Bozma, Faith i ostale cure koje koristite suplement DHEA.... zanima gdje ga nabavljate i od kojeg proizvođača uzimate. Moj DHEA-S je snizen, iznosi 1,22. Vec dugo razmisljam da li i to nabaviti.... nikako da se odlucim.
Vita ❤️❤️❤️ Slikica je 😍
Nadja uvijek je bolje raditi mjesec dana pauze između postupaka da se tijelo malo očisti od hormona.
Meni onda ona bakterija muževa dosla ko naručena 😂, sad bih se stresirala sto ne mogu u postupak radi korone da je sve ok, ovak ne mogu radi bakterije 😂😂😂
Isto vjerujem da ce se kroz mjesec dana stanje stabilizirati. Ustvari nadam se...
Samara i Flower bolje napravite test pa da ste mirne, test treba pokazala sad vec.
Imala sam blagu stimulaciju tj sad zadnji put malo pojacanu, klomifen pa menopuri i stoperica Ovitrelle, svaka folikulometrija se placa da posebno. Mene je blaga, sa lijekovima, transferom i cuvanjem blastice ispala sve skupa cca 15.000 kn sad mozda nesto vise ili manje ali tako
Oho,pa i nije malo za blagu. Koliko si dobila folikula..sto su ti i koliko vratili? Koliko ti je amh ako smijem pitat? Meni je 32..
Feli prvi put sam dobila 5 js od toga 3 oplodene, jedna vracena 3 dan nakon punkcije, a dvije blastice smrznuli, od prve trudnoca koja je nazalost zavrsila spontanim u 3mj trudnoce imala sam hematom, drugi put FET jedne blastice stare 5 dana, isto trudnoca ali spontani u 6 tt, a evo zadnja blastica nazalost nije doslo do trudnoce. Tako da smo sada isli u novi postupak ali dobili samo dvije js, obje oplodene, jedna vracena 3 dan, a druga ostala do 5 dana i smrznuli. Evo opet trudnoca i molimo Boga da ovaj put bude sve ok🙏🙏🙏 Meni je inace sve ok, ali muz ima oligoast. A koliki mi je amh stvarno nezz mogu pogledati negdje u papirima, ali ako me sjecanje sluzi isto tako negdje ja mislim ko i tebi
🌈💙👣🙏
Bozma, Faith i ostale cure koje koristite suplement DHEA…. zanima gdje ga nabavljate i od kojeg proizvođača uzimate. Moj DHEA-S je snizen, iznosi 1,22. Vec dugo razmisljam da li i to nabaviti…. nikako da se odlucim.
Ja sam narucila s iherba NATROL DHEA 50mg
Evo tek i ja se odlucila
Meni je 3.77
https://ibb.co/Q8d3nJ9
Evo moje mrvice u 6+1d
Imamo jos uvjik smedji izcjedka tu i tamo i male smedje žilice tu i tamo pa neznam dal da Utrice pijem ili da nastavim stavljati dole ,🙈🙈Pomagaj te.na ultrazvuku sve dobro ali nikako nije jasno Zasto taj smedji izcjedak je jos tu
Vita26 ajme slikica jee😍😍😍❤️
Sto se tice Utrica meni su u prvoj trudnoci kad sam tako imala smede rekli neka ih stavljam sve dok nema svjeze krvi jer tako bolje djeluju..ali mozda je najbolje da nazoves pa ih pitas ipak je svatko drukciji
🌈💙👣🙏
Bozma, Faith i ostale cure koje koristite suplement DHEA…. zanima gdje ga nabavljate i od kojeg proizvođača uzimate. Moj DHEA-S je snizen, iznosi 1,22. Vec dugo razmisljam da li i to nabaviti…. nikako da se odlucim.
Ja sam narucila s iherba NATROL DHEA 50mg
Evo tek i ja se odlucila
Meni je 3.77
Mozda mi prekasno jer danas sam dobila men.i sad da se jod dogovorim s doktorom dal da dodem 3 dan na kontrolu pa vidimo za postupak...
Al sad ova situacija s koronom,ne znam dal ce uopce primat
faith, gdje si u postupku? Privatnik ili bolnica?
Pa eto, ako ga otkazu bar imas vremena nakrcati se DHEA-om 😂
Ja ne mogu vjerovati da ce sad sve zaustaviti zbig Corone. A mi trebali ici u postupak u 4 mj u petrovu..danas mi prvi dan ciklusa i kao od iduceg mjeseca krecemo..koji peh.
Kaj vam znaci stoperica? Za sto to daju?
Opet ja,malo prije sam se uplasila ,kad Ee obrisala ono onako crvenlasti izcjedak bojim se da ne izgubim bebicu,jucer sam isla na ultrazvuku bilo je sve dobro i alo izcjedak prisutan .joooj neznam sta da radim,nista vise od mirovanje ne mogu na praviti to mi je jasno.dali netko ima takva izkustva pa da na kraju sve ok?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Nala ja zam u ponrdrljak na punkciji. Imam 9 folikula mjere 16-20..dr kazr da je ok. Nadam se i ja
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Sortiraj odgovore
Najstariji