Jel ta tvoja doktorica ista prica, ne razumijem? Kazes da je privatna, ne razumijem kako ti nista me govori.
Zar ti nije ona iskomentirala nalaz bete?
Luka ❤
Ako srce kuca i na ultrazvuku sve deluje dobro nemoj ni da mislis vise o beti...ona je pokazatelj samo dok se plod ne pojavi
To get the code: Tap and
sto AlleH kaze, ne kuzim ni ja tu tvoju dr. mislim extra je privatno placas, za te novce (i da ides preko zdravstvenog - masno oni obracunaju svaki posjet) te treba posjesti i sve ti objasniti sto te interesuje. k vragu doktor je nije radnica na traci
ovako beta je neki parametar dok ne mozes nista vidjeti na UZ, cim se na UZ nesto vidi beta pada u drugi plan. to da se kod tebe sada plod vidi i cuje srce je fantastican znak.
drugo: beta se samo u prvih 4tj parvilno dupla sa nekih 48h. sto je "starija" trudnoca" ondnosno beta veca to vrijeme dulanja postaje duze, sad sam kod tebe racunala vrijeme duplanja je ca 2.5 dana a u ovom stadiju je normalno do 3.5 dana. sve super za sada.
a ta tvoja dr. il nek ti objasno sve sto te zanima (naravno moras pitati) i objasni bar minimalno kak trudnoca napreduje il si duso trazi novog dr., stresovi ti ne trebaju pogotovo ne u trudnoci!
Puno vam hvala na odgovorima, stvarno mi pomognete da se smirim.
Doktorica je rekla da bez obzira na betu to moze bit sve dobro, da postoje neka odstupanja u medicini za koja ni oni ne mogu bit sigurni al da nije zadovoljna. Plod se valjda skroz malo malo vidi al mu se cuje srce i vise od iceg zelim da sve bude uredu pa se toliko sekiram i ne mogu docekat iducu srijedu ponovni uzv. Danas cu vjerojatno zvat jos jednog doktora i narucit se kod njega ako ima slobodno vec danas popodne ili ponedjeljak pa da cujem i sta on kaze
Ako je normalno da duplanje bete kasnije bude svako 3 ili 3 ipo dana meni tako i je al zasto je onda plod tako mali da ga ona jedva vidi? Al mu se ipak cuju otkucaju srca
Ja osobno ne bih išla ponovno danas na pregled, nije dobro ni da se previše dolje čačka u tako kratkom periodu. Moj savjet je da pričekaš do srijede ako nemaš nikakvih problema ni krvarenja, ionako ne možeš ništa promijeniti.
Luka ❤
Ako je normalno da duplanje bete kasnije bude svako 3 ili 3 ipo dana meni tako i je al zasto je onda plod tako mali da ga ona jedva vidi? Al mu se ipak cuju otkucaju srca
u kojem si tjednu? ako si cca 4 ili 5 nije čudno da se ne vidi..neki ne vide do 7 tj
Karla u kom si tjednu bila na tom pregledu i koliki je bio plod?
Ne zna u kojem sam tjednu jer mi mjesecnica nije bila redovita. Mjesecnicu sam imala 27.2 i trajala je 5 dana, nakon toga sam iduce skroz slabo krvarenje od 2 dana imala 21.3
Zar nije dr na pregledu kad je videla plod izmerila ga i rekla ti u kom si tjednu po ultrazvuku? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji