MalaM-💞😇cestitam
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
MalaM, diiivnoo 😍😍😍 čestitam! 💚
Joj cure ja sam danas imala mini psihički slom 😂 vadila sam ponovno markere i stigao mi je anti hbs pozitivan. Bila sam gotova da imam hepatitis. Otrčala u plaču kod svoje dr i govorim joj da imam hepatitis. Kaže ona pa piše na nalazu da je to od cjepiva 🧐 u toj strci sam čitala samo pozitivno, nisam vidjela napomenu. Nazvala i Radončića da imam hepatitis, taj čovjek sigurno sad misli da nisam normalna 😂😂 prvi put kad sam vadila markere mi uopće gin nije dala i za antitijela, a bila sam uvjerena da mi je to prošli put bilo negativno. Strašno, od staložene osobe sam postala manijak 😂
Hahaha tocno znam kako ti je.. Gledam muzeve nalaze sve negativno pogledam svoj vidim taj anti hav pozitivno.. Gotovo imam hepatis sta sad kakvo dijete nece me ni uzet u postupak..
Dodjem kod doktora a on samo hladno kaze nije to nista to je od cjepiva😂
Gelice, baš me zanima šta će ti dr.reć kolika bi trebala bit. Iako…ja sam uz nizak AMH na tim prvim nalazima imala i ogroman FSH i LH pa mi ga je zato preporucila
Meni je FSH 5 a LH 7, amh 13. Ali stanice su mi jadne kvalitete i nista mi nije oreporucio, na svoju ruku sam isla vaditi ali sad cu ga pitati sta misli. I mene zanima sta ce reci. Iako za ovaj postupakje kasno jer počinjem 3-4 dana ali za sljedeći ću piti DHEA pa cemo vidjeti.
Draga Nikita Sreća je ono što tebi treba a i nekima od nas jednostavno je to potrebno ne poznam te ali kao da te znam uvijek si tu za podršku za bilo što savjet onaj gore zna kako Kada i zašto neću da ti dajem savete ili pričam nešto kad sama znaš kako je ali vjeruj mi onaj gore će nas nagraditi i postati ćemo jednom majke samo još nije naše vrijeme mora se telo odmoriti očistiti i smiriti važno da nemaš tih bolova
Draga Nikita Sreća je ono što tebi treba a i nekima od nas jednostavno je to potrebno ne poznam te ali kao da te znam uvijek si tu za podršku za bilo što savjet onaj gore zna kako Kada i zašto neću da ti dajem savete ili pričam nešto kad sama znaš kako je ali vjeruj mi onaj gore će nas nagraditi i postati ćemo jednom majke samo još nije naše vrijeme mora se telo odmoriti očistiti i smiriti važno da nemaš tih bolova
Jer stimulacija može jako zeznuti i lijekovi pobrka se cijelo tijelo ja sam od tih lijek ovaj stimulacija dobila napad žuči i kamenčiće hrpu u želucu jer sam završila na hitnoj i radili su mi e u s ili endoskopski ultrazvuk Ko me ne bi nikome htjela jer radi se pola sata debela cijev gore do gastroskopije misliš da ćeš umreti jer zaboraviš disati kroz nos ne možeš pitam se zar me treba samo da budem trudna i postanem majka dignem se padnem pa se dignem i kažem hoću moram i to mogu
Jer stimulacija može jako zeznuti i lijekovi pobrka se cijelo tijelo ja sam od tih lijek ovaj stimulacija dobila napad žuči i kamenčiće hrpu u želucu jer sam završila na hitnoj i radili su mi e u s ili endoskopski ultrazvuk Ko me ne bi nikome htjela jer radi se pola sata debela cijev gore do gastroskopije misliš da ćeš umreti jer zaboraviš disati kroz nos ne možeš pitam se zar me treba samo da budem trudna i postanem majka dignem se padnem pa se dignem i kažem hoću moram i to mogu
Pa pa me još kažu da čekam napad da bi se to operiralo što sve ne prođeš istrpiš muke bolove i sve to od lijekova hormona i nakon toga s kuliraš se razmisliš i opet kažeš to ti je cilj mogu i moram i hoću dragi bog ima planove za nas samo još nije naše vrijeme nagradiće nas da postanemo majke nagradiće nas za osmeh i najljepšu bol na ovome svijetu držač ćeš u naručje svoje dijete i smijati ćeš mu se od sveg srca to ti zelim a tako je i drugim ženama želim isplati se čekati i nadati jer to je sve što sada imamo Zato se molim za sve nas za tebe Nikita da doživimo onaj glasić koji kaže" mama"p.s s vama uvijek❤❤
Pa pa me još kažu da čekam napad da bi se to operiralo što sve ne prođeš istrpiš muke bolove i sve to od lijekova hormona i nakon toga s kuliraš se razmisliš i opet kažeš to ti je cilj mogu i moram i hoću dragi bog ima planove za nas samo još nije naše vrijeme nagradiće nas da postanemo majke nagradiće nas za osmeh i najljepšu bol na ovome svijetu držač ćeš u naručje svoje dijete i smijati ćeš mu se od sveg srca to ti zelim a tako je i drugim ženama želim isplati se čekati i nadati jer to je sve što sada imamo Zato se molim za sve nas za tebe Nikita da doživimo onaj glasić koji kaže" mama"p.s s vama uvijek❤❤
Oprostite na pravopisnim greškama imam neku novu tipkovnicu pa krivo kako kažem krivo piše oprosti još jednom
Gelice, baš me zanima šta će ti dr.reć kolika bi trebala bit. Iako…ja sam uz nizak AMH na tim prvim nalazima imala i ogroman FSH i LH pa mi ga je zato preporucila
Meni je FSH 5 a LH 7, amh 13. Ali stanice su mi jadne kvalitete i nista mi nije oreporucio, na svoju ruku sam isla vaditi ali sad cu ga pitati sta misli. I mene zanima sta ce reci. Iako za ovaj postupakje kasno jer počinjem 3-4 dana ali za sljedeći ću piti DHEA pa cemo vidjeti.
Imala sam samo 2 stimulirana, u prvom od 5 stanica samo jedna oplođena, u drugom od 6 stanica 4 oplođene i dvije dogurale do blastica kojima je embriolog bio oduševljen e sad....sigurno nije samo do DHEA, uzimala sam 1 ili 2 tablete Q10 od 600mg, l-arganin, melatonin prije spavanja i smanjila kavu na samo jednu ujutro. Nalazi hormona su mi se isto drastično popravili. Možda ni ovaj put ne bude ništa od trudnoće, ali i ovo mi puno znači
Imala sam samo 2 stimulirana, u prvom od 5 stanica samo jedna oplođena, u drugom od 6 stanica 4 oplođene i dvije dogurale do blastica kojima je embriolog bio oduševljen e sad….sigurno nije samo do DHEA, uzimala sam 1 ili 2 tablete Q10 od 600mg, l-arganin, melatonin prije spavanja i smanjila kavu na samo jednu ujutro. Nalazi hormona su mi se isto drastično popravili. Možda ni ovaj put ne bude ništa od trudnoće, ali i ovo mi puno znači
Ajme, o blasticama mogu samo sanjati.. od 12 stavljenih u oplodnju niti jedna se nije oplodila a spermiogram savršen. Q10 pijem 2-3 mjeseca, željezo, folnu, pšenicnu travu i još neke sam uzimala periodicno.. Razlika ti je velika od prvog i drugog postupka, nešto je pomoglo :) I daj Bože da ti ovaj put bude dobitni! 🤱🤞
Hvala cure! 🤗 🥰😘😍
Danas sam 6+3tt. Postoji mogućnost. Doktor je rekao da nebi još otpisao i da ćemo vidjeti na idućem pregledu ali trenutno je prazna. Ispričao mi je neki slučaj koji je počeo kao moj i završio urednom blizanačkom trudnoćom, samo je jedna beba bila manja od druge. Vidjet ćemo 🤷
Vuky betau analize je 135kn
MalaM 💖🥳🎉🎉🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji