Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.
Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu?
Pila i prije te cajeve, cak mi je i moja gin rekla da ih pijem. I dva puta sam ostala trudna (no zavrislo je kako je zavrsilo). A vrkuta je dobra i za ciste. Pijem kad zavrsi m i onda vrkuta sw moze piti do nove m, a marulja do ovulacije. Mada sam ja znala prestat a oba nakon o.
Vrkuta ti se isto pije do ovulacije i stajes do idude menge,jer ako dode do trudnoce moze izazvat spontani
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Flower, mi imamo OAT, ali prvo smo bili kod škvorca, a sad smo u repromedu. Nisam od neke pomoći
Nova_curka, pa vi i gravitirate Splitu koliko znam, zašto ne bi dobila putne?
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh… sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..
Neznam kad bi krenula u postupak pa da znas da VV ti ne radi,i najvjerojatnije do 1mj...ako uopce i tad krenu s rafom.Zbog radova i nisu dobili jos dozvolu za rad..
2.postupak-1js-bez et
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja...
2.postupak-1js-bez et
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja…
A jebemu.. nadamo se za mrvicu koja je kod tebe 😊🍀
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh… sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..
Neznam kad bi krenula u postupak pa da znas da VV ti ne radi,i najvjerojatnije do 1mj…ako uopce i tad krenu s rafom.Zbog radova i nisu dobili jos dozvolu za rad..
Da, popratila sam da VV ne radi. Krenuli bi čim odradim posljednje briseve i sve one tražene pretrage temeljem zakona. Tako da, što prije
Mozda ce znati netko od cura
💙
Mene zvao embriolog,nazalost drugi zametak odustao,nema nista od zamrzivanja…
A joj, drzim fige da se mrvica primi 🤞🙏
💙
Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.
Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu?
Pila i prije te cajeve, cak mi je i moja gin rekla da ih pijem. I dva puta sam ostala trudna (no zavrislo je kako je zavrsilo). A vrkuta je dobra i za ciste. Pijem kad zavrsi m i onda vrkuta sw moze piti do nove m, a marulja do ovulacije. Mada sam ja znala prestat a oba nakon o.
Vrkuta ti se isto pije do ovulacije i stajes do idude menge,jer ako dode do trudnoce moze izazvat spontani
Onda sam dobro pila.
Sortiraj odgovore
Najstariji