Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    11. Kolovoz 2020. 12:06

Nadalica

https://ibb.co/6P0Wp21 Vidim dosta vas pise za azospermiju.. mi imamo taj problem nazalost, 3 godine pokusavanja svega i svacega da bi nam rekli da nikada necemo imati zajednicko dijete, i da nas samo donacija moze spasiti.. tu sliku, te dvije bebe rodjene 01.08.2020 su dokaz da je sve moguce, uspjeli smo bez donacije, tako da ne predajte se tako lako, nisu ni ljekari uvijek u pravu, sretno vam cure ❤️

Prvi puta vidim tvoju priču objedinjenu u jedan post, i sad mi je jasno zašto su ti sve cure toliko čestitale <3 Svaka ti čast ženo na svemu što si prošla, uživaj u bebicama i majčinstvu 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    11. Kolovoz 2020. 12:22

Slee, Nymeria cure s početka ove teme, gdje ste? :)

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    11. Kolovoz 2020. 12:32

Nadalica

https://ibb.co/6P0Wp21 Vidim dosta vas pise za azospermiju.. mi imamo taj problem nazalost, 3 godine pokusavanja svega i svacega da bi nam rekli da nikada necemo imati zajednicko dijete, i da nas samo donacija moze spasiti.. tu sliku, te dvije bebe rodjene 01.08.2020 su dokaz da je sve moguce, uspjeli smo bez donacije, tako da ne predajte se tako lako, nisu ni ljekari uvijek u pravu, sretno vam cure ❤️

Stvarno super! 🤗🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

11. Kolovoz 2020. 14:06

miss1502

leptirica82

Miss,
    koliki su ti folikuli i koliko ih imaš?

9 sam ih imala u subotu, upravo se spremam i idem na aspiraciju jutros! Stvarno se nadam da su folikuli na broju i da nijedan nije puknuo bez obzira na iscjedak,a i na to sta me u sub i ned sve bolilo,a danas nista…drzite fige da sve prođe ok,javim kasnije ❤️

Javi nam... Vjerujem da su svi bili na broju👍🤗

11. Kolovoz 2020. 14:07

Nadalica

Ajmeeeeeee koja slikica💓💓
    Predivnoooo🤗🤗🤗🤗🤗

• Nika5555
    11. Kolovoz 2020. 14:33

Evo da i ja javim svij nastavak price,obavila konzultacije telefonski sa Pragom,uglavnom prosli sve nalaze,postupke i sta se sve desavalo proteklih postupaka i doktor mi je savjetovao da razmislim ipak o donaciji,naravno da je veci uspjeh sa doniranim js,tako da nakon dugog premisljanja ipak smo se idlucili  za donaciju,zelja za majcinstvom je jaca od bilo kakvih dvojbi,ulazim u 41. i zaista se vise nema vremena forsirati nesto sto ne ide,tako da sad cekam daljnje upute,kod njih to sve ide dosta brzo i to je super jer ne gubimo na vremenu😀

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Samara
    11. Kolovoz 2020. 14:39

Nadalica, ajme prekrasni su 💕 cuvaj ih, mazi i pazi ❤️

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

🍀🐞MISS🐞🍀
    11. Kolovoz 2020. 14:53

Pozdrav cure,evo gotova i moja aspiracija,izvadeno je 10 jajnih stanica,ujutro ce mi javiti koliko je oplodeno i kad ce biti transfer!! Prvi put mi je pa se nadam da je to dobra brojka. Folikuli nisu popucali kako sam se bojala tako da me dosta i bolilo jer je bilo dosta uboda,ali sve u svemu,najgore je prošlo .sad samo cekat rezultate i nadat se sto vecem broju oplođenih! Drzite fige i hval svima na podršci.❤️❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

11. Kolovoz 2020. 15:35

miss1502

Pozdrav cure,evo gotova i moja aspiracija,izvadeno je 10 jajnih stanica,ujutro ce mi javiti koliko je oplodeno i kad ce biti transfer!! Prvi put mi je pa se nadam da je to dobra brojka. Folikuli nisu popucali kako sam se bojala tako da me dosta i bolilo jer je bilo dosta uboda,ali sve u svemu,najgore je prošlo .sad samo cekat rezultate i nadat se sto vecem broju oplođenih! Drzite fige i hval svima na podršci.❤️❤️

Eto vidis, ja uopce nisam ni sumnjala da su ti popucali a prvi put je pa je i strah opravdan.. Sretno i dalje

11. Kolovoz 2020. 15:36

lucija07

miss1502

Eto vidis, ja uopce nisam ni sumnjala da su ti popucali a prvi put je pa je i strah opravdan.. Sretno i dalje

I brojka je super, bol ce ti vec sutra popustiti, ja sam imala 12 pa znam i za ubode🤨😐😐... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.