Ja krećem sa 150, pa je rekao najvjerojatnije smanjiti na 100, ali vidjet ćemo sve kako će se odvijati. Zadnji postupak sam imala preko 20 folikula sa 150 puregonom, ali je bio antagonist, ne znam kak ću u ovom reagirati.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Kolika razlika u cijeni spreja čovječe. Ja 900 platila, ne možeš vjerovati. Jel tih 1000 kn za blastice ide po zametku? Nadam se da ne 😂
Ja, sam kupovala u ljekarni Pablo da jedan Sprej 560kn. 1000kn je po nosacu tj slamki, mozes ti u jednu slamki stavit 2 blastice. Ja, sam imala 3 blastice u 2 slamke.
Da, Filipović je povoljniji. Ma za slamke znam, to mi je ok, mislila sam na ovo za blastice.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Ja krećem sa 150, pa je rekao najvjerojatnije smanjiti na 100, ali vidjet ćemo sve kako će se odvijati. Zadnji postupak sam imala preko 20 folikula sa 150 puregonom, ali je bio antagonist, ne znam kak ću u ovom reagirati.
Ajmee bome ga burno reagiras da.. Onda ti nece ne trebati toliko puregona.. Vidis ja sam bas isto reagirala i u dugom i 'kratkom' protokolu nisam imala bas neke razlike ni u broju stanica ni embrijima...
Ajmee bome ga burno reagiras da.. Onda ti nece ne trebati toliko puregona.. Vidis ja sam bas isto reagirala i u dugom i 'kratkom' protokolu nisam imala bas neke razlike ni u broju stanica ni embrijima…
Cak sam u kratkom imala blasticu vise i 2 put ostala trudna iz tog postupka.. Ovaj dugi meni nije nikako odgovarao....a ne mozes to nikako znat nazalost svatko drugacije reagira...
Pa da.. joooj, sad si me uplašila, mislila sam da će biti manje. Doduše, rekao mi je R da sad idemo da svi folikuli budu jednaki. Ja sam od tih 20 folikula dobila 16 js, a 4 bile nezrele. I nisam bila u hiperu, jajnici mi jesu bili skoro 10cm, ali nisam imala nikakve tegobe, najnormalnije išla na et. Čak me nije niš ni boljelo poslije punkcije. Nadam se da sad može biti samo bolje.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Ja sam nakon sva 3 transfera imala pozitivan test, barem sjenu, ali nikako da se prime kak treba. Nadam se da ćemo sad imati više sreće
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Pa da.. joooj, sad si me uplašila, mislila sam da će biti manje. Doduše, rekao mi je R da sad idemo da svi folikuli budu jednaki. Ja sam od tih 20 folikula dobila 16 js, a 4 bile nezrele. I nisam bila u hiperu, jajnici mi jesu bili skoro 10cm, ali nisam imala nikakve tegobe, najnormalnije išla na et. Čak me nije niš ni boljelo poslije punkcije. Nadam se da sad može biti samo bolje.
Nije ni meni nist bilo oni meni sam kazu ti si u hipeeu a ja nikad nikakve tegobe nisam imala... Povade mi tak od 12 do 14 stanica i imam jos sitnih ostave to ni ne racunam dakle folikula pa isto dost imam a nikakve tegobe hvala Bogu. A gle ako kreces s 150 racunaj da ti je to 6 dana pikanja a ako ti smanji na 100 imat ces i duze....
Ja sam nakon sva 3 transfera imala pozitivan test, barem sjenu, ali nikako da se prime kak treba. Nadam se da ćemo sad imati više sreće
A ma da, sta budu biokemijske?
Vjeruj bolje i to nego dogurat do Poz bete i otkucaja pa imat spontani🙄
Ja sam sad u tom dugom imala 14 stanica 4 su bile nezrele to mi Patrik odmah na punkciji rekao. Od 10 oplodile se 8 i ostale do 3 dana a do 5 dana ostale 4 blastice....
Nama se od 12 oplodilo 9 i dobili 5 blastica. I to je bilo čudo s obzirom na spermiogram, ali sad je još i gori.. a kak bude, neću se unaprijed sekirati. Nek bude jedna, meni dosta 😁
Joj vjerujem da je strašno. Znaju cure tu, ja već PTSP imam od pozitivnih testova 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
11/20 fet 🤖
Sortiraj odgovore
Najstariji