Osvojite super kolica, tricikl i ležaljku 3u1 za vaše dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mario.ivan.555
    17. Srpanj 2014. 10:29

svima želim puno sreće,
    za bebicu koja uskoro dolazi bilo bi lijepo nešto osvojiti

ivanahaha
    17. Srpanj 2014. 10:48

Ajoj, ova lezaljka je super. 
    Nagrade su odlicne, puno srece svima :)

marijola
    17. Srpanj 2014. 10:59

odlićne nagrade,bilo bi lijepo osvojiti nešto za našu malu princezu,puno sreće svima

MARIJOLA

• Leta
    17. Srpanj 2014. 11:24

:)

• iva20
    17. Srpanj 2014. 12:05

Vaauuuuu...koje potrebne stvari......e da mi je...!!!

iva

• partyana
    17. Srpanj 2014. 12:08

e bas super nagrada..bilo bi lijepo je osvojiti taman za bebu koja ubrzo dolazi.. :D sretno svima.. :))

• nstrunje
    17. Srpanj 2014. 12:12

O...........da............ovo su prekrasni pokloni.............nadam se da će doći u prave ruke!!!!!!!!!!!!

• valci
    17. Srpanj 2014. 12:20

ovo su prekrasni pokloni  i dobro bi mi doslo imam troje klinca

• Nana19
    17. Srpanj 2014. 12:39

pokloni su super. Ne znam jel bi mi bolje dosla kolica ili lezaljka za bebu koja nam uskoro stize....

rinica
    17. Srpanj 2014. 12:54

mene opet zanima mogu li nagrade osvojiti i članovi izvan Hr. da se ne nadam uzalud

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.