MalaMkako si ti? Kakvi su simptomici? Kad je ono pregled?
Ja super !☺️
Od simptomića cice iste ali sve bolnije pogotovo po noći.. sinoć sam se par puta budila koliko me zaboli kad se na bok okrenem. Mislim da bi mi bilo lakše da spavam u grudnjaku nekom udobnom. 😏 I primjetila sam da mi je malo muka kada sam u autu ima 2-3 dana. Piškim i dalje često, stomak napuhan ali manje nego prije (ne osjećam onu ciglu) i podrigujem i dalje.
Pregled jer 14.11. jedvaaa čekaam!! 🙆
Kako si ti? Tvoji simptomi? 😁
Lijepo, brzo ti je pregled, vjerujem da jedva cekas... bit ce to sve super vidim ❤️glavno da si ti mirna i opustena za razliku od mene 😂bas sam u panici jer me stalno nesto grci nakon one boli proslu noc.Cice malo bolnije, napuhana i drugo nista
💙
Evo me sa folikulometrije, 5 folicula za koje misli da ce biti js, veceras stoperica, u cetvrtak punkcija i vjerojatno u ned transfer, naravno, ako sve dobro prode i dobijemo js i oplode se itd.
Odličnooo,sretno na punkciji, drzim fige da se sve oplode i lijepo napreduju 😊
💙
Ako vec I nije dobro, samo da se samo ocisti. 😪😪
Da kod mene je samo na sreću, draga znam kako ti je jel ti ovo prvi put da si ostala trudna. Teško je ali guraš daljeAko vec I nije dobro, samo da se samo ocisti. 😪😪
Da kod mene je samo na sreću, draga znam kako ti je jel ti ovo prvi put da si ostala trudna. Teško je ali guraš dalje
Ne u 7 mjesecu sam imala spontani, srceko je stalo u 7tt😭😭. Ova godina mi bas ne ide😭, ali bolje prije nego kasnije
A draga moja znam sve znam ja u Kolovozu 😢 😢 😢drž mi se ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ej curke. Danas nije bas neki lijepi dan. Valjda od ove lude kise 😔 ja svaki sam svaki put kad nije uspjelo mislila da vise ne mogu, al opet ne mogu se jos pomiriti s tim i onda krenem opet, i evo me jos sam tu 🤗
Evo brojim 11dt moje male mrvice od 2 dana. Neznam vise kak se osijecam, znam samo da sam uplasena. Tu i tamo osijetim menga grceve, sise se malo napusu malo ispusu, po noci su me boljele sad manje... Eto jos par beskonacnih dana do bete. Saljem zagrljaje svima i drzim fige da ss cim prije obradujemo, zasluzile smo🤗🤗
Vuky to je jedna više od prošlog pregleda, ajde bas navijam za tebe posebno kako se pratimo skoro u dan;) Nadam se da ću i ja doc do transfera i da su ovi mali folikuli nešto narasli, sutra mi je 4.folikulometrija. Tek od jučer sam napuhana,stomak mi je težak i tvrd kao da mi je guma od auta oko struka,mislila sam da ću eksplodirati. 😂
Stomak me boli samo kad ležim na njemu.
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Meto,ne nisu zamrzavali spermije,jer i nisu toliko kvalitetni za to...i mi smo bili sad spremni na MT al dr ne zeli jer dok god se i ovako nade i jedan nema potrebe,s punkcijom na VV(2×) takoder su jedva nasli po 1 2 koliko nam je trebalo za js...jer tad smo isli u prirodne...a sto bude bude,ja sam i sretna i sa ova 2 do 3 sto nadu da su dobra za oplodnju...s takvim sp sam vec bila ostvarila 2 trudnoce pa se nadam i trecoj al sa punoo boljim ishodom🤞🙏
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Evo brojim 11dt moje male mrvice od 2 dana. Neznam vise kak se osijecam, znam samo da sam uplasena. Tu i tamo osijetim menga grceve, sise se malo napusu malo ispusu, po noci su me boljele sad manje… Eto jos par beskonacnih dana do bete. Saljem zagrljaje svima i drzim fige da ss cim prije obradujemo, zasluzile smo🤗🤗
Znsm kako ti je... Treba se opustiti, a bas je tesko. Divim se curama koje su uspiju smiriti i posloziti... Nadam se od srca da ce ti ovaj put biti uspjesno 🙏
💙
Evo brojim 11dt moje male mrvice od 2 dana. Neznam vise kak se osijecam, znam samo da sam uplasena. Tu i tamo osijetim menga grceve, sise se malo napusu malo ispusu, po noci su me boljele sad manje… Eto jos par beskonacnih dana do bete. Saljem zagrljaje svima i drzim fige da ss cim prije obradujemo, zasluzile smo🤗🤗
Znsm kako ti je… Treba se opustiti, a bas je tesko. Divim se curama koje su uspiju smiriti i posloziti… Nadam se od srca da ce ti ovaj put biti uspjesno 🙏
Hvala ti draga 🤞🤞🤗
MalaMkako si ti? Kakvi su simptomici? Kad je ono pregled?
Ja super !☺️
Od simptomića cice iste ali sve bolnije pogotovo po noći.. sinoć sam se par puta budila koliko me zaboli kad se na bok okrenem. Mislim da bi mi bilo lakše da spavam u grudnjaku nekom udobnom. 😏 I primjetila sam da mi je malo muka kada sam u autu ima 2-3 dana. Piškim i dalje često, stomak napuhan ali manje nego prije (ne osjećam onu ciglu) i podrigujem i dalje.
Pregled jer 14.11. jedvaaa čekaam!! 🙆
Kako si ti? Tvoji simptomi? 😁
Lijepo, brzo ti je pregled, vjerujem da jedva cekas… bit ce to sve super vidim ❤️glavno da si ti mirna i opustena za razliku od mene 😂bas sam u panici jer me stalno nesto grci nakon one boli proslu noc.Cice malo bolnije, napuhana i drugo nista
Uf, nije tako brzo 😅😅
Ma ne brini se, sve ti je u redu. Meni se ista stvar dogodila dva dana prije bete. Isto sam sanjala O i jaka bol me probudila. Ja sam sebi nekako u glavi posložila, da je sve u redu dok nema krvi i da se ne moram brinuti. Te grčeve stalno imam, nekad jače a nekad slabije više mi je to normalno.. Naravno da me strah prvog pregleda ali baš mislim da će sve bit u redu i najstojim biti što pozitivnija.♥️
Simptomi su ti super !👍☺️
Ti ono moraš još jednom betu vadit?
Sortiraj odgovore
Najstariji