Molila bih sve mame koje znaju kako mi pomoći savjetom nekim... Stvarno neznam više što da radim.
Imam sina od 7 mjeseci i stalno je neki nemiran i puno plače. Vodili smo ga i doktoru i na hitnu i trudimo se ali eto on je i dalje nezadovoljan. Jede kašice i rižine pahuljice, pije čaj, vodu i moje mlijeko. Ima sve što mu treba i igračke i hranu i uredan je i čist i nosimo ga i pjevamo mu al ne on je u stanju da sam ja cijeli dan s njim i da ga nosim.. po noći se zna buditi svakih sat vremena i vrištati i plakati da me već susjedi pitaju pa što mu je... nije mu ništa evo zdrav je, prebolio je neki virus i sad je dobro.. barem koliko doktori kažu.
cure pomagajte...i ja imam bebicu staru mjesec dana.kad se probudi,najede,presvučemo pelenu slijedi plakanje koje se razvije do vriskanja koje zna trajati i po sat dva.nema grčeve,uredno kakaa i ima vjetrove.ne smiruje ga ni nošenje ni pričanje ni ništa.ispobala sam sve.dudu varalicu odbija,dojku neće uhvatiti da bi ga smirila jer je sit i već neznam što.na rubu sam živaca i snage.prošlu noć epizoda je trajala puna dva sata i na kraju klone od umora i plaća...osjećam se jadno,suprug isto jer ne znamo gdje griješimo...pomagajte
Curke ja bih rekla da je problem sazrijevanje, bebe kako male tako i velike upijaju dosta zvukova sa strane, medsr posebno se to odnosi i za tako malu bebicu, onda su nemirne, plaću iako je sve u redu, iako se znaju i tako ponašati i pred skok u razvoju, proći će naoružaj se strpljenjem, meni je nekad pomagalo što sam ju doslovce uvukla k sebi pod spavaćicu, ono kožu na kožu i tako je gola spavala na meni dok se malo smirila. Kako su prolazili mjeseci tako se i to smirilo. Nigdje ne griješite, nemojte to tako shvaćati, lijepo se smirite i nemojte biti nervozni jer beba sve osjeti i najmanju količinu nervoze.
Tina mislim da se kod tvog sinčića radi o privlačenju pažnje, što si ti više njemu podređena, to on još više urliće, probaj se malo izolirati, ako ga može netko na par sati pričuvati, dok ti odahneš, onda kad se vrati vidjet ćeš da će se promijeniti, obožavaju tražiti pažnju, moja je nekad počela vrištat jer sam otišla u drugu prostoriju, mislim ono halo!
Curke nadam se da sam vam pomogla, probajte!
Molila bih sve mame koje znaju kako mi pomoći savjetom nekim… Stvarno neznam više što da radim.
Imam sina od 7 mjeseci i stalno je neki nemiran i puno plače. Vodili smo ga i doktoru i na hitnu i trudimo se ali eto on je i dalje nezadovoljan. Jede kašice i rižine pahuljice, pije čaj, vodu i moje mlijeko. Ima sve što mu treba i igračke i hranu i uredan je i čist i nosimo ga i pjevamo mu al ne on je u stanju da sam ja cijeli dan s njim i da ga nosim.. po noći se zna buditi svakih sat vremena i vrištati i plakati da me već susjedi pitaju pa što mu je… nije mu ništa evo zdrav je, prebolio je neki virus i sad je dobro.. barem koliko doktori kažu.
moram se složiti sa renatom probaj malo odmaknutu od njega i pustiti da vidi kako je lijepo kada mu priđeš smirena i vesela, a ne u panici kaj je opet počeo plakati i tko zna kada bude prestao, mislim da je dovoljno "velik" da to skuži i totalno osjeti tu drugu vrstu energije...
url=https://lilypie.com]
Ma ne znam više… pokušala sam se odvojiti od malog na par sati. Otišla sam kod frendice i muž me zove daj dođi požuri evo on vrišti i ništa živo neće. Dođem ja ajd malo se smiri pa opet u plač. Cijelo vrijeme cendra.
Baš si trebala suprotno napraviti, ne doć jer šta je on napravio, upravo ono o čemu sam ti pričala, privukao je tvoju pažnju, zato se i smirio, u principu ti si došla i on je dobio svoje. Moraš ga jednostavno ignorirati, malo neka se i muž pomući s njime, da skuži da ne može plakati svaki put kad ti odeš. Znam da će ti se ovo činiti užas al takvim stavom ćeš mu dati do znanja da ne možeš baš konstantno njemu udovoljavati. Pokušaj,možda će stvarno upaliti. Pravi su mudrijaši sa 7 mjeseci da ne možeš vjerovati, nije njemu niš, samo je navikao da te može dobiti kad poželi.
Kako vas razumjem,... . Mojoj mrvici je 5 i po' mjeseci ( i 6 kg ), po porodu je prošla dvije operacije srca, 21 dan od rođenja samo došli kući i ona od tada plače. Bili smo uvjereni da su kolike ( nisam smjela dojiti i ovo mi je prvo od troje dijece koje hranim formulom ) pa smo promijenili sva mlijeka koja su nam sugerirali i zaustavili se na Hip-u. Uz to smo popili nekoliko bočca kapi protiv grčeva, Biogaju,.. ništa nije pomagalo u smirivanju vriske. Kad se malo primirila sa navršenih 3 mjeseca, njen kardiolog mi otkriva da je i nakon svih sedativa kojima je bila kljukana prvih 20 dana, ona prošla laganu apstinencijsku krizu i da je i zbog toga plakala i bila strašno nervozna. Ali što je ovo sad, nakon 5 mj?! Jednostavno takvo dijete ili? Nakon dva super raspoložena i vesela bebaća, sad imam čangrizavicu. Doduše nije neka izjelica , i sada joj je obrok u prosjeku bjednih 75ml , odbija kašice, rižolino i sve strane okuse, koje sam pokušala ponuditi. Svi su digli ruke od nje (tata i starijih dvoje), u periodima kad je nasmijana , koji su btw strašno kratki, svima je naj, naj, i bući-bu, a kad promjeni ploču svi se razbježe od straha, i ja ostajem sama i bezutješna kao i moja mrvica. Moram priznati da više ni ne tražim uzrok plaču, prihvatila sam činjenicu da je jednostavno , iz nekog samo njoj poznatog razloga LJUTA . Kad sam to sama sebi tako posložila besane noći mi lakše padaju, a po danu me drži kofein !
Mi imamo malog mudraca, zna tocno tko ce popustiti I dignut ga u ruke pa cim mu dode u domet pocinje vriskanje I kenkanje hehe :) Muzu krici da ga uzme ili ne daj boze da ga spusti, to je sou program. Meni malo zaplace kad ga spustim I onda skuzi da ga ne cu opet uzeti pa se pocne smijati. Lukav je...naucio se na ruke I jedva ceka da ga netko nosa okolo.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji