Vec si radila test prije ovog ili ne?
Ne i ovo je bilo pre rano i iz dosade nakon cijelog prespavanog popodneva😅😅
Presley, ponovi lijepo ujutro testić ba budeš sigurnija🙌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Maja555, ako bas hoces prirodnjak probaj kod dr. Vlasica, radi u Sparca. On mi je sam predlozio prirodnjake izmedju stimuliranih. I sve postupke gdje je folikul pukao vecer prije mi nisu nista naplatili (mozda zato jer sam kod njih bila i u stimuliranim), a ove bez stanice su naplatili samo aspiraciju. Probaj, kod njega, ne mozes puno izgubit, sta je nikita rekla tesko je prirodnjak odradit u bolnici, oni ne rade nedjelje, cesto se desi da nema tvog doktora, puno nas je pa ni ne mogu pratit na koliko mm kome pucaju folikuli.
Maja555, ako bas hoces prirodnjak probaj kod dr. Vlasica, radi u Sparca. On mi je sam predlozio prirodnjake izmedju stimuliranih. I sve postupke gdje je folikul pukao vecer prije mi nisu nista naplatili (mozda zato jer sam kod njih bila i u stimuliranim), a ove bez stanice su naplatili samo aspiraciju. Probaj, kod njega, ne mozes puno izgubit, sta je nikita rekla tesko je prirodnjak odradit u bolnici, oni ne rade nedjelje, cesto se desi da nema tvog doktora, puno nas je pa ni ne mogu pratit na koliko mm kome pucaju folikuli.
Da, bas to je problem kod tih prirodnih.. Uhvatiti tu jednu stanicu prije nego pukne, jer lijekovima oni to imaju pod kontrolom a ovako ne i tesko im je znat na koliko mm kojoj puca taj jedan folikuli... I onda je to najcesce cca 3 puta odlazaka u zg za bezveze 😐...
Meni je to jos ok za nekog tko zivi blizu bolnice /klinike, no osobno meni putovati u zg 300 km to nije bila dobra ideja, pokusali smo 2 puta...
Ima li koja da je napuhana ko balon? 😂
Danas mi je 7dnt i od jučer ne mogu ni sjedit ni hodat od donjeg dijela stomaka? Čak nije kao menstrualni grčevi, nego kao da me cijela zdjelica zateže.
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Ima li koja da je napuhana ko balon? 😂
Danas mi je 7dnt i od jučer ne mogu ni sjedit ni hodat od donjeg dijela stomaka? Čak nije kao menstrualni grčevi, nego kao da me cijela zdjelica zateže.
Joj, meni je tako bilo cijelo vrijeme.. Ja stvarno ne znam kako ti pomoc.. Ne znam jel bilo od zastopanosti, od postupka, od utrogestana .. Al je uzasan osjecaj..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A sta se tice tih "grceva", ja sam se u par navrata morala sklupcat skroz i nisam se mogla izravnat valjda minutu.. Tako da ti to moze biti dobar znak! Kad radis test? 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
A sta se tice tih "grceva", ja sam se u par navrata morala sklupcat skroz i nisam se mogla izravnat valjda minutu.. Tako da ti to moze biti dobar znak! Kad radis test? 🙂
Ako si tako napuhana bila, a test bio pozitivan onda ću rado ovako još neko vrijeme 😂 primila sam onu injekciju u srijedu za bolju implantaciju ( ja nemam pojma kako se šta zove) tako da bi morala pričekati još bar dva tri dana. Mislila sam kao da neću do bete, ali to je u srijedu, izludila bih do tada. Planirala sam u ponedjeljak, to bi bio 10dnt 3dnevnog,šta misliš je li to rano?
Cito poliklinika
Ako si tako napuhana bila, a test bio pozitivan onda ću rado ovako još neko vrijeme 😂 primila sam onu injekciju u srijedu za bolju implantaciju ( ja nemam pojma kako se šta zove) tako da bi morala pričekati još bar dva tri dana. Mislila sam kao da neću do bete, ali to je u srijedu, izludila bih do tada. Planirala sam u ponedjeljak, to bi bio 10dnt 3dnevnog,šta misliš je li to rano?
Mislim da ti je to ok... Tad bi se trebalo vec nesto pokazati... Drzim fige!!! 🤞🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Mislim da ti je to ok… Tad bi se trebalo vec nesto pokazati… Drzim fige!!! 🤞🙂
Hvala 🙂
Cito poliklinika
Sortiraj odgovore
Najstariji