Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    20. Studeni 2019. 08:11

Kiki bit ce to sve dobro uz stimulaciju! Neka bude prvi i dobitni🤗

flower93
    20. Studeni 2019. 08:24

Pozdrav svima. Evo nakon godinu dana skupljanja svih nalaza, ostalo nam je samo još nešto sitno za odradit i ono najvažnije odabir bolnice u kojoj ćemo krenuti s postupkom. Prvo smo odlučili da ćemo krenuti u poliklinici Beta+, ali sad smo ipak odlučili da radije prvo damo šansu i našim bolnicama preko HZZO-a. S obzirom da imamo pretežno muški problem (OAT dijagnoza), koja bolnica bi bila za nas najbolje rješenje? Hvala svima na odgovoru i pomoći!!

• avama
    20. Studeni 2019. 08:49

Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.  

• kiki989
    20. Studeni 2019. 09:00

Daisy hvalaaa! ☺️☺️☺️

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

• Gelica
    20. Studeni 2019. 09:09

Kiki989 sretno i neka uspije iz prve! Javi nam kad krenete :) 
    Flower93 ja ti ne znam preporučiti bolnicu jer mi nemamo taj problem , ne znam niti šta je to ali biti će sigurno neka cura koja zna više.  Želim vam sreću, i naravno neka bude prvi i dobitni. :) 

• Gelica
    20. Studeni 2019. 09:12

avama

Cure ja sam sad kupila vitamine suprugu wellman conception, lcarnitin (dm) i sebi cu q10 danas i mozda bi maticnu mlijec pa dok sada cekam da probamo popraviti stanje bar s ove strane i da nam vrijeme malo brze prodje. I ja opet pijem vrkutu i marulju.

Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu? 

• avama
    20. Studeni 2019. 09:21

Gelica

avama

Pa to ti je i najbolje, dobro se pripremiti i fizički i psihički. Kako piješ cajeve i kako ti pomognu?

Pila i prije te cajeve, cak mi je i moja gin rekla da ih pijem. I dva puta sam ostala trudna (no zavrislo je kako je zavrsilo). A vrkuta je dobra i za ciste. Pijem kad zavrsi m i onda vrkuta sw moze piti do nove m, a marulja do ovulacije. Mada sam ja znala prestat a oba nakon o. 

Rose1
    20. Studeni 2019. 09:22

Kiki sretnoooo, neka bude uspješno
    Flower93 ne znsm otkud si, idi gdje ti je najbliže Zg, Ri ili St. I puno srece zelim

💙

• Nova_curka5
    20. Studeni 2019. 09:32

Pozdrav, nova sam ovdje pa će moj post biti malo suzi, tim više što sam iz Šibenika a na Mpo idem u Split, a vidim da i nema baš previše inf o takvim slučajevima. 
    Uglavnom... Nakon odrađenih osnovnih pregleda ustanovljeno je da je samnom sve ok a muž ima dosta loš spermiogram. Po savjetu moje soc. ginekologice dobivamo prvu uputnicu za Split sredinom 9 mj. Odlazimo za Split na prve konzultacije gdje nam dr Pecotić(odličan doktor) daje upute koje sve pretrage moramo napraviti. Napominjem da za 2 dana (sto je relativno brzo idemo za St gdje ćemo dog početak). Dr pecotić od mene je trazio da napravim(od prvog susreta do sada) :
    1.papa test
    2.spolni hormoni (u Šibeniku se vade na nuklearnoj medicini nalazi su za 5 dana)
    3.AMH (u Šibeniku se vadi samo srijedom i potrebno je donijeti praznu kuvertu sa ispisanom adresom i markicom, i taj se dan odmah šalje za st a nalaz dolazi na kućnu adresu kroz tj dana)
    4.testiranje na spolne bolesti (bez obzira što vam rekli u St možete testiranje napraviti u svom gradu-moja gin je zvala i provjerila) nalazi gotovi kroz 5 dana
    5.krvnu grupu i rh faktor- vadi se kad i krv za spolne bolosti.
    Zelim napomenuti da IMATE PRAVO na putne troškove!! Do postupka imate pravo za samo jednu osobu a od postupka za vas oboje!! I trazite to!! Mene su uvjeravali da nemam pa sam zahtjevala neka malo se raspitaju i na kraju došla na svoje!! Tako da sam prva iz šib županije koja će to i dobiti!!
    Naše zdravstvo je katastrofa pa preporučam da sve preglede koje ne uspijete napraviti kroz bolnicu odite privatno uštedite ćete puno živaca i vremena! Na koji got odjel u Šibeniku sam došla samo su me izbezumili zatrpanošću i organizacijom. Nismo došli do toga da moramo privatno jer smo se uspjeli izboriti za svoja neka prava i hitnost ali smo bili spremni da idemo i privatno raditi pretrage ako treba. Za sada znam toliko, sa novim inf ću se javiti kada ih budem imala! 

flower93
    20. Studeni 2019. 09:33

ZG nam je najbliže.. tako da u obzir dolaze Petrova, VV, sv. Duh... sad me samo zanima tko od njih troje bi bio najbolji za muški problem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.