Jel to samo za bolovanje, odnosno komplikacije novci sjedaju krajem mjeseca?
Nisam upućena jer sam sad od srpnja otvorila redovni porodiljni u trajanju od 45 dana...
Krešimir 19.08.2014. <3
Da li su trudnice koje imaju komplikacije u trudnoći skroz do kraja trudnoće na bolovanju zbog komplikacija ili ipak idu na rodiljni dopust (onih 28 dana prije)? Ili je svejedno?
može li mi netko objasniti nešto, a ja ću biti sad što jasnija...Naime, trudna sam drugi put, ali to na stranu, zaposlena sam i sve znam oko porodiljnog koliko i što primam..al me zanima sljedeće..znači kad bih jednoga dana se odlučila za treće dijete kako onda funkcionira porodiljni..znam da mogu biti doma 3god.,al me zanima koliko ću primati porodiljnog te 3god..ovako znam da se do djetetovih prvih 6mjeseci prima prosjek plaće, a drugih 6mjeseci primam 2600kn, i to je to..Ali kako sa te 3god...Jeli moguće da do djetetovih prvih 6mjeseci primam prosjek plaće a ostatak 2,4godine 2600kn, ili...???
eto ako netko zna, neka mi objasni...nadam se da ste me shvatile mamice
Pozdrav,
zaposlena sam u dvije škole,u jednoj od njih mi istječe ugovor za mjesec dana,u drugoj imam ugovor na neodređeno,a ja se trenutno nalazim na komplikacijama. Gospođa u hzzo-u mi je rekla da kad mi se bude isplaćivala porodiljna naknada da će se računati moj dohodak samo u onoj školi u kojoj mi još traje ugovor.S obzirom da su mi primanja u toj školi stvarno minimalna nekih 800 kuna, jer radim tamo mali broj sati, znači li to da će toliko iznositi moja porodiljna naknada? Znači li to da porodiljna naknada ipak može biti manja od 1600 kn? Molim vas ako netko ima ikakve informacije o ovakvom slučaju da mi pomogne
Sortiraj odgovore
Najstariji