Nisam spremna za dijete

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hellenaa
    20. Svibanj 2025. 08:32

beepin

Pozdrav, nisam htjela otvarati novu temu jer sam pronašla ovu iako vidim da je utihnulamd i ja smo neko vrijeme planirali dijete i to nam je uspjelo iz drugog pokušaja. Zamislili smo to tako da ja taman do kraja odstažiram i onda nastavljam raditi kod njega, sve lijepo. Nažalost, doslovno 3 dana prije nego sam saznala za trudnoću, stvari s poslom su krenule nizbrdo i mi se dogovorimo da bebu do daljnjeg nećemo imati, ali…Uglavnom, od dana kad sam shvatila ja plačem svaki dan..nikad nisam zamišljala da je imanje bebe idilično, znam što to nosi, ali ove okolnosti gdje je sve napeto su mi grozne i nikako mi nisu za bebu. U svem tome smo se i mi počeli jako svađati i ja se svaki dan preispitujem 'što sam to napravila' i sve mi se više čini da nisam spremna na odgoj djeteta. Ne želim ići na ab, ali nekad mislim da je to bolje od biti grozna frustrirana mama nekom. Žao mi je što sam takva, uvijek sam mislila da ću biti dobra mama, a sad imam samo najgore asocijacije na sve. Ne znam jesu to hormoni ili stvarna ja

Koliko bi mi sad pomoglo da vidim da li si sretna i kako je sve završilo ? Nevjerojatno kako smo mi ljudi zapravo svi u vrlo sličnim situacijama, samo se slabo priča o tome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.