Pozdrav svima,
Trudna sam 12 tjedana i prije 3-4 dana pojavio mi se čudan osjećaj hlađenja u grlu koji se širi na prsni koš.
I imam lagani pritisak u prsnom košu.
Jos nikad nisam imala takvo iskustvo pa se javljam ovdje i molim vas za savjet ako je netko iskusio tako nesto. Ne boli me grlo ni prsa ali osjećaj je tako neugodan da zna kao da “pritišće” grlo i prsni koš i kao da malo teze dišem.
Početkom 7.mj imala sam strašnu koronu 2 tjedna, bila sam u bolnici nekoliko dana i nakon sto je sve proslo, ostalo je nekih simptoma umora, težeg disanja pri penjanju stepenicama i slabosti jer nisam mogla adekvatno jesti. Nakon sto je prošla korona, 3-4 dana sam također imala osjećaj hlađenja samo u grlu koji je brzo otisao nakon sto sam neprestano pila tople čajeve.
Sad je slučaj da imam takav isti osjećaj koji je jos intenzivniji i osim u grlu, imam ga i u prsnom kosu.
Danas sam bila kod ORL i dobila sam amoksicilin 750 mg - 20 tableta i rekli su da imam upalu dišnih puteva.
Prije toga sam vadila krv i imam manji nedostatak željeza, uree i kreatinina. Te manje crvenih krvnih zrnaca. Kupila sam željezo da pijem da popravim krvnu sliku.
Molim Vas postoji li netko da je imao slično iskustvo?
Pozdrav
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji