Pozdrav svima
Naime mučim se već dulje vrijeme sa PCOS. Neredovite menstruacije, pretjerano povišen testosteron, nakupine oko struka. Bila sam na OHK 5 godine, pa prestala jer sam htjela ostvariti trudnoću, tu je došlo do ogromne ciste sto je skoro rezultiralo vađenjem jajnika. Hvala Bogu nekakako smo to riješili. Na duphaatonima sam od 15-25 dc. Bila na folikulometriji 11 dc, folikula nigdje. Doktorica kojoj idem privatno preporučila poraditi na prehrani i tjelovježbi, što sam prihvatila. S time da pijem prenatal omega 3+ i gynositol već sest mjeseci. Pa mi preporuci tablete za izazivanje ovulacije ( klomifen) pila sam od 4-9 dc , otišla na folikulometriju 11 dc, kaže nekakve slobodne tekućine je bilo, kao da je bila ovulacija. Ponadala se ja, kroz mjesec dana dobijem menstruciju, i opet razočarenje
Jajnici su mi jako loše što god pila, napravila, jedn.ne ide.
Molim savjete.
Pozdrav svima
Naime mučim se već dulje vrijeme sa PCOS. Neredovite menstruacije, pretjerano povišen testosteron, nakupine oko struka. Bila sam na OHK 5 godine, pa prestala jer sam htjela ostvariti trudnoću, tu je došlo do ogromne ciste sto je skoro rezultiralo vađenjem jajnika. Hvala Bogu nekakako smo to riješili. Na duphaatonima sam od 15-25 dc. Bila na folikulometriji 11 dc, folikula nigdje. Doktorica kojoj idem privatno preporučila poraditi na prehrani i tjelovježbi, što sam prihvatila. S time da pijem prenatal omega 3+ i gynositol već sest mjeseci. Pa mi preporuci tablete za izazivanje ovulacije ( klomifen) pila sam od 4-9 dc , otišla na folikulometriju 11 dc, kaže nekakve slobodne tekućine je bilo, kao da je bila ovulacija. Ponadala se ja, kroz mjesec dana dobijem menstruciju, i opet razočarenje
Jajnici su mi jako loše što god pila, napravila, jedn.ne ide.
Molim savjete.
Pozdrav, takođe imam PCOS, s tim da su kod mene redovne menstruacije, a i imam prirodno ovulaciju, što pretpostavljam da ti nemaš. Mislim da vježbom, zdravom ishranom i dodacima prehrani možemo koliko toliko držati pod kontrolom. Ne znam jesi li čula za seed cycling metodu, ako si zainteresovana možeš malo o tome pročitati. Ne znam koliko već si na clomifenu, ali sam čula da dosta žena uz pomoć njega ostvari trudnoću.
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji