Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miniee
    06. Veljača 2026. 15:04

Meni danas drugi dan od transfera. Sporo dani prolaze...Kako ste se osjecale poslje transfera? Ja radim sve svakodnevno kao i i inace samo pazim da ne dizem tesko i da odmorim svako malo kad mogu. Trbuh mi je napuhan ko da sam trudna vec 3mj😅 

🧔 39g. 👩 38g
    🧒 2021 - sin💙
    🍀 01/2026 - IVF/ET - prvi postupak, 5 oplođenih, jedan 3-dnevni vraćen 04.02. Beta 25.01⏳️🍀

bajadera2
    06. Veljača 2026. 15:45

Tratinčice 🩷, Avissss, Mia

Obavili smo i kariogram, pa sve one za trombofiliju, ne znam šta sve ne. Sve je u redu. On ima nešto slabiji nalaz spermiograma, s time da je u 6/2025 imao super nalaz. Koji mjesec prije toga je probao piti cink, selen, međutim tu i tamo bi i preskočio i eto nalaz jako dobar. Prije toga je probao i Catafertyl i svašta nešto, međutim spermiogram bi bio tu negdje… 
    Ja uzimam koenzim. Jedino ću uvesti još omege. I d vitamin 25000 da si bustam jer mi je jedan gin reko da bi bilo super da ide preko 100 kod ivf-a. 

👩🏻‍🦱39 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱38
    12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
    02/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2024 ICSI, ET, beta 0
    12/2024 ICSI, ET, beta 0
    06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0

Simba🍀
    [UREĐENO] 06. Veljača 2026. 15:46

Histeroskopija odrađena 🥳

Pronađeno je nekoliko manjih polipoznih tvorbi koje su uklonili i napravljen je bris endometrija s nekoliko strana…

PHD nalaz je gotov za 2 tj kada je i kontrola na Merkuru 🍀💪🏻

👩🏽 - 34 - lijevi jajovod neprohodan, PAI-1 4G/4G
    👦🏽 - 44 - sve ok
    2/25 - inseminacija - ❌
    5/25 - punkcija - 7 js - 3 ❄️
    7/25 - FET ❄️ - ❌, 9/25 - FET ❄️❄️ - ❌
    11/25 - punkcija - 12 js - 7 ❄️
    1/26 - FET ❄️❄️ - ❌

• bordot
    06. Veljača 2026. 16:56

Naše prvo malo razočaranje - danas su mi potvrdili i od 4 stanice koje su se još jučer razvijale, danas 5.dan, u blastocistu ih se razvilo samo 2 koje su otišle u zamrzavanje 😭. 
    Proučavala sam malo što bi bio uzrok i moguće da je to muževa dijagnoza oligoazeno...jer kao ona sa sobom nosi mogućnost veće fragmentacije DNA a od 3.dana muževa sperma preuzima veliku ulogu kod razvoja oplođenih stanica...
    Nastavit ćemo s profertilom i držat fige za jednu od te dvije blastociste da ce se primit s jeseni. 
    Ali da, od 11 stanica, 9 oplođenih, mužev nešto bolji spermiogram, na kraju samo 2 fet 😭 

👩36 Hashimoto, supserozni miom
    🧑38 oligoasthenozoospermia
    pokusavamo prirodnim putem od 01/2025
    2/2026 IVF 9js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI