Pomoc mame i trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lullaby13
    19. Veljača 2019. 08:28

Pozdrav svima. U 13 tt sam i moram u biokemijski laboratorij napravit KKS,GUK,jetrene i bubrezne testove i TSH. Zanima me gdje se u Zagrebu nalazi taj laboratorij,jer googlam i vidim da ih ima vise,pa me zanima da li je neka od vas to radila i u kojem,te koja je procedura? Hvala

Bulbi91
    19. Veljača 2019. 08:36

lullaby13

Pozdrav svima. U 13 tt sam i moram u biokemijski laboratorij napravit KKS,GUK,jetrene i bubrezne testove i TSH. Zanima me gdje se u Zagrebu nalazi taj laboratorij,jer googlam i vidim da ih ima vise,pa me zanima da li je neka od vas to radila i u kojem,te koja je procedura? Hvala

Ako je poslana interna uputnica ides u lab.u onaj dom zdravlja koji spadas...ukoliko imas crvenu uputnicu u principu mozes u lab.u bilo kojoj bolnici otici...

lullaby13
    19. Veljača 2019. 08:40

Uputnica je poslana internetom,ginekolog ju je poslao,nije je meni fizicki urucio,pa me to malo zbunilo. Znaci princip je po mjestu stanovanja? 

Bulbi91
    19. Veljača 2019. 09:01

lullaby13

Uputnica je poslana internetom,ginekolog ju je poslao,nije je meni fizicki urucio,pa me to malo zbunilo. Znaci princip je po mjestu stanovanja?

Tako je...meni inace sestra uvijek jos zna i dati kopiju te uputnice,ali u principu ne treba...ides u onaj lab.koji spadas prema mjestu stanovanja...

lullaby13
    19. Veljača 2019. 12:27

Zvala doktoricu,da po mjestu stanovanja ide. Hvala na info svakako. :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.