Nemirna beba (mahanje ručicama, nogicama i okretanje glave)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    new.mommy
    28. Travanj 2014. 13:08

Pozdrav žene, moja curica je sad 3 mjeseca i muku mučimo sa zaspivanjem danju i noću jer beba ne prestaje mahati rukama i nogama, te okretati glavu s jedne strane na drugu. Zbog toga se razbudi i teško zaspe. Ne znam više kako da je umotam :( Nije više novorođenče da ne može odmotati bilo koju vrstu zamotavanja. Kada to prestane, rade li to i vaše bebe? Može li to biti znak nekog poremećaja? Inače je sve 5, ima 6kg, isključivo dojenje, vesela je beba i gotovo nikad ne plače.

missha
    28. Travanj 2014. 16:16

Moja mlađa curka jako nemirno spava, isto sam imala probleme jer se bacakala i nije mogla spavat nego uz mene. Onda sam ju probala stavit na trbuh... I to je bio preporod :D Znam da nije preporučljivo stavljat bebe spavat na trbuh, ali ona je jedino tako htjela spavat. Sad ima 11 mjeseci i još uvijek najradije spava na trbuhu, kad se i okrene na bok ili leđa, sama se vrati natrag potrbuške spavat

• nemo
    02. Svibanj 2014. 10:46

Mi imamo 4,5 mjeseca i jako mlataramo rukicama i nogicama u snu ,to već traje mjesec dana i ja sam koma,ako ga ne čujem odmah da se vrti razbudi se, jel ga mogu stavit na trbuh?da i to probam?neznam više šta ću,ujutro se ustanem umornija nego šta legnem.

nemononame
    02. Svibanj 2014. 22:21

Hm, moja to zna radit ako joj nesto ne pase (vruce joj je ili ima grceve ili punu pelenu...) i cim se problem rijesi onda zaspe...a rucice trpa u usta kad je uznemirena (kad ima grceve ili je gladna a obrok jos nije spreman...)

Yeles
    07. Srpanj 2014. 09:41

Nemirna beba, to mi je poznato. Moja curica je 3 mjeseca i jako je
    živahna. Glavica stalno lijevo, desno, nogice i rukice rade. U snu isto stenje i galami da me nekad i probudi, pa gledam šta joj je. Pogotovo poslije sisanja kad kaka u snu. Nađem ju u krevetiću popreko kako gura glavicom ogradicu pa ju to probudi i razljuti :)

Lucy16
    09. Veljača 2017. 10:20

Moj je isto nemiran pred spavanje. Ima 5.5 mj i u zadnjih 2 mj je takav. Najvise me brinulo to mahanje glavicom lijevo- desno. Bojala sam se da to nije nesto ozbiljnije. Zna po 10-20 puta okrenut glavicom pred spavanje. Uz nemir place ili vristi dok ne zaspi. Ljuljam ga u viperu. Tako kao da najbrze zaspi preko dana. Navecer je znao zaspati uz sisanje. Ali sinoc je vristao nekih sat vremena. Primjetila sam da je svaki dan ili noc drugacija. Kad bude dobar ponadam se da ce tako ostati, a onda me iznenadi necim novim. Ne znam sto uopce mogu ocekivati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.