ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh... sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..

Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.
Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu?
Pila i prije te cajeve, cak mi je i moja gin rekla da ih pijem. I dva puta sam ostala trudna (no zavrislo je kako je zavrsilo). A vrkuta je dobra i za ciste. Pijem kad zavrsi m i onda vrkuta sw moze piti do nove m, a marulja do ovulacije. Mada sam ja znala prestat a oba nakon o.
Vrkuta ti se isto pije do ovulacije i stajes do idude menge,jer ako dode do trudnoce moze izazvat spontani
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Flower, mi imamo OAT, ali prvo smo bili kod škvorca, a sad smo u repromedu. Nisam od neke pomoći
Nova_curka, pa vi i gravitirate Splitu koliko znam, zašto ne bi dobila putne?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh… sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..
Neznam kad bi krenula u postupak pa da znas da VV ti ne radi,i najvjerojatnije do 1mj...ako uopce i tad krenu s rafom.Zbog radova i nisu dobili jos dozvolu za rad..
2.postupak-1js-bez et
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja...
2.postupak-1js-bez et
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja…
A jebemu.. nadamo se za mrvicu koja je kod tebe 😊🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh… sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..
Neznam kad bi krenula u postupak pa da znas da VV ti ne radi,i najvjerojatnije do 1mj…ako uopce i tad krenu s rafom.Zbog radova i nisu dobili jos dozvolu za rad..
Da, popratila sam da VV ne radi. Krenuli bi čim odradim posljednje briseve i sve one tražene pretrage temeljem zakona. Tako da, što prije

Mozda ce znati netko od cura
💙
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja…
A joj, drzim fige da se mrvica primi 🤞🙏
💙
Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.
Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu?
Pila i prije te cajeve, cak mi je i moja gin rekla da ih pijem. I dva puta sam ostala trudna (no zavrislo je kako je zavrsilo). A vrkuta je dobra i za ciste. Pijem kad zavrsi m i onda vrkuta sw moze piti do nove m, a marulja do ovulacije. Mada sam ja znala prestat a oba nakon o.
Vrkuta ti se isto pije do ovulacije i stajes do idude menge,jer ako dode do trudnoce moze izazvat spontani
Onda sam dobro pila.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji