Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majolada
    05. Veljača 2026. 15:30

Pozdrav, uvijek sam imala  cikluse svakih 28 dana, nakon prva dva transfera dobila sam mengu na 28 dan ciklusa Iako sam koristila cyclogest a nakon toga sam dobivala svakih 26-28 dana. Nakon trećeg transfera koristila sam i prolutex injekcije i tada sam dobila tek kad sam prestala sa terapijom na 38 dan ciklusa (transfer je bio na 25 dan). Nakon toga sam dobila već na 22 dan ciklusa i ponovno na 22 dan ciklusa. Jel će to sad ostati tako ili će se kroz neko vrijeme vratiti na staro? Kakva su vaša iskustva? 

🙎1987
    👰1984
    10.2024. stimulirani, kratki protok, ICSI, 2 js, 2 ET trodnevnog, beta negativna
    06.2025. stimulirani, kratki protokol,ICSI, 2 js, 2 ET,dvodnevnog, beta negativna
    07.2025. prirodni, 1 folikul, prazan
    11.2025. stimulirani, dugi protokol, 1 js, ICSI, ET blastice, beta negativna

• bordot
    05. Veljača 2026. 15:38

Drage cure,

evo i mene s malim povratnim informacijama nakon 1. aspiracije.

Imala sam aspiraciju u nedjelju 1.2., 11 jajnih stanica izvađeno, 9 oplođeno. Do danas, 4. dan, ih se razvilo 4. Sutra, 5. dan, zovem da saznam konačan broj koliko ih se razvilo u blastocistu i samim tim ide u zamrzavanje. FET bi bio tek krajem ljeta jer me sada skoro čeka laparaskopski zahvat na stijenci maternice nakon čega ćemo čekat bar 6 mjeseci oporavak stijenke.

Moje iskustvo - jako sam zadovoljna osobljem Sv. Duha, dr. Medić je divna, također i laborantica Hafner i sestre. Koliko sam proučavala IVF i statistike sretna sam s propisanom stimulacijom jer se taman pazilo da dam dovoljno stanica a da se pokuša spriječit da ne odem u hiperstimulaciju.

Aspiracija kao takva (bez opće anestezije) meni nije bila bolna nimalo obzirom na to što sam očekivala, više nelagodna..ali zanemarivo ...mogla bih to u sklopu rutinskog gin pregleda svaki put :D.

Danas, 5. dan, nakon aspiracije osjećam se kao da ništa nije bilo. Jajnici jesu malo povećani. 

I zadnje, suprugov spermiogram se nešto popravio od 3 mjeseca terapije na klomidu 25mg i profertilu. Dijagnoza je ostala ista - oligoasthenozoospermia, ali broj spermija se povećao s 13 na 26%, a broj pokretno progresivnih sa 7% na 11%

👩36 Hashimoto, supserozni miom
    🧑38 OAT
    pokusavamo prirodnim putem od 01/2025
    1. postupak , stimulacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI