Neredovita mjesečnica nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra001

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Poštovani,

    rodila sam,sad  ce biti 25.6.  6mjeseci.
    Prvu sam mjesecnicu dobila 4 mjeseca nakon poroda.
    Sad mi mjesecnica kasni 2 tjedna.
    Inace sam imala policisticne jajnike,uvijek mi je mjesecnica toliko kasnila.
    Dojila sam dijete do skoro njegova 3 mjeseca.Pa me zanima da li i to moze biti uzrok ili su veci uzrok policisticni jajnici?
    Papa test sam radila prije 4 mjeseca i uredan je ginekolog mi nije radio ultrazvuk da bi znala da li imam i dalje policisticne jajnike.Uvijek sam imala bolne odnose i prje trudnoce a sad ih isto imam(znam da nakon poroda inace boli) tako da odnosa bas i nema i trudnocu odbacujemo.
    Kontracepcijsje pilule sam pila diane i imala sam problema sa disanjem tako da ne zelim nikakve pilule.Jedan mi je ginekolog rekao kad sam ga pitala kako izljeciti te policisticne jajnike da rodim dvoje-troje djece pa ce proci.
    Da li ima u tome istine?

    U naprijed hvala i srdacan pozdrav,

    Petra

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moja kolegica ima policistične jajnike i ciklus joj je neredovit i prije prve trudnoće i poslije, ništa se nije popravio. Stalno je na nekim tabletama, za regulaciju ciklusa, pa za pojačavanje ovulacije. Sada je drugi puta trudna jer joj je doktor rekao ako planira drugo dijete, da će joj dati tablete za pojačavanje ovulacije jer joj jajnici polako gube svoju funkciju.
    Što se tiče liječenja  nisam stručnjak jer nisam imala iskustva s tim, ali ova izjava da rodiš djecu pa ćeš izliječiti policistične jajnike mi nekako ne stoji, ne znam.
    Isto tako sam ja čula da  mjesečnice prestaju boliti poslije poroda, ali iz iskustva kažem da nije tako, prve dvije nisam skoro ni osjetila, a sad sam se  vratila na staro.

  • Avatar clericova

    clericova

    Broj poruka: 112

    Prijavi adminu

    Mame, imam pitanje. Prije dva dana sam prvi put nakon poroda dobila mjesečnicu (rodila sam prije 4 mj,). Bila je popraćena temperaturom, kostoboljom , glavoboljom i izbio mi je herpes na usnici. Ali sve to je trajalo samo jedan dan! Jučer i danas ništa- ni bolovi, ni temperatura ali ni krvarenje! Jel to tak normalno? Dal se to uopće može nazvati mjesečnicom? :/

  • mela

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    6 mj nakon poroida sam dobila prvu mjesecnicu,od tada su redovne i nisu bolne kao nekad..

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.