Porodjaj-iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretnabuducamama
    24. Listopad 2019. 17:02

Cao mamice i buduce mamice. Ja sam trenutno u 24tom tjednu trudnoce i zeljela bih da pokrenem jednu temu za koju sam sigurna da bi sve zene kojima je ovo prvi porodjaj htjele da vide. Nadjemo na mnogim stranicama iskustva porodjaja, ali nam to ne daje bas posebnu sliku o svemu tome,pa sam mislila ako bi zene koje su vec rodile mogle napisati opsirno o svom iskustvu porodjaja. Znaci od kada su krenule prema bolnici, kada su usle u bolnicu kako su ih primili gdje su prvo otisli svi pregledi i apsolutno sve sto su radile do tog momenta poroda, onda sam porod kako bi opisale taj osjecaj (to me posebno zanima jer jednostavno ne mogu zamisliti taj osjecaj), onda nakon sto je beba izasla pa sve do izlaska iz bolnice sta ste radile kako ste se osjecale, ko je od osoblja bio uz vas i koliko vremena i za one zene kojima je partner prisustovao na porodjaju, da li mi preporucuju da i moj prisustvuje ili ne, i koji polozaj za porodjaj su koristile i zasto. Eto kome se da napisati jedan "roman" o tome, nama kojima je sve to nepoznato ce jako pomoci i hvala joj🥰 Samo molim bez recenica kao npr. To je nesto najgore sto mi se desilo u zivotu, mislila sam da cu umrijeti uzas i sl. Jer sam toga puno procitala i ne razumijem kako neko moze nesto tako napisati o tako divnom momentu niti zelim da se raspravljam sa istima. Puno ljubavi saljemo vam nas dvijeee🥰🥰❤❤❤❤❤

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.