🙂

Ako si tako napuhana bila, a test bio pozitivan onda ću rado ovako još neko vrijeme 😂 primila sam onu injekciju u srijedu za bolju implantaciju ( ja nemam pojma kako se šta zove) tako da bi morala pričekati još bar dva tri dana. Mislila sam kao da neću do bete, ali to je u srijedu, izludila bih do tada. Planirala sam u ponedjeljak, to bi bio 10dnt 3dnevnog,šta misliš je li to rano?

Kakva je to injekcija za bolju implantaciju?

Kao što sam napisala, ja nemam pojma kako se šta zove 😂 uletim tamo, izbodu me i bježim. Ja sam na Citu to primila na dan transfera, pa nakon 5 dana. Možda neko ovdje zna bolje od mene. Rekla mi je da onda od te injekcije može biti lažno pozitivan test, da ne radim rano. Je li to možda booster? 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• PiPi
    11. Rujan 2020. 11:33

Mozda bolje pricekajte radi te inekcije ata ste primili u srijedu jel ako je ona jos prisutna u tijelu mozenpokazat  lazno pozitivan test.Znam da nije lako ali pokušaj te ili rade napravite dan kasnije da je 11dnt moze se napravit beta 3dnevnog embrija.Zelim va sreću.

Giny
    11. Rujan 2020. 11:38

PiPi

Mozda bolje pricekajte radi te inekcije ata ste primili u srijedu jel ako je ona jos prisutna u tijelu mozenpokazat lazno pozitivan test.Znam da nije lako ali pokušaj te ili rade napravite dan kasnije da je 11dnt moze se napravit beta 3dnevnog embrija.Zelim va sreću.

Hvala puno, nadam se da ću izdržat bar do ponedjeljka. Užasno je ovo čekanje. 

Cito poliklinika

11. Rujan 2020. 12:29

Giny, meni je pokazivao test pozitivno 7 dana od te inekcije, nekima prije izadje.Ako znas kad si je primila pricekaj bar 7 dana od tog dana.

Giny
    11. Rujan 2020. 12:36

Bozma

Giny, meni je pokazivao test pozitivno 7 dana od te inekcije, nekima prije izadje.Ako znas kad si je primila pricekaj bar 7 dana od tog dana.

7 dana je onda u srijedu, tada su mi rekli da idem vaditi betu 🤦🏻‍♀️ a test me mami iz kupaone 😂

Cito poliklinika

11. Rujan 2020. 12:59

Giny, haha...kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈

Giny
    11. Rujan 2020. 13:03

Bozma

Giny, haha…kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈

Pikušat ću izdržat do ponedjeljka, a onda ga radim 100%. Hvala vam svima, ovaj forum je spas da ne poludiš sam u ovom svemu. 

Cito poliklinika

11. Rujan 2020. 13:28

Bozma

Giny, haha…kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈

Da tako sam i ja u trudnoci nakon injekcije i test mi je drugi dan bio vidljivo tamniji pa, sam znala da je T u pitanju a ne injekcija... 

Tuma
    11. Rujan 2020. 13:44

Giny, držim fige za crta tamni od ponedjeljka nadalje🤞
    Ja si u nedjelju trebam dati decapeptyl.  Je li to za bolju implantaciju? Nisu mi uopće rekli za sta je to, nego da se 13.do 10 ujutro upiknem😅 valjda isto u trbuh?
    Inače sam dobila 3*1 estrofem i 3*2 utrogestan vaginalno.  Znam da od oralne primjene nastaju nuspojave, ali ja ga koristim vaginalo i od 6 ujutro sam bila kao  na vrtuljku.  Tako mi se vrtilo,  jedva sam hodala. Sad sam oke, samo na mahove mi se zavrti. Jesu li se jos nekome pojavljivale vrtoglavice uz vaginalnu primjenu? Ili moze biti od estrofema?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.