Otkrivanje noću iliti bacanje pokrivača

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nata34
    08. Studeni 2013. 22:35

Eto,naš trogodišnjak jako nemirno spava,vrti se na sve strane,a najviše se voli otkrivati,odnosno izgurati pokrivač sa sebe.Čim ga se pokrije,već izvuče noge i zbaci pokrivač sa sebe
    Nađemo ga ščućurenog u krevetu od hladnoće,ali ne probudi se da bi se pokrio.
    Zanima me kad su se vaša djeca počela sama pokrivati u noći ili imate neki savjet kako da riješimo problem.

račica
    09. Studeni 2013. 00:07

Uf, i moja trogodišnjakinja jako nemirno spava - pokrivač joj ničemu ne služi, i isto se ne probudi ako joj je hladno već ujutro počne šmrcati. Zato je stavljam u vreću pa sam mirna. Voli ju, ne smeta joj, pa smo zasad svi zadovoljni. A kad ću je moći izvaditi iz vreće, ne znam...

nata34
    09. Studeni 2013. 11:26

Nisam znala da ima tako velikih vreća za spavanje
    I on je spavao prije u vreći,ali mislim da ga sad ne bih mogla dobiti u nju,ne bi htio spavati u njoj,sigurna sam

Danijelaela
    19. Studeni 2013. 20:13

moja stalno spava otkrivena

Frančo
    20. Studeni 2013. 07:21

i moj maleni spava u vreći pa sam mirna

edi
    20. Studeni 2013. 09:03

Moj se s negdje s 5 godina počeo sam pokrivati, ono baš navuče pokrivač na sebe...
    Mali se još uvijek otkriva, vreća niti kod jednog nije nikada zaživjela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.