Pitanja uvezi Primalje/Babice u Hrvatskoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nika1912
    14. Travanj 2023. 23:22

Pozdrav,
    kao prvo ispricavam se za moj „slabiji“ hrvatski jezik.
    Rodena i odrastla sam u Austriji, roditelji su mi porjeklom iz Hrvatske.
    Nedavno smo suprug i ja doselili se u Hrvatsku, tocnije u Split (zbog njegovog posla), tako da ovdje nemamo bas nikoga, osim te neke kolege sa muzevog posla, ali to je sve poslovno.
    Trenutno sam trudna (prvo djete), ulazim u drugi trimestar. i sad me muce ta neka pitanja, pogotovo uvezi primalja, babica..
    u Austriji je obicaj da svaka trudnica sebi trazi primalju privatno (plava se) ili dobije od drzave primalju, koju naravno neplaca onda jer ide preko zdravstvenog osiguranja ali iz tog razloga je ta pratnja trudnoce malo „slabija“ nego kad placate..
    i sad bi htjela i ja, neku gospodju sa iskustvom, koja me prati kroz trudnocu, koja mi objasnjava sva moguca pitanja i jos vaznije.. koja je za mene tu, poslje poroda.. koja pregledava mene i bebicu u prvih 3-4 tjedna kodkuce..
    Dali mi iko od vas moze reci, jel postoji takva vrsta primalja u Splitu?? Ko mi moze pomoci u toku trudnoce (osim ginekologa), i pogotovo poslje poroda?

Hvala vam puno !!!

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI