Neznam sto radit trebam misljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mlada mama 😀
    09. Travanj 2018. 10:35

Ukratko:  rodila san sina 14.6.2016 carski rez zbog komplikacija(pupkovina pokraj vrata ,pad otkucaja).rodila san drugog sina 20.1.2018 isto carski zbog komplikacija kod mene plus razlika od godine ipo.i sad sam nakon dva mj od poroda prokrvarila ..jako slabo krvarenje jedsn ipo dan.
    Trenutno imsm upalu sinusa kasljem i dojim .vec dva dana mi je lose jako..plus umor...danas sam jela sendvic i salama mi smrdi..povracala sam.sad meso isto muka me hvata. I rez me boli zadnjih par dana
    Gin mi radi popodne sutra tek mogu ici zbog djece

dea32
    09. Travanj 2018. 12:39

Moguce je da rez boli od naprezanja i kasljanja i da je osjet mirisa i okusa poremecen zbog prehlade. 
    Jesi poslije poroda dobila menstruaciju? Jel postoji mogucnost trudnoce?
    Za umor mozes i provjeriti krvnu sliku i zeljezo.
    Imas li jos kakvih drugih simptoma tipa temp, glavobolja, vrtoglavica ili sl?

Mlada mama 😀
    09. Travanj 2018. 22:29

Dobila sam mengu bar ja mislim da je to bilo to predproslu nedilju,al trajalo je jedan dan ,sutradan sam imala ono smede samo ko na kraju normalne menge.krvna slika mi je uredna.glavobokje imam stalno zbog suzenja na c5 i c6 kraljesku (krenula sam na fizikalne terapije zbog tog).temperatura mi je zadnjih 5-6 dana stalno 37,5 
    Odnose smo kmali svega par puta od poroda jer doslovno nemamo kad hehe ali smo pazili..nije nikad svrsio u meneniako znam da to nije pouzdano bas ali eli...
    Vrtoglavica mi je isto pocela zadnjih dana.
    Sad sam u panici,test mi se ne isplati radit jer su mi hormoni i dalje poviseni moze biti test "krivo poztivan/negativan"

mamika3
    10. Travanj 2018. 07:30

Ali test reagira na beta-hcg,hormon trudnoce!I damo na njega!Kako ti se ne isplati radit?Oprosti,ne kuzim!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

dea32
    10. Travanj 2018. 09:20

mamika3

Ali test reagira na beta-hcg,hormon trudnoce!I damo na njega!Kako ti se ne isplati radit?Oprosti,ne kuzim!😀

Vjerojatno misli jer je kratko proslo od poroda i trudnoce.
    Beta hcg se prestaje proizvoditi nakon poroda, s time da je jos neko vrijeme prisutan u tijelu dok se ne izluci. Ali 4 mj od poroda ga nebi trebalo vise bit, osim u slucaju ponovne trudnoce.
    Napravi test. Ako se pokaze pozitivan, mozes traziti vadenje krvi za betu u razmaku od 2 dana. Ako radte trudna si.
    Ako je sve ostalo ok, a nisi trudna, vjerujem da je sve do prehlade. 
    U svakom slucaju javi kako si danas..

Mlada mama 😀
    10. Travanj 2018. 13:51

Mislim da su mi jos hormoni poviseni od trudnoce.neznan koliko triba proc da ti hormoni dodju u normalu.rodila sam 20.1. 
    Prosla su dva ipo miseca od poroda.
    Danas isto mucnina.svekar je kuhao grah..ja kad sam osjetila miris sam trcala u wc povracat

dea32
    10. Travanj 2018. 15:04

Mlada mama 😀

Mislim da su mi jos hormoni poviseni od trudnoce.neznan koliko triba proc da ti hormoni dodju u normalu.rodila sam 20.1.
    Prosla su dva ipo miseca od poroda.
    Danas isto mucnina.svekar je kuhao grah..ja kad sam osjetila miris sam trcala u wc povracat

Krivo sam izracunala 4 mj.. 
    Hormoni iza poroda nemaju veze sa hormonom trudnoce. Sad ti mozda divljaju prolaktin, progesteron i estrogen. Bete nema.
    Jesi inace osjetljiva na mirise? Imas problema sa zelucem?
    Jesi bila kod ginekologa na pregledu?

Mlada mama 😀
    10. Travanj 2018. 16:53

Osjetljiva na mirise jesan.problema sa zelucem nemam .samo me rez boli,ne dok se zakasljem nego opcenito ..nezz kako da objasnim.
    Isla sam kod gin. Upisala sam se tek (preselila sam se iz zd u vz nedavno),rekla je da se moram narucit i to me narucila za tri tjedna.

Mlada mama 😀
    10. Travanj 2018. 16:56

Inace nisan osjetljiva na mirise,bila sam u obe trudnoce..zsto me i muci to sto mi smetaju mirisi

dea32
    10. Travanj 2018. 21:21

Mlada mama 😀

Osjetljiva na mirise jesan.problema sa zelucem nemam .samo me rez boli,ne dok se zakasljem nego opcenito ..nezz kako da objasnim.
    Isla sam kod gin. Upisala sam se tek (preselila sam se iz zd u vz nedavno),rekla je da se moram narucit i to me narucila za tri tjedna.

Tek za 3 tjedna? Pa jesi joj rekla da imas bolove?
    Bol moze bit bezazlena, ipak si imala 2 carska u kratkom roku i kasljes, ali moze bit i nesto ozbiljnije..
    Ja bi svakako prije napravila test.
    A ako te krene bolit jace da ne mozes izdrzat ili krenes krvariti ili sl, javi se na hitnu ginekologiju, moraju te primiti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.