Sad demo u nove pobjede! Samo da i ova ne urani ko zvrk prvi...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
A meni ova ne zakasni ka prva, jer kad preneseš svako drugi dan na pregled plodne vode u bolnicu.
I onda ti taj "zahvat" pospješi pucanje vodenjaka (bar je meni tako bilo), a beba još nije spremna. Mogla je bar još koji dan, jer nije alarmantno.
Ali, u nove pobjede i nadanja
29.8.2022. ➕
Meni je moj sam puka u 36 tt, nista ga nije pospjesilo.... U biti ni oni nemaju pojma zasto su me trudovi uvatili ranije, jer je cila trudnoca bila skolska..mislili su da iman neku bakteriju ili neku infekciju, medjutim ni to nije bilo....
Samo da vam javim.... 15.05. sam rodila bebana i to prirodnim putem, definitivno potpisujem...nikad vise carski, toplo se nadam. Manje bolno, laksi i brzi oporavak...
Pozdrav....
Vidim da odavno nitko ne pise na ovu temu al vrijedi pitati...
Prvi porod sam imala na carski rez prije malo vise od 11mj. I ponovo sam sad trudna 14 tjedana.
Problem je sto nosim dosta nisko a zadnja 2 dana me boli tocno oko reza...kao kad imam upalu misica i pri svakom pokretu osjetim kako me zateze...dali je to normalno ili?!
Mame,
zanima me koliko ste dugo cekale za drugu bebicu nakon prvog carskog reza?
Zdravo mame,mojoj bebi je 6mjeseci a vec na testu mi je pokazalo da sam ponovo trudna.. Da li je tako uredu ili vec sta? Neznam sta da radim 😒
Pozdrav cure,podižem staru temu. Naime,evo me u 30 tj trudnoće,trudnoća se desila 9.5 mj od prvog carskog reza,zanima me kako vam je završen idući porod ,s obzirom da će mi na termin biti godinu i pol od carskog ,jeste li ponovno imale carski,s obzirom da je preporuka nova trudnoće tek nakon 2 godine. Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji