Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    13. Listopad 2017. 13:51

riri5

Draga m girl bas mi je drago da si se javila od srca zelim da ti uspije od prve,drzi i ti meni fige jer mene sve to sada ceka,mm ima istu dijagnozu kao i tvoj,a sad me nakon urednih briseve ceka propuhivanje,javljaj se i dalje ,a svim ostalim curama sretno,i zelim nam svima sto prije velike pluseve😘😘m girl🤗😘

Hvala ti puno i ja tebi želim da sve prođe glatko i da brzo dođete do faze punkcije odnosno transfera. 
    NIšta se ne brini, sve će to biti dobro, bitno da znate u čemu je problem i da ga rješavate, tj. da ne stojite na mjestu bez veze. Jel pije tvoj MM kakve vitamine? Ako ne daj mu kupi. Moj ti je pio i profertil i bioastin i b12 i folnu i solgar i cijelo čudo, hehe. 
    Kamo ideš na propuhivanje? U bolnicu ili privatno? Ja sam isla kod dr.Marton privatno i bila je stvarno nježna, preporučam ako si možeš priuštiti svakako odi. :)
    I meni je drago da si me se uopće sjetila riri 
    Držim fige tebi i svim ostalim curkama da što prije ugledamo plusiće i da bude sve dobro. I ti piši promjene i javljaj se. Samo pozitivno 

Noa 💙

s0102
    13. Listopad 2017. 16:50

MiniMe89

Curke moje od mojih 7 samo dvije pokazuju znakove oplodnje transfer Ce biti 5 dan ako ga uopće bude nekako sumnjam da ce prezivit tak sam jadna i pesimistična

Zasto ti onda 3ci dan nisu vratili? Ili treci sutra pada? 
    U svakom slucaju nadam se da ce te docekati transfercic u pon.. mozda su to dva mala zilavca☺

s0102
    13. Listopad 2017. 16:52

Evo curke... ja danas 10dnt vadila betu... i opet NULICA.. 😢😢
    Bit ce jednog dana i neki broj... ☺
    Sretno curama u postupcima...

• MiniMe89
    13. Listopad 2017. 17:04

s0102

MiniMe89

Curke moje od mojih 7 samo dvije pokazuju znakove oplodnje transfer Ce biti 5 dan ako ga uopće bude nekako sumnjam da ce prezivit tak sam jadna i pesimistična

Zasto ti onda 3ci dan nisu vratili? Ili treci sutra pada?
    U svakom slucaju nadam se da ce te docekati transfercic u pon.. mozda su to dva mala zilav

A joj zao mi je drzi se bit ce jednog dana velika beta sigurna sam samo da nam se te zvijezde jednom poklope .Sutra je treći dan a u utorak bi trebao biti transfer ali nemam nadu da Ce doci do toga

• Cekalica123
    13. Listopad 2017. 17:35

S0102 tocno kako ti je, ja jos svoju nulu od neki dan nisam odbolovala. Al idemo dalje skupa u borbu do svog cilja 💕

s0102
    13. Listopad 2017. 22:00

Cekalica123

S0102tocno kako ti je, ja jos svoju nulu od neki dan nisam odbolovala. Al idemo dalje skupa u borbu do svog cilja 💕

Ma da.... naravno... ☺

• Tencii
    13. Listopad 2017. 22:03

S0102 mislim na tebe i saljem ti puno zagrljaja.
    Veslit cu se tvojoj beti kada dodje, a doci ce.

Mini nemoj biti tuzna i nemoj biti uvjerena da ce biti lose. 
    Nazalost, nitko od nas na daljnji razvoj i djeljenje ne moze utjecati. To je najgore meni u svemu tome, sto se das fizicki i psihicki i dalje vise ne ovisi nazalost o tebi. 
    Meni su 2 kao dobre vratili prosli put, pa nista. .
    Jesi se oporavila malo?
    Mene jace boli vec 2 dana nakon toga. Ak stojim ili hodam vise od 10 min, ne valja.
    Izgleda da su me jace izmasakrirali

m.girl6
    13. Listopad 2017. 23:39

s0102

Evo curke… ja danas 10dnt vadila betu… i opet NULICA.. 😢😢
    Bit ce jednog dana i neki broj… ☺
    Sretno curama u postupcima…

A bas mi je zao zbog tvoje bete. :(( Nemam ti nista pametnoga za reci, osim da se drzis i ides pozitivno dalje koliko je god to moguce.

Noa 💙

• riri5
    14. Listopad 2017. 00:09

m.girl6

riri5

Draga m girl bas mi je drago da si se javila od srca zelim da ti uspije od prve,drzi i ti meni fige jer mene sve to sada ceka,mm ima istu dijagnozu kao i tvoj,a sad me nakon urednih briseve ceka propuhivanje,javljaj se i dalje ,a svim ostalim curama sretno,i zelim nam svima sto prije velike pluseve😘😘m girl🤗😘

Hvala ti puno i ja tebi želim da sve prođe glatko i da brzo dođete do faze punkcije odnosno transfera.
    NIšta se ne brini, sve će to biti dobro, bitno da znate u čemu je problem i da ga rješavate, tj. da ne stojite na mjestu bez veze. Jel pije tvoj MM kakve vitamine? Ako ne daj mu kupi. Moj ti je pio i profertil i bioastin i b12 i folnu i solgar i cijelo čudo, hehe.
    Kamo ideš na propuhivanje? U bolnicu ili privatno? Ja sam isla kod dr.Marton privatno i bila je stvarno nježna, preporučam ako si možeš priuštiti svakako odi. :)
    I meni je drago da si me se uopće sjetila riri
    Držim fige tebi i svim ostalim curkama da što prije ugledamo plusiće i da bude sve dobro. I ti piši promjene i javljaj se. Samo pozitivno

Draga m lady,kupila sam maca prah,vitamin c,l karnitin,sve to uzima vise nezna kad Ce sta pit😀a ja ti idem privatno u polikliniku Sparac u Splitu,zasada sam zadovoljna,ali mozda odem potraziti misljenje jos jednog privatnika prije oplodnje.Ma normalno sami treba mislit pozitivno,ne bojati se,ici naprijed .Ja i mm se jos uvijek trudimo i radimo prirodno.Znaci udaramo na svim poljima😁
    A kako te se necu sjetiti kad se pratimo od početka i nekako si prirasla srcu.ja se nadam da cemo sve mi brzo ugledati plus 💪💪💪💪nema predaje

• MiniMe89
    14. Listopad 2017. 08:29

Tencii

S0102mislim na tebe i saljem ti puno zagrljaja.
    Veslit cu se tvojoj beti kada dodje, a doci ce.

Mininemoj biti tuzna i nemoj biti uvjerena da ce biti lose.
    Nazalost, nitko od nas na daljnji razvoj i djeljenje ne moze utjecati. To je najgore meni u svemu tome, sto se das fizicki i psihicki i dalje vise ne ovisi nazalost o tebi.
    Meni su 2 kao dobre vratili prosli put, pa nista. .
    Jesi se oporavila malo?
    Mene jace boli vec 2 dana nakon toga. Ak stojim ili hodam vise od 10 min, ne valja.
    Izgleda da su me jace izmasakrirali

Hej Tenci i meni jos uvijek boli ako stojim duze a neznam bit ce kako bog da vidjet cemo u utorak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.