Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    13. Ožujak 2020. 09:34

Pocelo je jucer, tad je bio 11.dan trodnevnog. Ma da ako se sve promjeni od tableta onda je to M sigurno :(

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

feli
    13. Ožujak 2020. 09:36

Lala1982 tako i treba..mislim da cu poći tvojim stopama do iscekivanja konzultacija u Beti. Samo se ti mazi i pazi.😉
    Ja sam jucer isplakala brdo suza jer mi jos jedna kolegica ostala trudna (drago mi je zbog nje) ali mi je muka zbog mene..jer se pitas,pa dobro sto sam ja Bogu skrivila da nikako i nikako nece. I jos je najgore sto se ja volim maknuti od trudnica jer nije ugodno slusati o njihovom blazenstvu ali s ovom kolegicom radim svaki dan,blisko. Vidjet cemo kako cu prezivjeti.
    VM pišem. Dvoumila sam između IVF poliklinike i Radončića,ali ajd idem ovdje. Jedino je bed sto se ne moze placati na rate..tj. moze valja ali na Maestro Zg i 10posto skuplje. Imas ti kakvih iskustava s kojom privatnom poliklinikom?

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

13. Ožujak 2020. 09:46

Cure kako stavljate utrogestan, lezeci ili stojeci 🤣 i koliko mirujete nakon njega???

faith
    13. Ožujak 2020. 09:57

marijaiva

Oprostite ali mene ono - svaka cast ja to ne bi mogla izbaci iz takta isto kao kad mi netko predloži neki caj ili babu vangu ili kako se sex… 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️…
    Kao da smo mutavi pa ne znamo i nema tog sto nismo probali…
    Kako znate da ne bi mogle? Niste to prosle pa ne znate i Nazalost isto tako ne znate koliko cete morat proci dok ne uspijete.. I ja, sam uvijek govorila e sad vise necu e sad je dosta, sad definitivno gotovo.. I eto 7 postupaka i brdo transfera, 3 spontana.. A da mi je ovo netko rekao kad sam nadobudna dosla 1 put na postupak bi mu rekla da je lud🤦‍♀️

Tako ija,prosli put sam rekla ovo mi je zadnji
    I sad se opet pripremam iako mi je puno godina😌

• SmileA
    13. Ožujak 2020. 09:58

Samara

Pocelo je jucer, tad je bio 11.dan trodnevnog. Ma da ako se sve promjeni od tableta onda je to M sigurno :(

Samara ti slobodno mozes vec test napraviti pa ces znati na cemu si..ja sam u prvoj trudnoci nakon trodnevnog radila test 9 dnt i bila je svijetla crtica ja sam mislila da to nista od toga, sljedevi dan na dnevnom ulosku tako jace prokrvarim kao sa smedim i ja mislila gotovo dosla menga, kad to se kroz dan smirilo, i sljedece jutro 11 dnt napravim test i pokaue crticu, sljedeci dan beta 140, tako da ne mora znaciti da je gotovo (nazalost u toj trudnoci imala sam kasnije hematom pa ocito i od tud ta kasnija krvarenja, medutim na kraju je u 3 mj trudnoce bio spontani, hematom je bio jaci:(
    Drzim ti fige da iz ovog tvog ipak ispadne jedna pozitivna trudnoca!🤗🤞🍀

🌈💙👣🙏

• SmileA
    13. Ožujak 2020. 10:00

Nada88

Cure kako stavljate utrogestan, lezeci ili stojeci 🤣 i koliko mirujete nakon njega???

Nada88 ja ga stavljam u wcu stojeci pa si odem leci sat vremena, a prijasnjim postupcima sam isto znala na poslu u wcu stavljat i nastaviti ici raditi i sve je ok bilo, cak sam oba puta bila ostala trudna, tako da nije pravilo da moras lezati, ako mozes i doma si preporuca se odmirovati barem pola sata

🌈💙👣🙏

• SmileA
    13. Ožujak 2020. 10:01

Feli i VM ja sam u Beti bila na postupcima i imam samo rijeci hvale za sve njih tamo, tako da sretno!🤞🤗🍀

🌈💙👣🙏

feli
    13. Ožujak 2020. 10:29

SmileA

Feli i VM ja sam u Beti bila na postupcima i imam samo rijeci hvale za sve njih tamo, tako da sretno!🤞🤗🍀

Slušamo😬
    Kakvu si stimulaciju imala?
    Jel se placaju folikulometrije ako si u postupku?

Ja 84.,on 81.
    1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
    Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
    3mj...odgođeno zbog korone

13. Ožujak 2020. 11:07

faith

marijaiva

Oprostite ali mene ono - svaka cast ja to ne bi mogla izbaci iz takta isto kao kad mi netko predloži neki caj ili babu vangu ili kako se sex… 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️…
    Kao da smo mutavi pa ne znamo i nema tog sto nismo probali…
    Kako znate da ne bi mogle? Niste to prosle pa ne znate i Nazalost isto tako ne znate koliko cete morat proci dok ne uspijete.. I ja, sam uvijek govorila e sad vise necu e sad je dosta, sad definitivno gotovo.. I eto 7 postupaka i brdo transfera, 3 spontana.. A da mi je ovo netko rekao kad sam nadobudna dosla 1 put na postupak bi mu rekla da je lud🤦‍♀️

Tako ija,prosli put sam rekla ovo mi je zadnji
    I sad se opet pripremam iako mi je puno godina😌

Ovo je kao ovisnost 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Uzas.. Ono jos cu samo jednom... To sam rekla vec brdo puta 🤦‍♀️🤔🤪🤪🤪
    Oprosti ako nije tajna koliko je to puno godina? 

• SmileA
    13. Ožujak 2020. 11:08

feli

SmileA

Slušamo😬
    Kakvu si stimulaciju imala?
    Jel se placaju folikulometrije ako si u postupku?

Imala sam blagu stimulaciju tj sad zadnji put malo pojacanu, klomifen pa menopuri i stoperica Ovitrelle, svaka folikulometrija se placa da posebno. Mene je blaga, sa lijekovima, transferom i cuvanjem blastice ispala sve skupa cca 15.000 kn sad mozda nesto vise ili manje ali tako

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.