plodna voda-vodenjak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    06. Lipanj 2014. 10:45

Nemam pojma šta reći, komentiram samo jer sam o tome nešto čula na tečaju. Dakle ne od babice, ne od doktora nego od fizioterapeutkinje koja nas je učila disati i vježbati i tiskati i dosta je s nama pričala onako općenito iz svojih iskustava i iz iskustava kao pratnje. Dakle, kad su samo trudovi, ići kada budu na 5 min bar sat vremena, kod pucanja vodenjaka se stignemo otuširat i depilirati a kod krvarenja ništa od doga nego direkt u bolnicu.  Ja ne znam ništ o tome, možda je najsigurnije nazvati rodilište i pitati, reći jel pomalo curi il je pljusnulo pa nek oni procijene jel se stigneš oprati. 

06. Lipanj 2014. 11:55

Ma ja ne bi nista cekala kod bilo kakvog prsnuca vodenjaka, tusrianje i depilacija (ja sam pred kraj trudnoce to full redovito radila, pa vjerojatno ne bi ni to morala, mozda samo popraviti) i odmah gas za bolnicu. Vjerujem da bih za manje od sata vec bila u bolnici.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    06. Lipanj 2014. 14:41

hahaha,a nije ti se mantalo nakon toliko vremena? Hm, dobra ideja...  
    Meni do bolnice treba 15min, ako pukne vodenjak zvat ću muža ak je na poslu, a do tada ću se otuširat. Za depilaciju ni sama ne znam, ovisi u kojoj će fazi rast biti. Kod nas to svejedno popravljaju. A kosu prat?? Mislim da neću, ionako će vjerojatno biti sva znojna poslije, a zadnjih dana joj ni ne dopuštam da se jako zamasti baš zato da nemam tu obavezu ako pukne vodenjak budući da ju jako dugo moram sušit.

• paris
    06. Lipanj 2014. 15:55

Pozdrav svima, i ja sam se nakon puknuća vodenjaka stigla i istuširati i provjeriti jel imam sve spremno - mislim da sam nakon nekih 60 min stigla u bolnicu, a rodila sam 8 sati nakon toga. Za pranje kose i to što je masna ne brinite, oprale je ili ne prije ionako ćete nakon poroda jedva dočekati da se ponovno istuširate  Meni je sve to palo u drugi plan kad su krenuli trudovi koji nisu bili ni u kakvim pravilnim razmacima tako da nisam mislila ni o čemu osim o tome da što prije rodim i da bebač bude dobro 

Lilica
    06. Lipanj 2014. 15:57

nije ni tebi bjap ovo za kosu losa ideja 

cedevita2
    06. Lipanj 2014. 17:35

Da,ideje vam nisu lose..sve zavisi kakva situacija bude..pa po tome procijeniti koliko se i sto moze napraviti,da se ne zuri previse u bolnici,sve ovisi.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.