Pozdrav cure,
Transfer obavljen!
Moram reći da mi je cijeli taj proces malo fascinantan. Sve su mi objasnili, gledala sam cijeli proces na monitoru,embriolog je jako zadovoljan kako je prošao proces odmrzavanja. Doktor je rekao da je sam transfer bio lagan i da je isto zadovoljan. Tako da...nadam se najboljem,ne očekujem ništa. I rekli su mi da vadim krv i da im to javim. Testove uopće nisu nisu spominjali,štoviše, rekli su da probam ne raditi ništa do vađenja krvi.
Nadam se da ce biti uspjesno i da ce beta rasturiti! Javljaj nam simptome 🤗🙏
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Držim palčeve nerija!!!
u kojoj si ono klinici? Oprosti ako si to već pisala,ali puno nas je ovdje pa sam moguće i zaboravila...
👩 41 👨39
1. IVF 05/24 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 13 aspiriranih js, 10 oplođenih, 2 blastice = FreezeAll (zbog operacije koja me čekala)
1. FET 07/2025 - vraćena 1 blastica (druga nije preživjela odmrzavanje), beta❌
2. IVF 10/25 (Gonal 225 , Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl) - 9 js, 5 oplođenih, vraćena 2 trodnevna embrija = beta❌, jedan 🐧
Želim ti svu sreću! Javljaj nam ako primjetiš kakve simptome.
Svaka čast ako uspiješ bez testova, ja sam uvijek preznatiželjna i ne mogu odoljeti bez da napravim pokoji testić :P
Ja: sve ok
On: oligoastenozoo
4/2023 IVF - curka rodena 1/2024 🩷
2026 - krecemo u borbu za bebu br 2 😊
2/2026 - pergoveris/ovitrelle/cetrotide
Sretno i neka bude uspjesan!
👩 31, endometrioza, AMH 5.5
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak-Cito✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplođeno—> 6 blastica ✨ freeze all
1/26 salpingektomija lijevo ✂️
Čekamo prvi transfer ⏳🙏🏻
Sretno 🤞🏻
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
Sretno Nerija!
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
IVF 07/23 💙-->👶🏻2024 (preostalo 8 ❄️)
07/25 Biokemijska❌ (pokusali prirodno)
10/25 Spontani u 7. tj💔 (pokusali prirodno)
01/26 - čekam FET
sretno <3
👩36 Hashimoto, supserozni miom
🧑38 OAT
pokusavamo prirodnim putem od 01/2025
1. postupak , stimulacija
Koliko vremenski traje procedura transfera?
🧒 2021 - sin💙 prirodno, dugo željeno
🍀 01/2026 - IVF/ET
Hvala svima
Proces traje 15 minuta,brzo je gotovo. Meni su jos i krv vadila i svejedno je bilo brzo.
I jako mi je simpatično bilo što ti daju fotku ultrazvuka na kojoj se vidi transferirani embrij.
Što se tiče testova,mislim da ću izdržati jer ionako ne mogu nikako utjecat na ishod (nažalost!). A i prije kad smo prirodno pokušavali,nikad se nisam testirala jer mi je uvijek bio rok da mora kasniti 10 dana . A to se nikad nije desilo
👩34 godine - sve ok
🧑 35 godina- sve ok
pokušavamo od 12. mjeseca 2024.
1. IVF- 5.11- -> GonalF -> 13.11. GonalF+Ganirelix
19.11. aspiracija -> 10 jajnih stanica ⏳=> 3 bc ❄️ 22.1. FET ⏳
Nerija sretno pupo 🙏🙏 neka se mrvica cvrsto primi i ne pusta 🤗
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
Sretno, neka se čvrsto primi 🤗🍀
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 10. mjesec - beta <1.2
Sretno i neka bude sve odlicno! 🍀💪

🙍♀️37 odstranjena štitnjača, Hashimoto
Kariogrami ✅️
🙍♂️39 oligizoospermia, 🧬DNK fragm. 48%
Y mikrodelecije ✅️
Pokušavamo 5 godina...
🟡 1. ICSI - 2 js, ET 3 dan, 1- 6st BETA ❌️
🟡 2. ICSI - 8js, 1 oplodena, ET 3 dan, 8st BETA ❌️
🟡 3. ICSI Zymot, 16js, hiper, ❄️ 1 - 3dn
10/2025 FET 🤰🎀
👩34 godine - sve ok
🧑 35 godina- sve ok
pokušavamo od 12. mjeseca 2024.
1. IVF- 5.11- -> GonalF -> 13.11. GonalF+Ganirelix
19.11. aspiracija -> 10 jajnih stanica ⏳=> 3 bc ❄️ 22.1. FET ⏳
Hvala cure na odgovorima.
Prvi nam je postupak i jako sam nervozna oko svega toga i u vezi folikulometrija ali i muževog novog spermiograma.
Njemu je od prvog spermiograma propisan klomid, ali ne očekujem poboljšanje samo da ne bude pogoršanje.
Btw šta mu klomid učini - testosteron mu je narastao za 300 % od prvog spermiograma. Tako se i ponaša 🤣
Ako išta uspijemo sada - čeka me operacija mioma u 2.mjesecu.
Nije se trebao dirat, ali unutar 4 mjeseca narastao mi je za 2 cm..tako da.. imamo li iskustva u grupi nekog tko je radio laparaskopiju koliko je čekao do transfera ?
Ja obavila laparoskopiju prije 2 tjedna i ako sve bude okej transfer imamo u drugi mj 🙏🏻
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak-Cito✨
💊 estrofem 💉menopur 225, ganirelix,decapeptyl,ovitrelle 🍀 6js aspirirano—>6 oplođeno—> 6 blastica ✨ freeze all
Čekamo prvi transfer ⏳🙏🏻
Nama je klomifen povecao brojke, ali nam je pokretljivost jako pala. S 2,50 koncentraciju smo nakon 4 mj dosli na jedva 4,99, ali progresivna pokretljivost s 19% na 12%. Ako je stanje bas lose, ici ce na icsi. Tako su nama jer sami ne bi mogli.
30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
🧑38 OAT
🧑38 OAT
Evo mene s pitanjima😒 Dal se punkcija radi vikendom ili samo radnim danima? I za transfer znam da je ili 3.ili 5.dan od punkcije no dal se npr moze dogovorit s dr.da budem odmah ujutro? Nadam se da me nece pogodit bas 6.2 jer smo upravo dobili jedan termin s nasim klincem za jedan pregled u zg taman 6.2 pada 😭 dobro da ja i ne idem nije smak svijeta ali kako mi se uvijek tako nesto poklopi uf
transfer bude brzo, 10-tak min, mora biti pun mjehur.

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Mislim da ti to sve ovisi o klinici u kojoj si u postupku. Bolnice mislim da ne rade vikendom i imaju (varem sv duh) neki raspored po kojem rade. Pretpostavljam da je privatno fleksibilnije i mozes se dogovoriti. Drzim fige da ti se termini dobro poklope 🤞
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
Dobro...nisam znala da transfer ide na pun mjehur. Koliko traju nalazi za CHL I UREA? U 12mj kad sam bila rekla mi je dr da mi svi nalazi vrijede osim brisa CB koji istice u 2mj ali cu ponovno napravit. Ni na onom papiru koji su mi dali na pocetku sto sve moram prikupit za to nista ne pise, i sad gledam radila sam ga pocetkom 10mj. Valjda vrijedi. Da me ne posalju doma. * spomenula sam ta dva nalaza stoga jer su mi danas napisali da ih ponesem sutra a znam da sam ih vec predala jer su mi rekli da je sve prikupljeno i da je sve u redu.
🍀 01/2026 - IVF/ET
U Ri sam
🍀 01/2026 - IVF/ET
Transfer max 10-ak min, poslije toga ležanje nekih pola h… ukoliko imate situaciju da vam je maternica prema iza onda na transfer idete praznog mjehura
Ne znam u kojoj ste bolnici, ali na Vuk Vrhovcu rade sve dane osim nedjelje… tako da može punkcija biti i subotom
Sretno!
👩🏽 - 34 - lijevi jajovod neprohodan, PAI-1 4G/4G
👦🏽 - 44 - sve ok
Na VV od 10/24
2/25 - inseminacija - ❌
5/25 - punkcija - 7 js - 3 ❄️
7/25 - FET ❄️ - ❌, 9/25 - FET ❄️❄️ - ❌
11/25 - punkcija - 12 js - 7 ❄️
1/26 - FET ❄️❄️ - ❌
mislim da u KBC RI brisevi vrijede 3 mj, mi smo krenuli tamo u obradu, međutim kako su se selili i laboratorij nije radio skoro god dana otišli smo privatno.

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Miniee Meni su rekli da rade, samo ako je opca anestezija da im je to teze izvesti ali punkciju odrade. Transfer je brzo gotov najvise je poslje lezanje. Meni su rekli da CB vrijede 6mj a sve ovisi o bolnici.
Sretno 🙏🤗
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
FET 12.2024. 1x beta ➖️
🍀 01/2026 - IVF/ET
Ponavljam upit jer nisam vidio da ima vol 10
Mi također ćemo krenuti s MPO, ginekologica je dala uputnicu koju smo poslali u Vinogradsku i čekamo odgovor za prvi pregled....
Koliko dugo se općenito čeka na taj pregled, koliko traju pregledi te koliko sve skupa prođe vremenski od prvog naručivanja dok se ne dođe na termin za IVF?
Razmišljam da se javim u privatnu polikliniku IVF...
Pozdrav! Ja nisam mjerodavna jer kako mi suprug ne radi u RH nego vani, malo nam se sve oduzilo. Ali na prve konzultacije smo brzo dosli na red. Narucili smo se sredinom mjeseca i vec pocetkom novog mjeseca smo bili na redu. Kad smo skupili sve nalaze, koje sam predala u 12mj, sad smo evo u 1mj u postupku. Mislim da to ide brzo. Najduze traje dok se nalazi skupe.
🍀 01/2026 - IVF/ET
Mi smo se narucili pocetkom svibnja 2025, prvi pregled je bio sredinom lipnja (a na koji sam dosla sa svim nalazima jer sam ih napravila privatno guglajuci i citajuci ovaj forum), zapisali su nas za lijekove za listopad. Dakle od prvog pregleda do postupka 3ipol mjseca. U vinogradskoj. Upuceni smo u mpo od strane urologa koji fala bogu nije odugovlacio
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
@miniee hvana na info :)
@advocatus da li je to u listopadu ivf? Koliko citam obicno se na termin ceka 6-8 mjeseci pa mi je nekak brzo 😅
Da, u listopadu smo dobili lijekove i krenula sma se bost kad dam dobila mengu u prvoj polovici, a sredinom mjeseca sam imala aspiraciju
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
Blacky, prvo će vas tražiti razne pretrage, ali za sami IVF kad dobijete zeleno svjetlo se čeka 2-3 mjeseca, ovisno koliko su popunjene liste za lijekove.
👱🏻♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
👨🏻 (40), 06/25 granična asthenonecro, 12/24 normo, 05/24 oligoasthenoterato
pokušavamo od 05/23
Vinogradska:
09/25 - 1. IVF u pc - prezrela js ❌
11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3) - ovulirala prije punkcije - 2js - 2 oplođene - 1 bc ❄️
12/25 FET ❌
@AuroraBorealis hvala ti za info! Sve me strah krenuti s tim....
11.2 smo naručeni u vinogradsku za prvi pregled pa ćemo vidjet dalje... Znate li koliko traje dok se ne naprave sve te razne pretrage ako se ide preko njih a ne privatno?
blacky88, mene je moja ginekologica poslala na pretrage i onda sam s tim nalazima već došla u Vinogradsku na konzultacije. nakon toga sam trebala još jednu pretragu dodatno napraviti koju su tražili. tako da vidi sa svojim ginekologom ako želiš doći sa nekim nalazima ili ćeš čekati prve konzultacije u Vinogradskoj. također sam na listi lijekova bila tri mjeseca.
👱🏻♀️ 34 - AMH 4.88, ostali nalazi uredni
👨🏻 33 - spermiogram uredan
Pokušavamo od 9/2023
1/2026 Gonal F
Ja sam na Sv.Duhu, pocetkom 12mj smo bili na konzultacijama (narucili smo se u 11 i dobili termin kroz dva tjedna). U 12 mj smo napravili sve nalaze koje smo trebali. 21.1 opet bili na konzultacijama s nalazima, dobili sve lijekove i odmah me ovaj ciklus poslala na ivf, krecem se bockati kad mi dode menga, a trebala bi ovaj vikend. I prije dvije godine kad smo bili na ivf na sv duhu me iznenadilo kako to kod njih ide brzo. Ocekivala sam puno duze cekanje termina i svega. Ja sam inace kod dr Luetic i sve pohvale za nju!
Pozdrav cure!
Zanima me vaše mišljenje i iskustva.
Endometrioza mi je bila u groznom stanju i prije godinu dana su mi odstranili jajovode i dijelove oba jajnika, slijepo crijevo te 6cm debelog crijeva. I sada sam ja super, potpuno se oporavila i nemam nikakvih bolova. No, amh mi je 1.... Svi ostali nalazi su ok osim fsh koji je višlji. Spermiogram odličan.
Bili smo u B+ i nisu nas htjeli prihvatiti jer se boje da neće moći pronaći jajnike tokom aspiracije, da će potencijalno doći do nekih komplikacija itd.. I uputili me na Petrovu i konkretno da se javim Magdaleni Karadži. Ja jesam čula za tu doktoricu ali nisam u smislu IVF-a uopće, nego samo za endo.
E sad, zanima me prije svega:
- Jel ima netko sa doktoricom Karadža iskustva?
- Jel ima netko iskustva sa odstranjenim jajovodima i da su mogli / ili nisu mogli napraviti aspiraciju?
- Jel ima žena koje su uspjele ostvariti trudnoću sa amh 1?
Evo iskreno apsolutno su me šokirali ovi u B+, uopće nisam ovo očekivala i još slažem dojmove. Svjesna sam ja da su šanse za trudnoćom zaista male, ali nisam očekivala odbijanje baš :) Svako iskustvo je dobro došlo, hvala puno!
Pozdrav☺️prije svega žao mi je što si to sve morala proći,suosjećam I želim ti puno snage,hladnu glavu i idemo dalje u borbu💪 slična priča,2024. odstranili desni jajnik I jajovod,micali sa crijeva,mjehura,plus adenomiozu na maternici također izrezivali. Bila sam na visannama oko 8 mjeseci. Nakon svega,godinu dana nakon operacije svi nalazi super,hormoni i sve,ali AMH kriminalan- 0.8 pmol. Mislila sam da nas nigdje neće primiti. Bila na konzultacijama u petrovoj i vinogradskoj (petrova jos nije počela i nije se znalo kad će pa nas je dr uputila da ne čekamo i da tražimo dalje,no nije nas odbila zbog AMH-a). Otišli u vinogradsku, rekli opcije,što možemo očekivati i odlučili probati da vidimo kako ću uopće reagirati i eto.. imala sam na takav nalaz super reakciju-1. Blaga stimulacija -4folikula,2js, 2. Dugi protokol-9js od čega se 6 oplodilo,1 vratili i ostala 2 smrzlića. Što obzirom na amh nije uopće loše. Zadovoljni smo kako reagiram i očito se ima još s čim raditi. Dr rekao da me godine izvlače jer je kvaliteta bolja,a ovaj amh je zbog mehaničkog odstranjenja jajnika. I na uzv-ima bi imala oko 4-6 antralnih folikula,što je super. Aspiracije prošle bez problema. Zasad nemam trudnoća,osim biokemijskih,imam te neuspjele embriotransfere,ali još imamo neki prozor nade za probati jer dobro reagiram na stimulacije.
👱♀️34,nizak amh, ...👱35 sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
....🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
☆hematolog ✔️ - Fragmin 5000
☆histero-scratching✔️ brisevi,biopsija- ok✔️
....❄️FET-1 siječanj⏳️
Bella, hvala puno na odgovoru!
Auf, bome slična priča.. a kako si sada što se tiče bolova i endo/adeno? Jesu ti lijevi jajnik i jajovod ok?
Tvoja priča mi daje nade i zaista se nadam da će vam sljedeći biti uspješan! Ali da apsolutno, to što ste uspjeli čak do 9js i od toga 6 oplođena je stvarno odlična! Držite se i nadam se da će sljedeći biti uspješan!
Ja imam 35 godina, uskoro 36. Baš je i meni rekao doktor da su mi ok godine (iako ja imam osjećaj da kasnimo ali dobro :D ). I da, u B+ me nisu ni pregledali nego su odmah rekli da bi me slali negdje dalje.. :)
Bella, hvala puno na odgovoru!
Auf, bome slična priča.. a kako si sada što se tiče bolova i endo/adeno? Jesu ti lijevi jajnik i jajovod ok?
Tvoja priča mi daje nade i zaista se nadam da će vam sljedeći biti uspješan! Ali da apsolutno, to što ste uspjeli čak do 9js i od toga 6 oplođena je stvarno odlična! Držite se i nadam se da će sljedeći biti uspješan!
Ja imam 35 godina, uskoro 36. Baš je i meni rekao doktor da su mi ok godine (iako ja imam osjećaj da kasnimo ali dobro :D ). I da, u B+ me nisu ni pregledali nego su odmah rekli da bi me slali negdje dalje.. :)
Što se tiče bolova super sam napokon nakon godina muke. Nijednu tabletu za bolove od operacije nisam uzimala za mengu niti bilo koji drugi dio ciklusa. Jajovod nije bio prohodan na operaciji na početku, a nisu provjeravali na kraju kako je,ali su rekli da je dobar i da probavamo spontano 6mj trudnoću pa da se javimo na ivf ako ne ide. Jajnik je s 2 mala sitna endometrioma. Adenomioza je ostala jer su izrezali veličinu šake,no i dalje je tu. Svakako su mi simptomi puno bolji bez groznih bolova, izljeva,kontrakcija maternice i sl.. normalno radim kad imam mengu, tako da to ti sve govori 😁 jedino mi je ostak ptsp od dijagnoze i operacije😂😅za mpo si među mlađima s tim godinama ,ali potpuno te razumijem. I ja se osjećam kao da mi je vrijeme otišlo. Amh ti je odgovor na to što su ti odstranili dijelove jajnika. I meni je dr u petrovoj nakon operacije rekao da ne vadim amh bar godinu dana jer će pokazati lažno snižen rezultat. Ako netko nije siguran kako bi radio s vama traži dalje. I ne gubi vrijeme! To je jedino što nas dvije s ovakvim dijagnizama nemamo,je vrijeme. Otiđite na par konzultacija i privatno i u bolnice pa vidite tko je voljan probati. Na početku ti budu rekli realno stanje,spomenuli donaciju i informirali te da je moguće da ce odgovor biti slab,da ih bude malo,ali vazno je da kažu da bi bilo dobro probati pa vidjeti. Jer jedino kad prođeš stimulaciju ćeš moći znati kako točno reagiraš. I treba probati svakako! Sretnoo u svakom slučaju i samo hrabro💪
Hvala ti na lijepim željama🩷
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
....❄️FET-1 siječanj⏳️
Drago mi je čuti da si super po pitanju bolova, to je najbolji pokazatelj kod endo da je stvar pod kontrolom! Ja iskreno nisam znala da je moguće da te NE boli kad dobiješ mengu i tek nakon operacije mi se to prvi puta dogodilo otkad znam za sebe.. Razumijem te potpuno za ptsp, ja sam prošli tjedan išla vaditi zub i tresla sam se cijeli dan od same pomisli da me netko opet dira. A krećemo u IVF
Da, upravo to što kažeš, ono što mi nemamo je puno vremena. Otići ćemo još na konzultacija, jer baš to što kažeš, realno nemam pojma kako stojim zapravo. Bojim se da će mi vrlo brzo doći menopauza...
I skroz me iznenadilo da ti je bolje pasao dugi protokol, baš mi je chatgpt pisao da kod tako niskog amh uopće nema smisla
Ma da, odmah mi je on spomenuo donaciju ali daleko smo mi još od toga, pa valjda želim prvo probati sa svojim js :D
Hvala ti puno na ljepim željaka i vama želim puno puno sreće! 🩷
Sve potpisujem što si rekla. Zapamti da ako smo se izborile s endo možemo i ivf-om! I u ivfu nema pravila, tipa taj dugi protokol i amh.. a kod mene super prošlo. Tako da samo se bori, ne odustajte I svakako vrijedi probati sa svojim js. Jer nije isto imati nisku rezervu kod više godina života i nisku rezervu kad si "mlađi" koja je nastala zbog toga što su fizički makli jajnik.
Sretno još jednom🩷 i dobrodošla na forum😁😘
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
....❄️FET-1 siječanj⏳️
Curke koje ste uzimale kortikosteroide prije/nakon transfera - kad ste ih pocele piti (prije ili nakon transfera) i koju dozu?
Nakon transfera,Decortin,5mg,2 puta dnevno- ujutro i navečer.
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
....❄️FET-1 siječanj⏳️
Jane, sretno ti.
Nisam uzimala Decortin za ove potrebe, ali sam ga vise puta pila zbog sinusa i polipa u nosu, pa sam samo htjela reci da nisam imala nikakvih nuspojava i lako ga podnosila pa se nadam da ce i tebi biti tako. Za te potrebe sam uglavnom pila 5 ili 7 dana po 15 mg, pa par dana manje 10 mg i onda na kraju jedno 2 il 3 dana 5 mg - kao postepeno ukidanje. Pretpostavljam da ces ti kroz duze vrijeme neke minimalne kolicine.
Nakon uspješne aspiracije, decortin 2tablete dnevno
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Hej, jesu kortići kod tebe zbog pozitivnik NK stanica?

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Hvala cure na odgovorima!
Bella iz kojeg si ga razloga pila? Ja sam dobila uputu 5mg dnevno od transfera.
smiley hvala ti draga ❤️
Peyton jako me nervira zasto ni to nije uskladeno. Neki daju od aspiracije pa nadalje, neki od transfera. Malo sam citala da je mozda bolje prije transfera da stigne “djelovati” prije transfera.
Buhtlica da! Imam dosta povisene nk stanice pa ne znam je li 5 mg dovoljno, da li bi bilo bolje krenuti prije transfera … sto pitanja :)
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
12. mj ET 🐧 ➖
Prvi transfer sam i to i andol dobila vjerojatno zbog svog slučaja I anamneze pa kao da odmah sve daju( jer to je app terapija)- tad je bila i biokemijska, drugi transfer ga nisam dobila i taj se bas nista nije događalo, i zadnja dva isto opet ide. Kao ide za receptivnost da tijelo ne odbaci plod. Pa sad.. to nije nis dokazano,ali daje se tako da se proba,pogotovo kad je vise neuspjelih ja vjerujem.
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
....❄️FET-1 siječanj⏳️
Sretno draga Jane ❤️
👨42 👩43
U postupku od 2024. Prije toga je uspješno ostvarena trudnoca i dva spontana (PAI, AMH 8)
1. Ivf 7/24, 3🐣, 2 oplodjene/vracene ❌️
2. Ivf 8/24 4 prazna folikula
3. Ivf 9/24 5🐣, dvije vracene ❌️, 1 🐧
4. Fef 10/24 ❌️
5. Ivf 3/25 3🐣2 prazna, 5i dan 2 blastice ❌️
6. Cista-prekinut postupak
7. IVF 5/25 2 prazna, 2 🐣, 1 bkastica 5. dan❌️
8. 6/25 1 🐣 transfer blastice❌️
9. 9/25 3🐣1 cistican, transfer 2 blastice❌️
10. 10/25 1🐣 transfer blastice ❌️
Jane oprosti ako nisam popratila,kad ti je FET ?
Jel se jos uvijek pratimo,meni je sutra prvi uzv
Nadam se dobrim vjestima i da terapija djeluje
1. IVF 1/25 beta + ,spontani u 11+3
2.IVF 6/25 blagi ohss ,beta -❌
Ali imamo u ovom 3 blastociste za fet
3.9/25 FET ❌
10/25 FET ❌
11/25 FET ❌
12/25. Histero
Hej viky! Meni je danas 13. dan ciklusa. Do sad sam imala 2 uzv (8. i 11. dan). Dr je odlucio da idemo sa skroz prirodnim ciklusom bez stoperice pa svaki dan radim trakice i idem na uzv svaka 2 dana. Produzeni su mi ciklusi pa ce ovulacija biti vjeroj za 4-5 dana pa krecemo s progesteronom. Pretpostavljam da ce transfer biti oko 3.2.
Kad tebi predvidaju transfer?
11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide - Ovitrelle, Decapeptyl) - aspirirano 7 oocita, 7 oplođenih, 3 🐧
12. mj ET 🐧 ➖
Kako to da se odlucio za skroz prirodni ciklus cak i bez stoperice?
Jesi pricala s njim i odlucila hoces li vratiti jednu ili dvije blastice, znam da smo pisale o tome da razmisljas i o dvije.
U svakom slucaju ti zelim puuuno srece! ❣️
Meni je danas 6 dc bila na uzv dobro reagiram na terapiju dobila za jos 4 dana i u cetvrtak mi je opet uzv pa cemo vidjeti kad je aspiracija ja bi rekla za vikend mozda subota
1. IVF 1/25 beta + ,spontani u 11+3
2.IVF 6/25 blagi ohss ,beta -❌
Ali imamo u ovom 3 blastociste za fet
3.9/25 FET ❌
10/25 FET ❌
11/25 FET ❌
12/25. Histero
Smiley rekao je da zeli sto prirodnije jer su kod mene produzeni, ali redoviti ciklusi i endometrij mi je uvijek ok. U b+ sam do sada bila svaki put u stimuliranom i to i na estrogenu u tabl i flasterima i hrpi progesterona (vaginal, tabl i injekcije) pa je rekao da bi probao prirodno ovog puta. Vraca jednu, ne zeli vracati dvije. Kaze da su blizanacke trudnoce rizicnije i da ne savjetuje.
viky sretno ❤️ neka prode sto brze i bezbolnije ❤️
12. mj ET 🐧 ➖
12. mj ET 🐧 ➖
Drage žene,
odradili smo pretrage s popisa.
Kod parnera su unutar ejakulata (mikrobiološki) izolirali e.coli u količini 10 na 2.
Doktor opće prakse smatra da nema potrebe za terapijom jer je količina malena, i nema polimorfonukleara pa se ne radi o upali. Misli da je riječ prije o kontaminaciji uzorka.
Je li se neka od vas susrela s tim? Predstavlja li problem za MPO?
Bio je i na UZV testisa, to mu je sve uredno.
Kod mene ovo osnovno ok, provjerila sam dodatno vitamin D i feritin.
Oboje nisko, vitamin D 40, feritin 14.
Za vitamin D sam bila jednom na terapiji i ostala mi je kutijica D vitala od 25 000 IU. Mislila sam ju ostaviti pa popiti jednom kad uđemo u proceduru?
Što predlažete za feritin?
Trenutno pijem novalac (zadnjih 4,5 mjeseci), probiotike i magnezij. U novalacu ima i vitamina D i željeza ali očito ne dovoljno :D
Hvala svima!
Nisam strucnjak i ne bih te htjela plasiti, ali vitamin D je bas nizak za uspjesnu implantaciju. Ja ne bih preporucila cekanje procedure nego da pocnes piti ovaj D vital jednom tjedno vec sad, ali naravno javi se i ili doktoruc opce prakse ili ginekologu da te savjetuju tocno i vjerojatno prepisu jos. Dosta sam citala za vitamin D jer mi je i samoj bio samo 48, i onda sam ovako pila dvije kutije D vitala i nakon toga neki iz bez recepta s 4 tisuce jedinica i digla sam ga na 87.
Sto se tice feritina, ne znam, nemam osobnog iskustva, al kazu da zna isto dosta utjecati pa mislim da je bolje sve pokusati podici prije nego bas krenete. Sretno!
Hej, mogu samo dati svoje iskustvo za Vit D i feritin. Kod mene se vitD dosta sporo apsorbira uz ampule i oleovit tribalo mi je 2 godine da prebacim donju granicu ali jos nisam u onom “optimalnom”, pa se mislim uzeti ono sta pise na 1 stranici ovog vol - better sprej za oralno.
Feritin sam uspila digniti u roku godinu sa Solgar 25 iron (bisglicinat i jedini mi bio njezan za probavu i hemice), prije je bio 20 a sad sam u ovim optimalnim vrijednostima.
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
02/26 CITO ⏳
Slažem se sa Smiley, mislim da bi trebala odmah početi s vitaminom D. Kad smo mi kretali u postupak, meni je bio oko 30 i sad sam ga nedavno opet provjeravala i bio je 110. Kupila sam u tvornici zdrave hrane Biovitalisov (oko 13 eura) i traje mi sigurno 2-3 mjeseca ta mala bočica, a špricnem si ga 2 puta najčešće uz ručak jer su mu potrebne masti za apsorpciju. Čini mi se da kad sam istraživala za vitamin D da je bolja apsorpcija u spreju u usporedbi s tabletama
06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 10. mjesec - beta <1.2
Za zeljezo ja sam pila Ferozomal granule brzo mi je podiglo. Za d vitamin sam pila catafertil, ima i ostale vitamine pa sve u jednom popijem, i vecinom mi bude oko 80-90 Sretno 🙏
🙋♂️43 Kariogram ✅️
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
FET 12.2024. 1x beta ➖️
I ja smatram da vit D moras odmah poceti uzimati. Sto se tice zeljeza i feritina ja uvijek pijem kendural C. Upravo suplementiram oboje jer me ceka transfer u drugi mj 😊
👨34 sve ok
03/24 AIH ➖
12/24 LPSC
08/25 HISTERO
9/25 prvi postupak-Cito✨
Čekamo prvi transfer ⏳🙏🏻
Hvala cure na savjetima i preporukama!
Meni je vitD prošle zime bio smiješnih 25 (bila sam često prehlađena i pitala samoinicijativno doktora da ga provjerimo), pa je nakon terapije D vitalom i ljeta bio oko 50, sad je opet pao na 40.
Krenem onda odmah s D vitalom koji imam, pa kad potrošim uzmim nešto od preporuka. Hvala na savjetu za uzimanje uz ručak, mislim da sam ja to ovako neodređeno i bezveze uzimala.
Uzmem i za feritin nešto pa krenem. <3
Jos sam nesto, D vitamin obavezno uzimati uz jelo jer se topi u mastima. Ako da uzimate na taste nema svrhu 😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji