Nova trudnoća nakon spontanog pobačaja ..

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    13. Listopad 2020. 22:29

Pozz.. Koliko ste čekale i što ste sve koristile da ostanete što prije trudne? Koliko ste čekale s novom trudnoćom nakon spontanog.. Ne mogu čekati dugo.. Mislim započeti ponovo pratiti ovulaciju LH trakicama, mjeriti bazalnu temperaturu, kupiti folnu kiselinu, te piti čajeve npr. evin čaj, vrkuta.. Molim vaše savjete

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 07:34

Ako si imala kiretažu, moraš napraviti pauzu od nekoliko mjeseci da se tijelo oporavi. Provjeri sa svojim ginekologom točno koliko. Nakon toga se ponovo bacaš na posao. I, kao što sam napisala i na drugoj temi, vrlo često se dogodi uspješna trudnoća odmah nakon spontanog. U međuvremenu sam se sjetila i trećeg slučaja iz bliže okoline, Sve tri danas imaju lijepu, sretnu, zdravu djecu 

💔💔💔

Taya_
    14. Listopad 2020. 08:44

da, bila je kiretaža.. na trudnoću smo čekali skoro pa godinu i pol.. nadam se sad neće toliko trajati.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Listopad 2020. 08:51

Ovisno o tome koliko godina imate, uvijek se možete odlučiti za IVF. Ali sad, prvo si daj 2, 3 mjeseca da odtuguješ i da ti se tijelo oporavi. 
    Inače, stvarno je jako često da žene ostanu prirodno trudne nakon spontanog, samo si daj malo vremena.

💔💔💔

Taya_
    15. Listopad 2020. 10:09

Imam 33 godine.. ali ne želim opet toliko dugo čekati.. Razmišljala sam o IVF i prije ove trudnoće.. da li se na postupak može samo nakon upute ginekologa ili mogu postupak započeti privat?

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.