Dobitnici obiteljskog paketa ulaznica za crtić Mali zmaj Kokos

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Do 29. svibnja u 11 sati odgovorite na pitanje "Iz kojih priča vaše dijete poznaje zmaja, kako ga doživljava, igra li se zmaja i kako?", a 5 čitatelja nagrađujemo obiteljskim paketom ulaznica za animirani film Mali zmaj Kokos!

    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-obiteljski-paket-ulaznica-za-crtic-mali-zmaj-kokos-2892 [klokanica.24sata.hr]

  • Opaceza

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav,
    Leona ima 4,5 godine i naprosto obožava “Zmajce” kako ih ona zove. Prvog Zmajca ili bolje rečeno Zmajicu upoznala je u animiranom filmu Shrek. Nakon kojeg smo danima slušali o Zmajcu koji se ulubio (zaljubio). Pa smo tako morali krenuti s kupovanjem igračaka, malih zmajeva, svih oblika, boja. Slikovnica o malim zmajevima i njihovim pustolovinama. Mislim da ne postoji crtić ili animirani film u kojemu glavnu ulogu ima zmaj, a da nije pogledan. Animirani film “Kako trenirati svog zmaja” bio je dobra motivacija za početak treninga  njenih zmajeva i dobar trening za nas. :o) .Pa da počnemo… od riganja vatre, do imaginarnog letenja po stanu, pa bi ih postavila jedne do drugih (igračke), kako bi oni gledali predstavu koju ona izvodi, hranila bi ih voćem, gledali bih skupa televiziju, spavali skupa… Ne jedan zmajac, već njih otprilike šest, različite veličine i svi su joj pretpostavljam jednako dragi. Leona voli zmajeve jer su joj predstavljeni kao dragi likovi (nisam točno sigurna u koju vrstu bi ih svrstala), ona ne razumije da oni ne postoje, niti smo joj to ikada rekli. Pustili smo da oni u njenoj mašti postoje kako god ona to želi. Za nju su oni “pijateli” s kojima se vrlo rado  igra. S obzirom da nismo imali prilike do sada otići s njom u kino, uglavnom smo crtiće gledali kod kuće. Bila je premalena, sad je došla i seka… no mislim da je baš sada pravo vrijeme i pravi crtić za nju. Za vikend putujemo u Slavoniju i u Vukovaru bi mogli mogli posjetiti Zmajce… Bila bi oduševljena.

  • monstrum

    Broj poruka: 20

    Prijavi adminu

    Prva igračka zmajić našoj curici je onaj kojeg sam joj donijela iz Gardalanda- veliki , veseli, mekani i jakih boja-baš ono što djeca vole. To je bio zmajić za upoznavanje..s njim se igramo, mazimo, a ponekad s njim i ode spavati..Kako je sad ona ipak veeelika cura s jedva navršenih 5 godina, zavoljela je u međuvremenu i malo opasnije zmajeve nakon što smo pogledali crtani film “Kako izdresirati zmaja”. Likovi iz ovog crtića su ju jednostavno osvojili, pa je tako jedan dan zmaj Bezubica, drugi dan neki od prijatelja zmajeva, i tako..uglavnom nije nam dosadno..a ponekad i mama mora biti zmaj-ali onaj dobri, za igru, a ne zločesti :)

  • Avatar lf.dukic

    lf.dukic

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Znam da će možda biti čudno, ali naš Fran iako pozna veliki broj zmajeva iz priča i crtića i čak ima i pastu za zube s likom zmaja on najviše voli zmaja Spyro iz kompjutorske igrice Skylanders. U parku svu djecu izluđuje, jer bi se on uvijek igrao tako da je on zmaj Spyro, a djeca ga moraju uloviti. Morali smo mu za maškare kupiti kostim od Spyra! Kako izgleda naš Fran Spyro pogledajte sami:

  • Avatar lf.dukic

    lf.dukic

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu
  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Moj malac zmaja poznaje iz personalizirane slikovnice koju je dobio za rođendan. Glavni likovi su upravo on i zmaj! Jako je ponosan što je on u toj priči i sprijateljuje se sa zmajem kojega se svi plaše i govori da je zmaj dobar i da neće nikom ništa a to što riga vatru je samo zato što ima “garavicu” iliti žgaravicu ko i tata kad jede luk 😂

  • antonijamavr

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Moji malci poznaju zmajeve iz slikovnice na engleskom jeziku koju sam još ja dobila kao klinka, očuvana je i sad je oni čitaju. Engleski je za vrtićku dob, pa su već naučili i dosta riječi! Zmajići su jako lijepo ilustrirani pa im se zato i sviđaju, zbog jarkih boja i dobrih djela koja izvode u pričama. Zmajevi žive na vrh brda iznad grada te noću spašavaju svijet od nevolje i zla, a mojim klincima se baš taj Batmanski stil jako sviđa! :) Također igraju se zmaja, baka im je sašil,a zeleno odijelo sa dugim repom pa jurcaju u njemu po cijeloj kući i glume velike, moćne i opasne zmajeve! :)

  • Avatar kristina.hrastovic.9

    kristina.hrastovic.9

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    u crticu Shrek je prvi puta malac vidio zmaja. I bilo je cudno, smijesno ma sve samo ne strasno. Od tad ih je zavolio i u svemu ih nade. A omiljena igra je pretvaranje u velikog zmaja koji cuva svoje jaje (maloga bracu) od zlocestih vojnika (mama) koji ga stalno uzimaju iz gnjezda. Ima tek tri godine i niceg se ne boji jos a sve su mu “zivotinje” prijatelji tako on kaze, a u kino obozava ici . Jos da zna da ima film sa zmajicima… Uhuh 😃

  • meki

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Moji malci poznaju zmaja iz crtića Ledeno doba pogotovo su im bili slatke male bebe zmajići. Još i danas ih se sjetimo i zezamo se po  kući glumeći strašne zmajeve koji rigaju vatru.

  • tina55

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Zmajeve poznaje iz crtića Kako izdresirati zmaja i iz priča o Zmaju Kokosu. Igra se zmajeva koji lete, ali naši zmajevi su uvijek dobra bića, kao i ona koje smo sreli u crtiću i pričama.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.