Postoji li mogućnost da se radi o trudnoći?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana_loncaric

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Inače imam nepravilne cikluse, no u zadnje vrijeme su se stabilizirali. Predzadnju menstruaciju imala sam od 7. do 12.2., a zadnju od 4. do 9.3. Dana 17.3. dobila sam sluzavi isjecak i pomalo bolne grudi što je upućivalo na početak ovulacije. Odnose sa ejakulacijom u rodnicu imala sam dana 19. i 22.3. Dana 24.3. osjetila sam oštro probadanje u jajnicima i maternici, što je bilo popraćeno i laganim bolovima u leđima, te jačim bolovima u grudima. Bolovi su se nastavili do danas (29.3.), no u manjem intezitetu. Dana 25. i 27.3. imala sam prilikom brisanja malo zuckasto prozirne sluzi na papiru. Zanima me postoji li mogucnost da su ti bolovi povezani za implantacijskim bolovima i grcevima? Također, bolovi su kao menstruacijski ali još mi je rano za menstruaciju. Nikad nisam imala bolove tijekom ovulacije i nikad me nije bolilo toliko ranije za menstruaciju tako da mi je čudno da se radi o te dvije stvari. Unaprijed hvala!

  • Deleted user

    Broj poruka: 1187

    Prijavi adminu

    Ako ti je ovulacija bila 17.3. možeš napraviti test na trudnoću, pokazat će ti jesi trudna ili nisi. 
    Ako ti je ovulacija bila tada,a odnose ste imali tek za dva dana ne bi trebala biti trudna,ali ako je ovulacija kasnije bila moguće je naravno.
    Uzmi osjetljiviji test koji daje rezultat par dana prije očekivane m

  • Malaplava112

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Poštovani,
    Zanima me Vaše mišljenje, situacija je sljedeća.
    Naime menstruaciju sam imala od 10.7 do 14.7 normalna količinski i vremenski iako odmakne jos 1,2 dana od svoga kraja.
    Plodni dani su počeli 24.7 i trajali su do 31.7, odnos sam imala 25.7 nezaštićeni bez ejakulacije u rodnicu, ejakulacija se dogodila izvan tijela i nakon toga vise nismo ponavljali odnos. 
    Nakon toga ovulacija je po kalendaru nastupila 29.7 , ciklusi mi variraju i idu do 32 dana.
    31.7 sam osjetila bol u leđima, grudima i stomaku sličnu onoj pred menstruaciju.
    U periodu od 8.8 do 10.8 imala sam mučnine ali su brzo prolazile tako da se nisam obazirala na njih…tada su me grudi opet počele boljeti kao i inače pred menstruaciju te sam menstruaciju trebala dobiti 11.8 ali dobila sam ju 12.8 jutrom znači kašnjenje skoro pa nikakvo. Menstruacija je količinski, vremenski bila kao i uvijek i nista nije bilo drukčije, trajala je 7 dana.  Grudi su me naravno prestale boljeti i ciklus je nastavio teći normalno.
    U zadnjih 7,8 dana sam ponekad počela osjećati mučnine,češće mokriti i stomak mi je nekako napuhan nekada manje nekada više uz to počele su me boljeti grudi a trenutno su mi plodni dani, točnije kraj plodnih dana ali su me boljele i tokom njih.
    Čitala sam i ne znam dali je moguća povezanost sa cistama na jajnicima i tim simptomima.
    Test na trudnoćuJoš nismo  pa želimo čuti vaše mišljenje 🙂
    Prosle godine mi jedan ciklus menstruacija kasnila 2 tjedna i imala sam zeleni iscjedak i bol u jajniku s desne strane… možda je to povezano s tim ili ne znam što Još pomisliti .

    Pozdrav 🙂

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.