Otvaranje u 40.tjednu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nela123

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Drage mame i trudnice trebala bih jedan savjet,ovo mi je prva trudnoća i trudna sa tocno 40 tjedana.Zadnji put sam bila na pregledu 8.9.2020, odlucila sam prestati ici na preglede u bolnici jer me doktori na silu pokusavaju otvorit i poslje svakog pregleda imam uzasne bolove,krvarila sam poslje jednog pregleda itd razlog takvih grubih pregleda je to sto oni nemogu tocno odrediti koliko sam ja trudna jer sam zadnju M imala 15.11.2019 ovulacija mi je kasnila i termin mi je navodno bio dns 20.9.2020. PA sam odlucila jednostavno pricekati trudove ili da pukne vodenjak jer ne zelim da me se na silu otvara.Ja bebu najnormalnije,znaci da ne bi bilo aa ti ne mislis o bebi itd..osjecam jedino imam bolove u kukovima i zdjelici kad trebam ustat ako sam lezala ili sjedila npr. Uglavnom posto sam ja odustala od tih pregleda zelim čuti vasa misljenja o tome da li je neka odustala takodjer kakva su vasa mišljenja,jer isla bi na preglede i sve najnormalnije ali eto doktor koji mi je vodio trudnocu i koji me pregledava u bolnici jednostavno kao da na silu hoce sto prije poslje pregleda ja nemogu sjediti, stajati, hodati NIŠTA a prije 38 tjedna je pregledavao tako da nisam osjetila,znaci po tome sam zaključila to da on to radi namjerno.Sluzni cep mi je ispao 4.9 ali nista se ne desava znaci molim bilo koju zenu koja ima iskustva s tim pregledima da je prestala ici ma bilo sta da mi da bilo kakav savjet jer cu ovak poludjeti iskreno. :/

  • baMAMA

    Broj poruka: 129

    Prijavi adminu

    Ja cu vam samo reci da si obavezno brojite fetalne pokrete barem 3x u danu, na prvi znak da se beba umirila ili nesto slicno odite u bolnicu. Ili ako imate neku primalju ili patronaznu koja moze poslusati “oldskul” dal bebi radi srce kako treba. Nije bas sala u ovako visokom stupnju trudnoce. Inace se nakon 40.tj kod nas pregledi obavljaju svaka dva dana.

    Susjeda je u 39.tjednu osjetila da se beba umirila nekih par sati je nije osjecala skoro uopce, odjurila u bolnicu i malenogu zadnji cas porodili carskim rezom. Njoj je to bio 8. Porod pa je vec imala iskustva, ali prvorotki se moze lako desiti da ne skuzi takvu situaciju. 

    S obzirom da je ispao sluzni cep moglo bi to i krenut brzo, probajte malo potaknuti pilates loptom, setnjama, ili kako kazu najefektivnijim nacinom:seksom :)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.