...meni nista od navedenog nije pomoglo...ni to sto pijem vise tekucine, ni klopanje lubenice, a fakat je jedem puno, fino mi pase jer je vodenasta...ni noge na povisenom, nista...osim plivanja ! ;-) ..a ono da se stopalo prosirilo...u balerinke vise ne mogu, stiscu me, al ja sam to pripisivala naotecenom stopalu...nemojte me sad plasit da ce to tako ostati ?!
Jedino sto jos nosim su japanke i tenisice....rimljanke vise ne mogu sama zavezat, a neugodno me trazit da mi ih netko zaveze
Nemoj mi pričati o vezanju obuće ili zakopčavanju sandala... Ima dana kad mogu, a ima kad se uspušem kao parna lokomotiva dok nešto zavežem. Nekad mi to sad napravi MM, ali mislim da je to više jer mu se ne da čekati dok ja to sve sama napravim...
I ja se samo nadam da mi stopala neće ostati ovakva.
Krešimir 19.08.2014. <3
U principu stopalo vam ne bi trebalo ostati takvo. Obično se vrati. Ja si još mogu određene cipele oko zgloba zacifati. Ali nemam problem zato kaj mi je gležanj narastao već zato kaj mi je trbuh veliki pa moram manevrirati da dođem do gležnja.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sjećam se dok mi je kumica bila trudnica, svuda kud su išli nosila je onu dugačku žlicu za cipele. A ona je bila tak jako okrugla da si stopala nije ni vidjela, nego je ubacila žlicu u razgažene patike i mic-po-mic ugurala stopala. Ja sam ju zezala zbog toga, asad i se čini da ću ju još pitati da mi posudi tu žlicu.
Dakle, ja sam mislila da mi noge otiču samo navečer. Koliko sam samo bila u krivu. Obula jutros sandale, bez ikakvih problema ih zakopčala, obavila što sam trebala po gradu, došla kod mame i izula se i bila tako možda nekih sat vremena. Kad sam krenula kući, jedva sam ih obula (imaju kod prsti dva kajišića i kopčaju se oko gležnja), i još teže zakopčala. Znači sat vremena je prošlo. Moj Bože...
Krešimir 19.08.2014. <3
meni su stopala ko balončići i nita im više nepomaže...nadam se da će malo splasnuti kad odem na more (nadam se da će nas vrijeme poslužit pa da se i ja konačno okupam) ali neočekujem preiše...više skoro ništa od obuće nemogu nositi i najčešće sam u jednim šarenim japankicama i furam ih na sve kombinacije
Piper, meni je plivanje pomoglo sto se tice naotecenih stopala....i lavor hladne vode i moja stopala u njima
Marijaš, ja sam jucer prehodala pola grada u rimljankama, noge su mi bile toliko naotecene da mi se ona špaga koja se mota oko gležnja urezala...a zavezala sam ih ful labavo...
I da, smeta mi trbuh da ih zavezem..bed mi je, al moram zamolit R-a da mi ih zaveze, ja stvarno vise ne mogu...
Sortiraj odgovore
Najstariji