Markolina kako si? Jesi li u postupku ili radiš pauzu? Jesi li sto poduzimala po pitanju tankog endometrija? Sjecam se da si pisala da razmišljaš i o tim opcijama.
Hope dobro sam,hvala na pitanju 🙂 i dalje vas redovito čitam,ali sam uzela predah od pisanja.
Mi smo trenutno u postupku prijenosa smrzlića u drugu kliniku. Nakon zadnjeg neuspješnog FET-a naručila sam se na konzultacije u IVF i odlučili smo se prebaciti tamo. Kod mene se stalno ponavlja taj tanki endometrij i nije bilo nikakvih pomaka po tom pitanju. Sad smo dobili neki drugi pogled na sve to zajedno,predložena je drugačija terapija, a i malo više pažnje je posvećeno neredovitim ciklusima. Zasad pokušavamo to regulirati (dok ne sredimo samo prebacivanje), a već i to mi se čini kao pomak.
U kojoj fazi si ti trenutno? Kakvi su planovi?
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
6/25 FET ❌
9/25 FET ❌
11/25 FET ❌
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan 2 blastice ❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 🐣, 1 bkastica 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
10. 10/25 1🐣 transfer blastice ❌️
Ja sam danas obavila kontrolni UZV i betu nakon spontanog, krvarenje stalo u subotu. UZV izgleda dobro, kaze doktorica da je cisto, a beta je danas 37, u petak vadim opet. Nadam se da je to ok jer ipak ona sporije pada, nego raste, u srijedu je bila 497 pa se vidi pad.
Ja danas obavila pregled, druga folikulometrija. Doktorica je rekla da su folikuli jos maleni ali da se ne opterecujem s tim jer da takvi budu prvih par dana. Bockam se sa Gonalom i dalje. Jucer i danas bas osjetim neko probadanje u trbuhu, jajnicima, neznam di ne. Za punkciju mi je rekla po pravilu ide 13ti dan. Ali vidit cemo jos, i da ako je do 5 folikula ne daje anesteziju, a ako je preko onda ide lokalna. Da to za cas bude gotovo🙈😒
🧒 2021 - sin💙 prirodno, dugo željeno
🍀 01/2026 - IVF/ET
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji