Id20 sto je najgore podbadaju i ismijavaju te osobe koje ni same nemaju jos djecu jer se ne zele udebljat i tako to...vjeruj i ja sam pukla zato nitko nista ne zna...mora biti sve super red je i nadamo se onoj treca sreca
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Ma takvi ljudi nemaju zdravog razuma i ne vrijedi uopce komentirati s njima o tome.. Cuvaj se, ti imas svoj cilj, tj vi ga imate, a za njih koga briga..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Anchyca2 pa dobro sam ga podnijela, nisam imala nikakve reakcije osim šta sam bila napuhnuta, a uz njega sam paralelno koristila i Orgalutran. Više sam reagirala na Utrogestan kada sam ga pila.
A šta se tiče ljudi i ispitivanja...... To je nešto strašno, ljudi su zli, kako se uopće imaju pravo petljati u nečiju privatnost. To su ili oni koji su od šale ostali trudni, ili oni koji nemaju djecu..... Kod nas obitelj ne zna da imamo problem, i jednostavno smo odlučili ne reći, jer mi zbilja nisu potrebna konstantna zivkanja i ispitivanja. a što se tiče obitelji ispituju kad ćemo i zašto nećemo, pa drže predavanja o godinama i bla, bla..... Zapravo jedva čekam ostati trudna, pa da im mogu reći par stvari u lice!!!
Mene malo glava boli i skakljaju me jajnici nadam se da to znaci dobru reakciju ne mozemo docekat sub aaaa bas sam nekako optimisticna i vjerujem u ono treca sreca
8/15 IUI nista beta=0
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Ma nema tu da ti s Puregonom bude loše, ja sam od njega dobila 5 sjajnih stanica!! U svakom slučaju držim fige, i javi kakva je situacija!!!
Zeky66 to me je zanimalo broj jajnih stanica jer uz klomifen sam imala 4 folikula od toga samo 1 jajna stanica...ma biti ce stanica mora glavobolja je prestala a jutros sam otisla do trgovine i evo malo me stezu jajnici tako da od sad mirujem obavljam samo sta moram i jedva cekamo subotuuu
8/15 IUI nista beta=0
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Cure skroz citam postove i stvarno se od srca nadam, uskoro lijepim vijestima 😀 ja sam isto koristila Puregon Pen i Orgalutran.. Kad sam lezala u bolnici zbog hipera, onda mi je jedna gospodja rekla da na mpo idu samo nevjernici.. Ljudi su previse zli i samo cekaju tudju patnju
Ni ja sa Klomifenom nisam imala puno, te mi je prebacio terapiju na Puregon. Nakon punkcije sam imala 4 dobre jajne stanice, a na dan transfera 3 blastociste. Ja sam za prvi put jako zadovoljna!
Stezanje i bol u jajnicima je jako pozitivno, poznato mi je to itekako, tako da samo lagano do subote, bez naprezanja, subota je evo tu!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji