Ne učite dijete sjediti i hodati, to ometa motorički razvoj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bianca
    26. Lipanj 2014. 14:04

Beba ima gotovo 10 mjeseci. Propuzao je prije nekoliko dana, a sad se već sam diže na noge bez pomoći mame, tate, kauča ili bilo kojeg drugog pomagala. Zapravo, to što napravi više nalikuje na mačka položaj iz joge - stopala i dlanovi su priljubljeni uz pod, a guza visoko u zraku. Neustrašiv je. No, od prvog dana kad smo došli kući do danas - ubila sam se objašnjavajući ili ignorirajući zašto ne želim ljulje, ograde od jastuka, hodalicu i naslage deka na pod da bi bio na mekoj podlozi, umjesto na nešto tvrđoj. Prozivaju me da sam 'moderna' mama misleći pri tom da previše čitam, no zapravo samo gledam i slušam vlastito dijete i pružam mu ono što sam traži. Ne mislim da znam što je za njega najbolje, mislim da zajedno znamo, on i ja, što je za njega dobro.

• dalia03
    29. Lipanj 2015. 13:46

Odličan članak,potpisujem svaku riječ...ovo bi si trebala isprintati,i kad mi još netko spomene zašto mi sin još ne puzi(ima 9.mj.) zalijepit ću mu ovo na usta!!

Sunshine3
    30. Lipanj 2015. 17:18

A što ako dijete od 4 mjeseca držim da sjedi u mom krilu??? Dal je taj "sjedeći" stav isto pogrešan? ?-/

• kate4141
    07. Studeni 2018. 08:55

Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail.com ) oder rufen Sie / WhatsApp  +234 810 410 2662

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.