Bok mame! Ja sam nova ovdje pa ne znam dal sam dobro postavila temu. Nadam se da neko ima slicnu situaciju pa da me bar malo utjesi. Imam bebu staru mjesec i pol, a vec sam ocajna i frustrirana. Vise ni sama ne znam dal ga stvarno nesto stalno muci ili je jednostavno takav karakter, vjecito nezadovoljan. Do 2 tjedna je jos relativno bio kolko tolko ok, a tada pocinju grcevi i problemi s probavom, lagani refluks.. Dal je moguce da njega grci doslovno po cijele dane, jer on je stalno nezadovoljan, nema sanse spustit ga negdje odma place, na rukama mu isto ne pase, vise ne znamo ni kako ga primiti ni umiriti, stalno se vrti, meskolji, stenje, napinje, white noise ne pomaze, pilates lopta nula bodova, ma nista.. Samo je na cici, i doslovno bi bio pristekan od 0 do 24,ja to ne mogu jer imam i starije dijete od 2 i pol godine koje me treba i kojem falim. Moramo nesto i jesti, treba i pocistiti i ves oprati nekad. On preko dana nista ne spava, a jedva gleda, noc je malo bolja odspava 2 sata pa cica i tako do 5 ujutro, i dalje nema spavanja vise. U kolicima se ne zeli voziti, klokanica nula bodova, u autu isto place i negoduje uvijek, vise sam luda od svega jer ne mozemo sa njim niti izaci van niti nikud otici.
Sortiraj odgovore
Najstariji