Osjećaj hladnoće u grlu i prsima u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rea31
    23. Kolovoz 2022. 17:21

Pozdrav svima,

Trudna sam 12 tjedana i prije 3-4 dana pojavio mi se čudan osjećaj hlađenja u grlu koji se širi na prsni koš.
    I imam lagani pritisak u prsnom košu.
    Jos nikad nisam imala takvo iskustvo pa se javljam ovdje i molim vas za savjet ako je netko iskusio tako nesto. Ne boli me grlo ni prsa ali osjećaj je tako neugodan da zna kao da “pritišće” grlo i prsni koš i kao da malo teze dišem.

Početkom 7.mj imala sam strašnu koronu 2 tjedna, bila sam u bolnici nekoliko dana i nakon sto je sve proslo, ostalo je nekih simptoma umora, težeg disanja pri penjanju stepenicama i slabosti jer nisam mogla adekvatno jesti. Nakon sto je prošla korona, 3-4 dana sam također imala osjećaj hlađenja samo u grlu koji je brzo otisao nakon sto sam neprestano pila tople čajeve.
    Sad je slučaj da imam takav isti osjećaj koji je jos intenzivniji i osim u grlu, imam ga i u prsnom kosu.

Danas sam bila kod ORL i dobila sam amoksicilin 750 mg - 20 tableta i rekli su da imam upalu dišnih puteva.
    Prije toga sam vadila krv i imam manji nedostatak željeza, uree i kreatinina. Te manje crvenih krvnih zrnaca. Kupila sam željezo da pijem da popravim krvnu sliku.

Molim Vas postoji li netko da je imao slično iskustvo?

Pozdrav

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.