Opadanje kose nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blue8sky
    03. Svibanj 2017. 14:30

Drage mame..rodila sam u 12.mjesecu i zadnjih mjesec i pol dana mi uzasno opada kosa. Znam da je to normalno ali da li ima tko kakav pametan savjet kako bar smanjiti to opadanje? Sta ste vi radile u toj situaciji?

Lucy16
    03. Svibanj 2017. 18:41

Meni pocela opadati 3 mj poslije poroda i ispadala negdje do 6.,7. mj poslije poroda u neopisivim kolicinama. Mislila sam da cu ostati bez kose. To se naravno nije dogodilo i sad raste nova, tocno se vidi uz rub vlasista. Ja nisam nista posebno koristila, pomirila se da tako mora biti. Cula sam da mozes uzimati vitamine ali to ne mozes sprijeciti. Sto mora otpasti, otpast ce.

• Jopac
    27. Svibanj 2017. 21:49

Ja sam rodila u 1. Mjesecu i prije 2 mjeseca je krenulo. Sad se plasim svakog pranja. Koma. Jedva čekam da krene rasti. 

Lucy16
    28. Svibanj 2017. 11:22

Krenut će tek negdje 7 mj poslije poroda. Bar je meni tako bilo. Nemoj očajavati do tad. A opada nje ne možeš spriječiti, prala ti kosu ili ne. Bolje iščešljati to što mora otpasti.

• Luu
    06. Kolovoz 2018. 12:15

..meni isto pada..prije 2 tj pocela..beba ima 3 mj😟

• Student24
    07. Kolovoz 2018. 18:22

meni pocela ispadat 3 mj nakon poroda. Ne zelim spominjat na sto mi kuca lici. A ima bujnu, gustu kosu :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.