Draga m girl bas mi je drago da si se javila od srca zelim da ti uspije od prve,drzi i ti meni fige jer mene sve to sada ceka,mm ima istu dijagnozu kao i tvoj,a sad me nakon urednih briseve ceka propuhivanje,javljaj se i dalje ,a svim ostalim curama sretno,i zelim nam svima sto prije velike pluseve😘😘m girl🤗😘
Hvala ti puno i ja tebi želim da sve prođe glatko i da brzo dođete do faze punkcije odnosno transfera.
NIšta se ne brini, sve će to biti dobro, bitno da znate u čemu je problem i da ga rješavate, tj. da ne stojite na mjestu bez veze. Jel pije tvoj MM kakve vitamine? Ako ne daj mu kupi. Moj ti je pio i profertil i bioastin i b12 i folnu i solgar i cijelo čudo, hehe.
Kamo ideš na propuhivanje? U bolnicu ili privatno? Ja sam isla kod dr.Marton privatno i bila je stvarno nježna, preporučam ako si možeš priuštiti svakako odi. :)
I meni je drago da si me se uopće sjetila riri
Držim fige tebi i svim ostalim curkama da što prije ugledamo plusiće i da bude sve dobro. I ti piši promjene i javljaj se. Samo pozitivno
Noa 💙
Curke moje od mojih 7 samo dvije pokazuju znakove oplodnje transfer Ce biti 5 dan ako ga uopće bude nekako sumnjam da ce prezivit tak sam jadna i pesimistična
Zasto ti onda 3ci dan nisu vratili? Ili treci sutra pada?
U svakom slucaju nadam se da ce te docekati transfercic u pon.. mozda su to dva mala zilavca☺
Evo curke... ja danas 10dnt vadila betu... i opet NULICA.. 😢😢
Bit ce jednog dana i neki broj... ☺
Sretno curama u postupcima...
Curke moje od mojih 7 samo dvije pokazuju znakove oplodnje transfer Ce biti 5 dan ako ga uopće bude nekako sumnjam da ce prezivit tak sam jadna i pesimistična
Zasto ti onda 3ci dan nisu vratili? Ili treci sutra pada?
U svakom slucaju nadam se da ce te docekati transfercic u pon.. mozda su to dva mala zilav
A joj zao mi je drzi se bit ce jednog dana velika beta sigurna sam samo da nam se te zvijezde jednom poklope .Sutra je treći dan a u utorak bi trebao biti transfer ali nemam nadu da Ce doci do toga
S0102 tocno kako ti je, ja jos svoju nulu od neki dan nisam odbolovala. Al idemo dalje skupa u borbu do svog cilja 💕
S0102tocno kako ti je, ja jos svoju nulu od neki dan nisam odbolovala. Al idemo dalje skupa u borbu do svog cilja 💕
Ma da.... naravno... ☺
S0102 mislim na tebe i saljem ti puno zagrljaja.
Veslit cu se tvojoj beti kada dodje, a doci ce.
Mini nemoj biti tuzna i nemoj biti uvjerena da ce biti lose.
Nazalost, nitko od nas na daljnji razvoj i djeljenje ne moze utjecati. To je najgore meni u svemu tome, sto se das fizicki i psihicki i dalje vise ne ovisi nazalost o tebi.
Meni su 2 kao dobre vratili prosli put, pa nista. .
Jesi se oporavila malo?
Mene jace boli vec 2 dana nakon toga. Ak stojim ili hodam vise od 10 min, ne valja.
Izgleda da su me jace izmasakrirali
Evo curke… ja danas 10dnt vadila betu… i opet NULICA.. 😢😢
Bit ce jednog dana i neki broj… ☺
Sretno curama u postupcima…
A bas mi je zao zbog tvoje bete. :(( Nemam ti nista pametnoga za reci, osim da se drzis i ides pozitivno dalje koliko je god to moguce.
Noa 💙
Draga m girl bas mi je drago da si se javila od srca zelim da ti uspije od prve,drzi i ti meni fige jer mene sve to sada ceka,mm ima istu dijagnozu kao i tvoj,a sad me nakon urednih briseve ceka propuhivanje,javljaj se i dalje ,a svim ostalim curama sretno,i zelim nam svima sto prije velike pluseve😘😘m girl🤗😘
Hvala ti puno i ja tebi želim da sve prođe glatko i da brzo dođete do faze punkcije odnosno transfera.
NIšta se ne brini, sve će to biti dobro, bitno da znate u čemu je problem i da ga rješavate, tj. da ne stojite na mjestu bez veze. Jel pije tvoj MM kakve vitamine? Ako ne daj mu kupi. Moj ti je pio i profertil i bioastin i b12 i folnu i solgar i cijelo čudo, hehe.
Kamo ideš na propuhivanje? U bolnicu ili privatno? Ja sam isla kod dr.Marton privatno i bila je stvarno nježna, preporučam ako si možeš priuštiti svakako odi. :)
I meni je drago da si me se uopće sjetila riri
Držim fige tebi i svim ostalim curkama da što prije ugledamo plusiće i da bude sve dobro. I ti piši promjene i javljaj se. Samo pozitivno
Draga m lady,kupila sam maca prah,vitamin c,l karnitin,sve to uzima vise nezna kad Ce sta pit😀a ja ti idem privatno u polikliniku Sparac u Splitu,zasada sam zadovoljna,ali mozda odem potraziti misljenje jos jednog privatnika prije oplodnje.Ma normalno sami treba mislit pozitivno,ne bojati se,ici naprijed .Ja i mm se jos uvijek trudimo i radimo prirodno.Znaci udaramo na svim poljima😁
A kako te se necu sjetiti kad se pratimo od početka i nekako si prirasla srcu.ja se nadam da cemo sve mi brzo ugledati plus 💪💪💪💪nema predaje
S0102mislim na tebe i saljem ti puno zagrljaja.
Veslit cu se tvojoj beti kada dodje, a doci ce.
Mininemoj biti tuzna i nemoj biti uvjerena da ce biti lose.
Nazalost, nitko od nas na daljnji razvoj i djeljenje ne moze utjecati. To je najgore meni u svemu tome, sto se das fizicki i psihicki i dalje vise ne ovisi nazalost o tebi.
Meni su 2 kao dobre vratili prosli put, pa nista. .
Jesi se oporavila malo?
Mene jace boli vec 2 dana nakon toga. Ak stojim ili hodam vise od 10 min, ne valja.
Izgleda da su me jace izmasakrirali
Hej Tenci i meni jos uvijek boli ako stojim duze a neznam bit ce kako bog da vidjet cemo u utorak
Sortiraj odgovore
Najstariji