Simba ja sam u prirodnom isla totalno bez icega, nisam nikad pila klomifen, srecom endometrij bio ok pa nisam morala ni estrofem
Snješka ja sam vadila jednom cak 4.dan jer sam bila na putu. Ne znsm jel kod tebe bas obavezno 2.?? Uvijek kazu 2. - 5.
MalaM1 ceksm da nam javis lijepe vijesti 🤗
Evo me sa dobrim vjestima, srce kuca! ♥️🥰
Zapravo su dvije gest.vrećice ali je jedna prazna bez ploda,a ova druga uredna 🥰. Znači ipak su trebali biti jednojajčani blizanci 🙈 Sljedeći pregled za 3tj.
Bogu hvala ❤️ sretno dalje 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Simba ja sam u prirodnom isla totalno bez icega, nisam nikad pila klomifen, srecom endometrij bio ok pa nisam morala ni estrofem
Snješka ja sam vadila jednom cak 4.dan jer sam bila na putu. Ne znsm jel kod tebe bas obavezno 2.?? Uvijek kazu 2. - 5.
Zapravo su dvije gest.vrećice ali je jedna prazna bez ploda,a ova druga uredna 🥰. Znači ipak su trebali biti jednojajčani blizanci 🙈 Sljedeći pregled za 3tj.
Cestitam Mala, u kojem si tjednu? Postoji li mogucnost da se u drugoj vrecici naknadno vidi plod?
MalaM1 uh, uh, još 2tj, jako kasno me narucili, dan po dan🙏
A tebi nek je uredna i školska 🤗❤️
💙
MalaM Malo me povremeno probadaju jajnici, i u maternici ko neki grcici, spava mi se dosta.... a sigurno je od utrogestana oboje....
Koliko kosta beta u Analizi?
Cestitam , urednu trudnocu ti zelim! Nisam znala da uz potpomognutu mogu izaci i jednojajcani, nesto sam mislila da to nemoze. Bitno da se ovaj jedan odrzi i bude sve uredu.
MalaM Malo me povremeno probadaju jajnici, i u maternici ko neki grcici, spava mi se dosta…. a sigurno je od utrogestana oboje….
Koliko kosta beta u Analizi?
Mislim da je 135kn
Stigao mi nalaz DHEAS 3.60 umol/L ref.vrijednosti su 1.65 - 9.15
Šta vam se čini, nisko je? Vi koje ste pile DHEA ako tu ima nekoga, da li znate od kojih vrijednosti se preporučuje piti nadomjestak. Pitat ću ja doktora ali sam nestrpljiva, naručila bi si odmah.
Stigao mi nalaz DHEAS 3.60 umol/L ref.vrijednosti su 1.65 - 9.15
Šta vam se čini, nisko je? Vi koje ste pile DHEA ako tu ima nekoga, da li znate od kojih vrijednosti se preporučuje piti nadomjestak. Pitat ću ja doktora ali sam nestrpljiva, naručila bi si odmah.
Meni ga je dr.preporucila bez da sam ga vadila. Ali imala sam na tim nalazima i nizak testosteron. Pila 2-3 mjeseca i trazila uputnicu za izvadit je i bila je 23, ali se i testosteron povisio, sa preniskog na malo iznad gornje granice pa sam je prestala pit. Googlala sam i nasla sam na, mislim americkim stranicama da bi za plodnost bilo dobro da bude na gornjoj granici i da se pije 3 puta po 25mg. Ja sam uzimala 1 od 100mg, naruceno sa iHerba. Nije da mi je naškodilo ovo što je povisena jer je zadnja stimulacija dobro prosla, nisam nikad mislila da ce mi embriji dogurat do blastocista
Sortiraj odgovore
Najstariji