Oporavak i nov pocetak za novu bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina21

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima. Evo nakon sto sam imala problema s plodnom vodom i ostala bez nje, ostala sam i bez bebice u 20 tj trudnoce. :( jos nemogu potpuno doc sebi al zelim se sto prije oporavit da imam novu bebu.dobila sam kroz injekciju sredstvo da mi potakne trudove posto je vec to bilo veliko za samu kiritazu,tako da sam prosla porod i nakon toga su me uspavali. Molim vas vas savijet sta da radim dal imo ko takav slucaj i kako se oporavio 
    Dali da uzmem nekakve vitamine i minerale da sto prije dodem sebi od svega.

  • Avatar MamaTroje

    MamaTroje

    Broj poruka: 307

    Prijavi adminu

    Prvo se oporavi od ovog psihički. Neka vrijeme učini svoje. Opusti se. 
    Možeš piti folnu kiselinu. To je preporučljivo. Naravno, zdravo se hrani.

  • Avatar barbs

    barbs

    Broj poruka: 7932

    Prijavi adminu

    Nina Nina, zao mi je sto ste izgubili bebu. S obzirom da su bliski prijatelji prosli isto, vjerujem ti da ti nije lako…. Kao sto je MAMATROJE rekla, oporavi se psihicki, a i fizicki… S ginekologom o svemu popricaj… Njih je npr poslala na dodatne pretrage vezane za genetiku, itd… Probaj se raspitati i o tome….
    Ne bih ti preporucila da radite na drugo dijete tako brzo… Tijelo ti se treba oporaviti, a i nasi su prijatelji 3 mj nakon tog poroda i gubitka bebaca, isli raditi na djetetu… Ostala je trudna i imala je spontanti…
    Drzim ti fige ds to prebrodite, mada nikada ti ne zaboravis! Samo se naucis zivjeti s time..

    [daisypath.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Zao mi je zbog tvog gubitka!Nadam se da ces se oporavit sto prije!Iz tvog posta sam skuzila da ti se zuri imati drugu bebicu!Nisam to prosla,ali savjetujem da se prvo oporavis psihicki!Druga trudnoca ti nece pomoci  u tome niti ces zaboraviti u roku odmah sto je bilo!Treba vremena,ipak je to veliki gubitak!

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.