Ovulacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    14. Siječanj 2018. 17:13

Anika 18

Forumašice, mjesečnica kasni treći dan, primjetila sam blijedo rozi iscjedak samo na papiru, je li bi to bio znak nadolazeće mjesečnice? Da li se susrela koja s tim ?

Moze biti implantacijsko krvarenje. A da napravis test? Ili pricekaj jos koji dan.. Meni je tako jednom pocela m.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• mala_dani
    12. Ožujak 2018. 20:01

Trebala bi savjet,kupila sam ovulacijski test. Danas mi je prvi dan menstruacija koja traje 4 do 5 dana. Ciklus mi traje 24/25 dana i to već duže vrijeme. Zanima me kada trebam početi koristiti trakice,nema ih puno pa ne mogu svaki dan. Da li netko ima iskustva sa tim. Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.