Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope82
    [UREĐENO] 27. Siječanj 2026. 20:55

Markolina kako si? Jesi li u postupku ili radiš pauzu? Jesi li sto poduzimala po pitanju tankog endometrija? Sjecam se da si pisala da razmišljaš i o tim opcijama.

Markolina
    27. Siječanj 2026. 16:59

Hope dobro sam,hvala na pitanju 🙂 i dalje vas redovito čitam,ali sam uzela predah od pisanja.

Mi smo trenutno u postupku prijenosa smrzlića u drugu kliniku. Nakon zadnjeg neuspješnog FET-a naručila sam se na konzultacije u IVF i odlučili smo se prebaciti tamo. Kod mene se stalno ponavlja taj tanki endometrij i nije bilo nikakvih pomaka po tom pitanju. Sad smo dobili neki drugi pogled na sve to zajedno,predložena je drugačija terapija, a i malo više pažnje je posvećeno neredovitim ciklusima. Zasad pokušavamo to regulirati (dok ne sredimo samo prebacivanje), a već i to mi se čini kao pomak.

U kojoj fazi si ti trenutno? Kakvi su planovi?

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌
    9/25 FET ❌
    11/25 FET ❌

Hope82
    27. Siječanj 2026. 20:55

Drago mi je da si se javila. Ako želiš, mozes li mi napisati kakav si drugačiji "pogled" dobila te kakvu sad imas terapiju? Kod koga si doktora?

Ja sam danas bila na prvoj folikulometriji i opet mi je tanka sluznica. 

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan 2 blastice ❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 🐣, 1 bkastica 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
    9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
    10. 10/25 1🐣 transfer blastice ❌️

👨42 👩43
    U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
    1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
    2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
    3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
    4. Fef 10/24 ❌️
    5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan 2 blastice ❌️
    6. Cista-prekinut postupak
    7. IVF 5/25 2 prazna, 2 🐣, 1 bkastica 5. dan❌️
    8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
    9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
    10. 10/25 1🐣 transfer blastice ❌️

• smiley
    27. Siječanj 2026. 17:22

Ja sam danas obavila kontrolni UZV i betu nakon spontanog, krvarenje stalo u subotu. UZV izgleda dobro, kaze doktorica da je cisto, a beta je danas 37, u petak vadim opet. Nadam se da je to ok jer ipak ona sporije pada, nego raste, u srijedu je bila 497 pa se vidi pad. 

• Miniee
    27. Siječanj 2026. 20:24

Ja danas obavila pregled, druga folikulometrija. Doktorica je rekla da su folikuli jos maleni ali da se ne opterecujem s tim jer da takvi budu prvih par dana. Bockam se sa Gonalom i dalje. Jucer i danas bas osjetim neko probadanje u trbuhu, jajnicima, neznam di ne. Za punkciju mi je rekla po pravilu ide 13ti dan. Ali vidit cemo jos, i da ako je do 5 folikula ne daje anesteziju, a ako je preko onda ide lokalna. Da to za cas bude gotovo🙈😒

🧒 2021 - sin💙 prirodno, dugo željeno
    🍀 01/2026 - IVF/ET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI